bu durumu yaşayan veya tecrübesi olanların yorumunu bekliyorum, teşekkürler.
Ornek resmi bırakıyorum

Testlerim negatif, fakat o kısımdaki şişlikler hala inmedi. Bu hala enfeksiyonun var olduğunu mu gösteriyorNonwovenII yazdı: ↑26.01.2025 - 11:52 Merhaba,
Prostatın ön kısmında şişlik dışarıdan kasıktan şişme şeklinde olmaz. Göremezsiniz.
Sizin enfeksiyon kaynaklı lenfleriniz şişmiş. Bir üroloğa gösterin zaten aynı şeyi söyleyecektir.
Anladım hocam, PCR testim negatif, Crp seviyem düşük, bu bakteriyi nasıl bulabiliriz, onlarca genta iğne vs.. kendini nasıl gizleyebiliyor hayret ediyorum
2 aydır antibiyotik kullanmiyorum. 2 hafta oldu PCR yaptıralı, gelişimde yaptırdım, hastalığımın 5. Ayindayim, semenden baktırdım ama, prostat sıvısı lökosit düşük olduğu için baktirma gereği duymadım, ultrasondan sonra tekrar bir PCR tekrarlamayi düşünüyorum.Unstopables yazdı: ↑28.01.2025 - 00:15 Hastalığın en başında baktırdıysan pcr temiz çıkar vücudun henüz antikor üretmemiştir; antibiyotik kullanıp gidip baktırdıysan yine çıkmaz.
Antibiyotik kullanımından 30 gün geçtiyse tekrar baktırın; adı şanı bilinen lablardan birini tercih edin derim.