Merhaba arkadaşlar
Ocak ayının sonu gibi bende şikayetler başladı. İdrar sonrası damlama ile başladı. Daha sonra aldırmadım fakat şikayetler arttı. Stres de olumsuz etkiliyor sanırım. Sık idrara çıkma, idrar sonrası damlama, idrar sonrası penis ucunda yanma, penisin üstündeki bölgede ağrı, tekrar işeme ihtiyacı ve birkaç gün sonra ejekülasyon sonrası ağrı oldu. Doktora gittim. Ultrason, idrar tahlilleri ve kan tahlili verdi. Sonuçlar aynı gün çıkmadığından ve tam zamanlı çalıştığımdan sonuçları almaya babamı gönderdim. Doktor kronik prostatit olduğumu ve mikrobun az olduğunu söylemiş, başlangıç demiş. Çay, kahve içmemem gerekiyormuş. Biteral, xatral, mictoronm ve tavanic yazdı. İlaçları kullandım. 1-2 gün önce bittiler.
Belirtilerin bazıları geçti, bazıları ise hala duruyor. İdrar sonrası damlama, erken boşalma, peniste hissizlik ve eskisi kadar sertleşmeme, isteksizlik gibi şikayetler başladı. Haftaya doktora kontrole gitmeyi planlıyorum. Bu esnada hastalığı araştırdım, berbat bir şey arkadaşlar. Burayı da Instagram'dan konuştuğum birinin tavsiyesiyle geldim. Hepimiz aynı dertten muzdaribiz.
Intraprostatik Enjeksiyon diye bir tedavi gördüm nette. İstanbul'da yapan bir doktor varmış. Tabii herkes faydasını görmüyormuş.
Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Acaba bakteriyel mi non-bakteriyel mi, onu merak ediyorum. Bu arada Prostat masajı ya da prostattan sıvı falan alınmadı.
Kronik Prostatit
Re: Kronik Prostatit
Enjeksiyon kelimesini porostatla birlikte kullanmamanız gerektigini forumu biraz araştırsanız görücektiniz hocam.
Re: Kronik Prostatit
Kusura bakmayın hocam, birkaç başlık okudum fakat pek araştırmadım. Bakayım.eylber yazdı:Enjeksiyon kelimesini porostatla birlikte kullanmamanız gerektigini forumu biraz araştırsanız görücektiniz hocam.