Prostatit mi klamidya mı
Prostatit mi klamidya mı
S a iyi aksamlar Goruslerinize ihtiyacim var lutfen yardim. Bundan 3.5 yil once bi korunmali iliskim oldu hemen ardindan ciddi bi yanma doktora gittim cipro yazdi daha sonra akintiyi farkettim rocephin igne verdi akinti gecmedi daha sonra zimax ve adini hatirlayamadigim bi ilac daha verdi yine gecmedi. Daha sonra baska bi prof a gittim idrar kan penis e cubuk soktu butun testler temiz, olabilir akinti gecer dedi. Tabi kafam hic rahatlamadi bu arada evliyim ve kafamin rahatlamama sebeplerinden biride esime bi zarar verirmiyim korkusu. Butun bu testler temiz cikinca artik esimden kacmamaya basladim normal hayatima geri dondum fakat peniste özellikle oturdugum zaman rahatsiz eden bir agri ve sabah kalktigim da olan seffaf akıntı hic gecmedi tekrar aklima bir şüphe düştü başka bir prof a gittim prostatit dedi bitkisel ilac verdi bi ise yaramadi 2.5 sene bu sekilde gecti ama suphelerim gecmedi.bir sure sonra tekrar ayni prof a gittim ne kdr test varsa yapilmasini istedim kanda klamidya antijeni cikti tetradox yazdi 2 kutu ama hic bir ise yaramadi testi negatif hale getirmedi tabi buarada bu tetradox u bi sekilde esime de icirmek durumunda kaldim doktor bu testin cok guvenilir olmadigini israrim uzerine yaptigini soyledi tekrar bi igne ve tavanic yazdi biraz agrilarim hafifledi fakat tamamen bir iyilesme söz konusu olmadi daha sonra bir istanbul ziyaretim sirasinda mavi lab da idrardan pcr testi yaptirdim temiz cikti gelisim lab da meni kültüru temiz cıktı fakat durumumda fazla bi degisiklik yok sabahlari 1 2 damla gri parlak bi akıntı peniste siddetli acı özellikle uzun sure oturdugum ve stresin arttigi zamanlar sabah ereksiyonu zayıf idrar yaparken hic bir sıkınti yok fakat fazla idrar a ciktigim zamanlar agrilarim ciddi oranda artiyor ve sperm miktarinda ve cikis hizinda ciddi azalma var. Belki 10 tane doktora gittim 9 tanesi prostatit teshisi koydu fakat kafam rahatlamadi bulastirici bir durumum var mi yoksa rahat mi olmaliyim bu sorunun cevabini bulamiyorum gercekten yorucu bi surec belki 10 tane doktora gittim hep ayni seyleri duydum gercekten bir hata hayatinizi zehir edebiliyor. Yorumlarinizi bekliyorum tesekkurler.
Re: Prostatit mi klamidya mı
Monodoks , tetradox yanında azitro iğne olarak 7 gün sonrası gene devam etmeli. İğne olan antibiyotikle devam etmeli.bmhn87 yazdı:S a iyi aksamlar Goruslerinize ihtiyacim var lutfen yardim. Bundan 3.5 yil once bi korunmali iliskim oldu hemen ardindan ciddi bi yanma doktora gittim cipro yazdi daha sonra akintiyi farkettim rocephin igne verdi akinti gecmedi daha sonra zimax ve adini hatirlayamadigim bi ilac daha verdi yine gecmedi. Daha sonra baska bi prof a gittim idrar kan penis e cubuk soktu butun testler temiz, olabilir akinti gecer dedi. Tabi kafam hic rahatlamadi bu arada evliyim ve kafamin rahatlamama sebeplerinden biride esime bi zarar verirmiyim korkusu. Butun bu testler temiz cikinca artik esimden kacmamaya basladim normal hayatima geri dondum fakat peniste özellikle oturdugum zaman rahatsiz eden bir agri ve sabah kalktigim da olan seffaf akıntı hic gecmedi tekrar aklima bir şüphe düştü başka bir prof a gittim prostatit dedi bitkisel ilac verdi bi ise yaramadi 2.5 sene bu sekilde gecti ama suphelerim gecmedi.bir sure sonra tekrar ayni prof a gittim ne kdr test varsa yapilmasini istedim kanda klamidya antijeni cikti tetradox yazdi 2 kutu ama hic bir ise yaramadi testi negatif hale getirmedi tabi buarada bu tetradox u bi sekilde esime de icirmek durumunda kaldim doktor bu testin cok guvenilir olmadigini israrim uzerine yaptigini soyledi tekrar bi igne ve tavanic yazdi biraz agrilarim hafifledi fakat tamamen bir iyilesme söz konusu olmadi daha sonra bir istanbul ziyaretim sirasinda mavi lab da idrardan pcr testi yaptirdim temiz cikti gelisim lab da meni kültüru temiz cıktı fakat durumumda fazla bi degisiklik yok sabahlari 1 2 damla gri parlak bi akıntı peniste siddetli acı özellikle uzun sure oturdugum ve stresin arttigi zamanlar sabah ereksiyonu zayıf idrar yaparken hic bir sıkınti yok fakat fazla idrar a ciktigim zamanlar agrilarim ciddi oranda artiyor ve sperm miktarinda ve cikis hizinda ciddi azalma var. Belki 10 tane doktora gittim 9 tanesi prostatit teshisi koydu fakat kafam rahatlamadi bulastirici bir durumum var mi yoksa rahat mi olmaliyim bu sorunun cevabini bulamiyorum gercekten yorucu bi surec belki 10 tane doktora gittim hep ayni seyleri duydum gercekten bir hata hayatinizi zehir edebiliyor. Yorumlarinizi bekliyorum tesekkurler.
