Herkese sağlıklı günler diliyorum ultrasonda kaba kalsifikasyonlar ve prostat bezinde basit bir kist üzerine 1 aylık antibiyotik tedavisi aldım duruma iyiye gidiyor idi kontrol sonrası doktor saw palmetto ile devam etmemi söyledi(forumda önerilmiyor) 2.5 aydır saw palmetto kullanıyorum her şey yolundayken
birden uykuda ejekülasyon sonrası idrarımı yaptıktan sonra 15-20 dakika süren prostattan başlayıp penis içine doğru yayılan yangı başladı( şikayetimin başlangıcıda rüyalanma sonrası yaşadığım yanma idi) yani yine tekrarladı bu tarz şikayet yaşayan var mı? Ben nasıl yol izlemeliyim hiç bir fikrim yok 6-7 doktor gezdik paralar harcıyoruz sonuç alamıyoruz...
Her şey yolunda giderken bir anda sıfıra dönmek
Re: Her şey yolunda giderken bir anda sıfıra dönmek
2 yıl önce 6 ay boyunca yaşadığım semptom... Prostatitin en kötü semptomu diyebilirim öncelikle pcr kültür akabinde lökosit. Bunlar temiz ise tamamen kaslara yönelip enflamasyonu bertaraf edeceksin formda zaten Kadir abi ve diğer arkadaşlar gerekli bilgileri vermış kardeşim. Ve tabii sağlıklı beslenmeyi de unutma geçmiş olsun.
Re: Her şey yolunda giderken bir anda sıfıra dönmek
Eyvallah keşke 6 ay sonra benimde sikayetim kaybolsaydı 2 sene belki daha fazla oldu bunun yaninda ejekulasyonda sirasinda yanma ve zevk almama durumu var onun disinda cokta zorlayan sikayetim yok prostat sivisindan kultur bakacak doktor bulmakta zor ama buldum sanirimcevik yazdı: ↑24.06.2024 - 21:24 2 yıl önce 6 ay boyunca yaşadığım semptom... Prostatitin en kötü semptomu diyebilirim öncelikle pcr kültür akabinde lökosit. Bunlar temiz ise tamamen kaslara yönelip enflamasyonu bertaraf edeceksin formda zaten Kadir abi ve diğer arkadaşlar gerekli bilgileri vermış kardeşim. Ve tabii sağlıklı beslenmeyi de unutma geçmiş olsun.