NAR Hakkında Düşünceleriniz

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
Targocid

NAR Hakkında Düşünceleriniz

Mesaj gönderen Targocid »

Arkadaşlar ve Kadir Abi merhaba. Ben, yavaş yavaş, geceleri dışarıya çıkmaya başladım. Ancak, alkol ve asitli içecekler kesinlikle tüketmiyorum. Barmen bana, mojitaya benzer meyveli bir kokteyl yapıyor, içerisinde nar suyu var. Şimdilik bir sıkıntı yaratıyor gibi gözükmüyor. Nar hakkındaki düşünceleriniz nedir? Bir zararı olur mu? Teşekkür ederim.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Re: NAR Hakkında Düşünceleriniz

Mesaj gönderen kadir »

Targocid yazdı:Arkadaşlar ve Kadir Abi merhaba. Ben, yavaş yavaş, geceleri dışarıya çıkmaya başladım. Ancak, alkol ve asitli içecekler kesinlikle tüketmiyorum. Barmen bana, mojitaya benzer meyveli bir kokteyl yapıyor, içerisinde nar suyu var. Şimdilik bir sıkıntı yaratıyor gibi gözükmüyor. Nar hakkındaki düşünceleriniz nedir? Bir zararı olur mu? Teşekkür ederim.
Nar suyu zaten faydali..bir ara paylastim. Sorun olmaz. Ayrica kafan rahatlar.
Targocid

Re: NAR Hakkında Düşünceleriniz

Mesaj gönderen Targocid »

kadir yazdı:
Targocid yazdı:Arkadaşlar ve Kadir Abi merhaba. Ben, yavaş yavaş, geceleri dışarıya çıkmaya başladım. Ancak, alkol ve asitli içecekler kesinlikle tüketmiyorum. Barmen bana, mojitaya benzer meyveli bir kokteyl yapıyor, içerisinde nar suyu var. Şimdilik bir sıkıntı yaratıyor gibi gözükmüyor. Nar hakkındaki düşünceleriniz nedir? Bir zararı olur mu? Teşekkür ederim.
Nar suyu zaten faydali..bir ara paylastim. Sorun olmaz. Ayrica kafan rahatlar.
Eyvallah abi. Böyle bir çözüm buldum ben de.