Klamidya zamanında tedavi edilmezse prostata direk ulaşan bir patojen. Aynı zamanda klamidya kendi kendine geçer lakin prostata ulaşırsa da prostatit.
1 kaşık dut pekmezi içip 1 çay bardağı portakal suyu her gün . İçmek . Ödem atıcı her gün 1 bardak yakı otu ile büyük rahatlama saglarsin.
-
Dogukan01
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Re: Prostatit mi klamidya mı
bmhn87 yazdı:S a iyi aksamlar Goruslerinize ihtiyacim var lutfen yardim. Bundan 3.5 yil once bi korunmali iliskim oldu hemen ardindan ciddi bi yanma doktora gittim cipro yazdi daha sonra akintiyi farkettim rocephin igne verdi akinti gecmedi daha sonra zimax ve adini hatirlayamadigim bi ilac daha verdi yine gecmedi. Daha sonra baska bi prof a gittim idrar kan penis e cubuk soktu butun testler temiz, olabilir akinti gecer dedi. Tabi kafam hic rahatlamadi bu arada evliyim ve kafamin rahatlamama sebeplerinden biride esime bi zarar verirmiyim korkusu. Butun bu testler temiz cikinca artik esimden kacmamaya basladim normal hayatima geri dondum fakat peniste özellikle oturdugum zaman rahatsiz eden bir agri ve sabah kalktigim da olan seffaf akıntı hic gecmedi tekrar aklima bir şüphe düştü başka bir prof a gittim prostatit dedi bitkisel ilac verdi bi ise yaramadi 2.5 sene bu sekilde gecti ama suphelerim gecmedi.bir sure sonra tekrar ayni prof a gittim ne kdr test varsa yapilmasini istedim kanda klamidya antijeni cikti tetradox yazdi 2 kutu ama hic bir ise yaramadi testi negatif hale getirmedi tabi buarada bu tetradox u bi sekilde esime de icirmek durumunda kaldim doktor bu testin cok guvenilir olmadigini israrim uzerine yaptigini soyledi tekrar bi igne ve tavanic yazdi biraz agrilarim hafifledi fakat tamamen bir iyilesme söz konusu olmadi daha sonra bir istanbul ziyaretim sirasinda mavi lab da idrardan pcr testi yaptirdim temiz cikti gelisim lab da meni kültüru temiz cıktı fakat durumumda fazla bi degisiklik yok sabahlari 1 2 damla gri parlak bi akıntı peniste siddetli acı özellikle uzun sure oturdugum ve stresin arttigi zamanlar sabah ereksiyonu zayıf idrar yaparken hic bir sıkınti yok fakat fazla idrar a ciktigim zamanlar agrilarim ciddi oranda artiyor ve sperm miktarinda ve cikis hizinda ciddi azalma var. Belki 10 tane doktora gittim 9 tanesi prostatit teshisi koydu fakat kafam rahatlamadi bulastirici bir durumum var mi yoksa rahat mi olmaliyim bu sorunun cevabini bulamiyorum gercekten yorucu bi surec belki 10 tane doktora gittim hep ayni seyleri duydum gercekten bir hata hayatinizi zehir edebiliyor. Yorumlarinizi bekliyorum tesekkurler.
hocam öncelikle geçmiş olsun. Bu hastalıkta değil profesör ordinaryüse bile gitseniz eğer prostat masajı yapıp steril kaba sıvı almıyorsa tam teşhis konulamaz. Prostatit teşhisi için rektal tuşe yapıp sıvı alan bir doktor bulmalısınız. Keşke kafanıza göre antibiyotik kullanmasaydınız.