NAR Hakkında Düşünceleriniz
-
Targocid
NAR Hakkında Düşünceleriniz
Arkadaşlar ve Kadir Abi merhaba. Ben, yavaş yavaş, geceleri dışarıya çıkmaya başladım. Ancak, alkol ve asitli içecekler kesinlikle tüketmiyorum. Barmen bana, mojitaya benzer meyveli bir kokteyl yapıyor, içerisinde nar suyu var. Şimdilik bir sıkıntı yaratıyor gibi gözükmüyor. Nar hakkındaki düşünceleriniz nedir? Bir zararı olur mu? Teşekkür ederim.
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: NAR Hakkında Düşünceleriniz
Nar suyu zaten faydali..bir ara paylastim. Sorun olmaz. Ayrica kafan rahatlar.Targocid yazdı:Arkadaşlar ve Kadir Abi merhaba. Ben, yavaş yavaş, geceleri dışarıya çıkmaya başladım. Ancak, alkol ve asitli içecekler kesinlikle tüketmiyorum. Barmen bana, mojitaya benzer meyveli bir kokteyl yapıyor, içerisinde nar suyu var. Şimdilik bir sıkıntı yaratıyor gibi gözükmüyor. Nar hakkındaki düşünceleriniz nedir? Bir zararı olur mu? Teşekkür ederim.
-
Targocid
Re: NAR Hakkında Düşünceleriniz
Eyvallah abi. Böyle bir çözüm buldum ben de.kadir yazdı:Nar suyu zaten faydali..bir ara paylastim. Sorun olmaz. Ayrica kafan rahatlar.Targocid yazdı:Arkadaşlar ve Kadir Abi merhaba. Ben, yavaş yavaş, geceleri dışarıya çıkmaya başladım. Ancak, alkol ve asitli içecekler kesinlikle tüketmiyorum. Barmen bana, mojitaya benzer meyveli bir kokteyl yapıyor, içerisinde nar suyu var. Şimdilik bir sıkıntı yaratıyor gibi gözükmüyor. Nar hakkındaki düşünceleriniz nedir? Bir zararı olur mu? Teşekkür ederim.