Quercetin hk

Bitkisel veya hayvansal tabletler, vitaminler vb.
ucupak2
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Quercetin hk

Mesaj gönderen ucupak2 »

Merhaba arkadaşlar.

Bu solgar quercetin kullanıp yanetki vs yaşayan oldu mu? eczaneden almak istiyorum ancak çekiniyorum. Kronik hastalığı vs olup kullanan oldu mu?
Namusait

Re: Quercetin hk

Mesaj gönderen Namusait »

ucupak2 yazdı: 06.08.2024 - 15:38 Merhaba arkadaşlar.

Bu solgar quercetin kullanıp yanetki vs yaşayan oldu mu? eczaneden almak istiyorum ancak çekiniyorum. Kronik hastalığı vs olup kullanan oldu mu?
ben de merak ediyorum takviye alıp rahatlıyanları bekliyorum burda +1
NonwovenII
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Mesaj gönderen NonwovenII »

Formu okumadan şu başlıkları açmayın arkadaşlar. Bakın böyle iyileşmezsiniz net söylüyorum. Henüz daha araştırıp, okumuyorsunuz bile.

Quercetin dediğiniz takviye bu forumda top 3’e girecek takviye ve her eski üye hemen hemen 5 kutu bitirmiştir. Sadece ben 7 kutu kullandım. Doğal anti histaminik çekinecek bir şey yok kullanımı konusunda.

Aramaya quercetin yazın ve okuyun
𝚈𝚞̈𝚛𝚞̈𝚛𝚜𝚎𝚗 𝚢𝚊𝚔ı𝚗𝚍ı𝚛, 𝚋𝚊𝚔𝚊𝚛𝚜𝚊𝚗 𝚞𝚣𝚊𝚔!
ucupak2

Mesaj gönderen ucupak2 »

NonwovenII yazdı: 07.08.2024 - 07:06 Formu okumadan şu başlıkları açmayın arkadaşlar. Bakın böyle iyileşmezsiniz net söylüyorum. Henüz daha araştırıp, okumuyorsunuz bile.

Quercetin dediğiniz takviye bu forumda top 3’e girecek takviye ve her eski üye hemen hemen 5 kutu bitirmiştir. Sadece ben 7 kutu kullandım. Doğal anti histaminik çekinecek bir şey yok kullanımı konusunda.

Dostum önerin için teşekkür ederim. Arama kısmına quercetin yazıp arattığımdan ve diğer başlıkları incelediğimden şüphen olmasın.

Kronik rahatsızlık detayını ekledim ben farkındaysan. Önerin için tekrar teşekkür ederim.
ucupak2

Mesaj gönderen ucupak2 »

NonwovenII yazdı: 07.08.2024 - 07:06 Formu okumadan şu başlıkları açmayın arkadaşlar. Bakın böyle iyileşmezsiniz net söylüyorum. Henüz daha araştırıp, okumuyorsunuz bile.

Çekincelide olsa kullanacağım. Aynı zamanda otoimmün ekstra bir hastalığım mevcut. Doktorumada soramıyorum. Buraya yazmak istedim. Forumda çok şey okuyorum arama kısmında neler neler arattım bir bilsen :)
juliet
Hastalık Başlangıç Yılı: 2019

Mesaj gönderen juliet »

Quercetin antibiyotik tedavisi olurken kullanılabilir mi?
Icedive26
Hastalık Başlangıç Yılı: 2014

Mesaj gönderen Icedive26 »

ucupak2 yazdı: 07.08.2024 - 10:22

Çekincelide olsa kullanacağım. Aynı zamanda otoimmün ekstra bir hastalığım mevcut. Doktorumada soramıyorum. Buraya yazmak istedim. Forumda çok şey okuyorum arama kısmında neler neler arattım bir bilsen :)
quercetin otoimmün hastalıklarda da kullanılabiliyor. benim yabancı başka forumlardan gözlemim. özellikle ağrılı ra ve as gibi. aynı zamanda alerji problemleri için de kullanılıyor. tabi risk size aittir, doktorunuza danışmakta fayda var.
not: önerilerim ya da yorumlarım hastalıkla ilgili deneyimlerime ait kendi görüşlerimi temsil eder. Ben sadece sizler gibi bir hastayım. lütfen mutlaka en basit bir supplement ve ilacı dahi doktorunuza danışarak kullanınız. ya da riski kendiniz alınız.
sans88
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Mesaj gönderen sans88 »

juliet yazdı: 28.12.2024 - 19:37 Quercetin antibiyotik tedavisi olurken kullanılabilir mi?
Bende bumu Meral ediyorum