Evet enfeksiyon doktorundan geliyom 2 aydir gidip geliyom zaten simdide sen zamaninda klamidya olmussun o gecmis ama sende soguk aglutin olusturmus diyor bu ne aq birde kesin mi diyorum supheleniyorum diyor ilac ne diyorum endol diyor ben klamidya gecirdigim kesinmi diyorum buyuk ihtimal diyor antikor var diyor
Clamidya igm referans araligi 0-1.1 0.27 negatif
Clamidya igg referans araligo 0-22 4.65 negatif
Ben bu testi cok once yaptirmistim negatif gelmisti bu ne simdi bunlarin sifir olmasi mi gerekiyordu yada klamidya olmayipta yinede antikor cikan varmi arkadaslar bi yardim edin klamdiya antokor testo yaptiran varmi daha once iyice kafam karisti kadir abi bu konuda bilgim varmi
Soğuk aglutinin
-
Nerdengeldiya
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
Re: Soğuk aglutinin
Geçirmiş olsaydın pozitif yazması gerekiyordu diye biliyorum. Mesela bende hepatit b ye karşı antikor var pozitif yazıyor
-
Nerdengeldiya
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
aa doğru
hocam bide bu klomidya nasıl bir hastalık bilgin var mı ?
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Değerlerinde bir sorun yok negatif çıkmış.Abbasklcc yazdı: ↑28.05.2024 - 15:00 Evet enfeksiyon doktorundan geliyom 2 aydir gidip geliyom zaten simdide sen zamaninda klamidya olmussun o gecmis ama sende soguk aglutin olusturmus diyor bu ne aq birde kesin mi diyorum supheleniyorum diyor ilac ne diyorum endol diyor ben klamidya gecirdigim kesinmi diyorum buyuk ihtimal diyor antikor var diyor
Ben bu testi cok once yaptirmistim negatif gelmisti bu ne simdi bunlarin sifir olmasi mi gerekiyordu yada klamidya olmayipta yinede antikor cikan varmi arkadaslar bi yardim edin klamdiya antokor testo yaptiran varmi daha once iyice kafam karisti kadir abi bu konuda bilgim varmi
Klamidya olsan aşağıdaki belirtiler olur.
Penis ucundan az miktarda bulanık akıntı gelmesi,
Ağrılı idrara çıkma,
Penis ucunun çevresinde yanma ve kaşıntı,
Testis çevresinde ağrı ve şişlik olarak sıralanabilir.
Abi bunlar eski testlerim o zamanki doktorlar birseyin yok dedi simdiki doktor bu eski testlere bakip sen zamaninda klamidya olmussun o iyilesmis ama sende soguk algutin olusturmus diyor tedavi ne dedim kan sulandirici sicak hava cart curtkadir yazdı: ↑30.05.2024 - 12:42Değerlerinde bir sorun yok negatif çıkmış.Abbasklcc yazdı: ↑28.05.2024 - 15:00 Evet enfeksiyon doktorundan geliyom 2 aydir gidip geliyom zaten simdide sen zamaninda klamidya olmussun o gecmis ama sende soguk aglutin olusturmus diyor bu ne aq birde kesin mi diyorum supheleniyorum diyor ilac ne diyorum endol diyor ben klamidya gecirdigim kesinmi diyorum buyuk ihtimal diyor antikor var diyor
Klamidya olsan aşağıdaki belirtiler olur.
Penis ucundan az miktarda bulanık akıntı gelmesi,
Ağrılı idrara çıkma,
Penis ucunun çevresinde yanma ve kaşıntı,
Testis çevresinde ağrı ve şişlik olarak sıralanabilir.
Ilk kez duydum forumda arattim bilgi yok bu konuda bende klamidya olduysam bu kadar teste ragmen niye cikmadi o zaman dedim ama antikor olusmus diyor azda olsa antikor cikmis diyor
Dedigine gore bu soguk algutin damarlarda buzulme daralma gibi damar rahatsizligiymis ( bende zaten kucuklukten beri var damar sorunlari) ozellikle kovidden sonra cok gorulmeye baslanmis parmak uclarimizda penis ucunda sogukluk sizlama gibi seyler yapiyormus tedavisi kan sulandirici ilac falan fiyor havalar isininca duzelir diyor bu bilgiyide paylasayim