Kasıklarda soğukluk ve şişlik yanma

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
ewrewr
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Kasıklarda soğukluk ve şişlik yanma

Mesaj gönderen ewrewr »

Merhabalar, antibiyotik, fizyoterapist tedavilerini tamamladım, inflamatuar süreçte queecetin vitamin vs kullanıyorum.durumum ilk başa göre iyi ama penisimin üstünde bulunan kasıklarda birleşen kısımlarda şişlik mevcut, kasıklarım şiş belli oluyor . ve vücudumun geri kalanına göre oldukça soğuk,ve arada büyük abdestin veya gazın oldugunda yangı oluyor. büyük ihtimal prostatimin on loblarinda ödem var, ödemi masajla atabilirmiyim, veya nasıl atabilirim?
bu durumu yaşayan veya tecrübesi olanların yorumunu bekliyorum, teşekkürler.
Ornek resmi bırakıyorum

Resim
NonwovenII
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Re: Kasıklarda soğukluk ve şişlik yanma

Mesaj gönderen NonwovenII »

Merhaba,

Prostatın ön kısmında şişlik dışarıdan kasıktan şişme şeklinde olmaz. Göremezsiniz.

Sizin enfeksiyon kaynaklı lenfleriniz şişmiş. Bir üroloğa gösterin zaten aynı şeyi söyleyecektir.
𝚈𝚞̈𝚛𝚞̈𝚛𝚜𝚎𝚗 𝚢𝚊𝚔ı𝚗𝚍ı𝚛, 𝚋𝚊𝚔𝚊𝚛𝚜𝚊𝚗 𝚞𝚣𝚊𝚔!
ewrewr

Mesaj gönderen ewrewr »

NonwovenII yazdı: 26.01.2025 - 11:52 Merhaba,

Prostatın ön kısmında şişlik dışarıdan kasıktan şişme şeklinde olmaz. Göremezsiniz.

Sizin enfeksiyon kaynaklı lenfleriniz şişmiş. Bir üroloğa gösterin zaten aynı şeyi söyleyecektir.
Testlerim negatif, fakat o kısımdaki şişlikler hala inmedi. Bu hala enfeksiyonun var olduğunu mu gösteriyor
NonwovenII

Mesaj gönderen NonwovenII »

Evet lenfler şişmiş, enfeksiyon var ve vücut savaşıyor.
𝚈𝚞̈𝚛𝚞̈𝚛𝚜𝚎𝚗 𝚢𝚊𝚔ı𝚗𝚍ı𝚛, 𝚋𝚊𝚔𝚊𝚛𝚜𝚊𝚗 𝚞𝚣𝚊𝚔!
ewrewr

Mesaj gönderen ewrewr »

NonwovenII yazdı: 27.01.2025 - 23:21 Evet lenfler şişmiş, enfeksiyon var ve vücut savaşıyor.
Anladım hocam, PCR testim negatif, Crp seviyem düşük, bu bakteriyi nasıl bulabiliriz, onlarca genta iğne vs.. kendini nasıl gizleyebiliyor hayret ediyorum
Unstopables

Mesaj gönderen Unstopables »

Hastalığın en başında baktırdıysan pcr temiz çıkar vücudun henüz antikor üretmemiştir; antibiyotik kullanıp gidip baktırdıysan yine çıkmaz.

Antibiyotik kullanımından 30 gün geçtiyse tekrar baktırın; adı şanı bilinen lablardan birini tercih edin derim.
Unstopables

Bu söylediklerim chby için geçerli; eğer şüpheli ilişkiden sonra bu duruma geldiyseniz kullandığınız ilaçlar da sizi rahatlatır enfeksiyon yükünü azaltır; ama tamamen geçmez bi süre sonra daha kuvvetli tekrar gelir.

Tamamen söylediklerinize istinaden, kendi yaşadıkşarımdan dolayı tecrübemi paylaşıyorum.
ewrewr

Mesaj gönderen ewrewr »

Unstopables yazdı: 28.01.2025 - 00:15 Hastalığın en başında baktırdıysan pcr temiz çıkar vücudun henüz antikor üretmemiştir; antibiyotik kullanıp gidip baktırdıysan yine çıkmaz.

Antibiyotik kullanımından 30 gün geçtiyse tekrar baktırın; adı şanı bilinen lablardan birini tercih edin derim.
2 aydır antibiyotik kullanmiyorum. 2 hafta oldu PCR yaptıralı, gelişimde yaptırdım, hastalığımın 5. Ayindayim, semenden baktırdım ama, prostat sıvısı lökosit düşük olduğu için baktirma gereği duymadım, ultrasondan sonra tekrar bir PCR tekrarlamayi düşünüyorum.
Unstopables

İdrardan baktır semenden degil; idrar hasasiyeti daha yüksektir.

Bende senin gibiydim bilemedim ilk önce hiç bir şey çıkmadı 1 yıl sonra Genitalyum ve Parvum çıktı.