Merhaba arkadaşlar.
Bu solgar quercetin kullanıp yanetki vs yaşayan oldu mu? eczaneden almak istiyorum ancak çekiniyorum. Kronik hastalığı vs olup kullanan oldu mu?
Quercetin hk
-
Namusait
-
NonwovenII
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Re: Quercetin hk
Formu okumadan şu başlıkları açmayın arkadaşlar. Bakın böyle iyileşmezsiniz net söylüyorum. Henüz daha araştırıp, okumuyorsunuz bile.
Quercetin dediğiniz takviye bu forumda top 3’e girecek takviye ve her eski üye hemen hemen 5 kutu bitirmiştir. Sadece ben 7 kutu kullandım. Doğal anti histaminik çekinecek bir şey yok kullanımı konusunda.
Aramaya quercetin yazın ve okuyun
Quercetin dediğiniz takviye bu forumda top 3’e girecek takviye ve her eski üye hemen hemen 5 kutu bitirmiştir. Sadece ben 7 kutu kullandım. Doğal anti histaminik çekinecek bir şey yok kullanımı konusunda.
𝚈𝚞̈𝚛𝚞̈𝚛𝚜𝚎𝚗 𝚢𝚊𝚔ı𝚗𝚍ı𝚛, 𝚋𝚊𝚔𝚊𝚛𝚜𝚊𝚗 𝚞𝚣𝚊𝚔!
NonwovenII yazdı: ↑07.08.2024 - 07:06 Formu okumadan şu başlıkları açmayın arkadaşlar. Bakın böyle iyileşmezsiniz net söylüyorum. Henüz daha araştırıp, okumuyorsunuz bile.
Dostum önerin için teşekkür ederim. Arama kısmına quercetin yazıp arattığımdan ve diğer başlıkları incelediğimden şüphen olmasın.
Kronik rahatsızlık detayını ekledim ben farkındaysan. Önerin için tekrar teşekkür ederim.
Çekincelide olsa kullanacağım. Aynı zamanda otoimmün ekstra bir hastalığım mevcut. Doktorumada soramıyorum. Buraya yazmak istedim. Forumda çok şey okuyorum arama kısmında neler neler arattım bir bilsenNonwovenII yazdı: ↑07.08.2024 - 07:06 Formu okumadan şu başlıkları açmayın arkadaşlar. Bakın böyle iyileşmezsiniz net söylüyorum. Henüz daha araştırıp, okumuyorsunuz bile.
Quercetin antibiyotik tedavisi olurken kullanılabilir mi?
quercetin otoimmün hastalıklarda da kullanılabiliyor. benim yabancı başka forumlardan gözlemim. özellikle ağrılı ra ve as gibi. aynı zamanda alerji problemleri için de kullanılıyor. tabi risk size aittir, doktorunuza danışmakta fayda var.ucupak2 yazdı: ↑07.08.2024 - 10:22Çekincelide olsa kullanacağım. Aynı zamanda otoimmün ekstra bir hastalığım mevcut. Doktorumada soramıyorum. Buraya yazmak istedim. Forumda çok şey okuyorum arama kısmında neler neler arattım bir bilsenNonwovenII yazdı: ↑07.08.2024 - 07:06 Formu okumadan şu başlıkları açmayın arkadaşlar. Bakın böyle iyileşmezsiniz net söylüyorum. Henüz daha araştırıp, okumuyorsunuz bile.
Aramaya quercetin yazın ve okuyun![]()
not: önerilerim ya da yorumlarım hastalıkla ilgili deneyimlerime ait kendi görüşlerimi temsil eder. Ben sadece sizler gibi bir hastayım. lütfen mutlaka en basit bir supplement ve ilacı dahi doktorunuza danışarak kullanınız. ya da riski kendiniz alınız.