Şimdi ne yapıcaz ?
Şimdi ne yapıcaz ?
1 aydır kafamiz rahatti tekrar 2 gündür ben burdayım diyor yanma hafiften hissettirmeye başladı ... Rektal muayene sonrasi idrarda 16 lokosit cıkmisti 2 kutu antibiyotik sonrasi gecmis fakat kontrolu elden birakmiyim diye zafer hocaya gittim cam lama yapilan lokosit sayiminda 1_2 lokosit kulturlerde ve idrarda hicbirsey cikmamis hatta zafer hoca hicbirsey yazmamisti . Gel gelelim hersye dikkat etmeme ragmen yemek icmek v.b 2 gun once hafif yanma basladi ... ve spor sirasinda hafif yanma hissettim .Penis ucunda o seffaf su renginde toplu igne ucu kadar olan su tekrar cıktı Ben simdi ne yapayim tekrar antibiyotik mi basliyayim kafam beynim durdu .
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Şimdi ne yapıcaz ?
Seffaf su dediginiz normal uretral akintidir. Yesil.yada sari.olursa sorun teskil.eder..tüm.uretral.akintilardan prostat sivisi, idrar ve meni orneklerinden kultur ve pcr yaptirmani.tavsiye ederim..Derman07 yazdı:1 aydır kafamiz rahatti tekrar 2 gündür ben burdayım diyor yanma hafiften hissettirmeye başladı ... Rektal muayene sonrasi idrarda 16 lokosit cıkmisti 2 kutu antibiyotik sonrasi gecmis fakat kontrolu elden birakmiyim diye zafer hocaya gittim cam lama yapilan lokosit sayiminda 1_2 lokosit kulturlerde ve idrarda hicbirsey cikmamis hatta zafer hoca hicbirsey yazmamisti . Gel gelelim hersye dikkat etmeme ragmen yemek icmek v.b 2 gun once hafif yanma basladi ... ve spor sirasinda hafif yanma hissettim .Penis ucunda o seffaf su renginde toplu igne ucu kadar olan su tekrar cıktı Ben simdi ne yapayim tekrar antibiyotik mi basliyayim kafam beynim durdu .
Kadir abi sagolasin simdi antalyada pcr oldum prostat masajı yaptı ardindan tupun icine ornegi alip idrar kulturu aldi .1 hafta 10 gun aonra sonuc alicaz bakalim ne olacakkadir yazdı:Seffaf su dediginiz normal uretral akintidir. Yesil.yada sari.olursa sorun teskil.eder..tüm.uretral.akintilardan prostat sivisi, idrar ve meni orneklerinden kultur ve pcr yaptirmani.tavsiye ederim..Derman07 yazdı:1 aydır kafamiz rahatti tekrar 2 gündür ben burdayım diyor yanma hafiften hissettirmeye başladı ... Rektal muayene sonrasi idrarda 16 lokosit cıkmisti 2 kutu antibiyotik sonrasi gecmis fakat kontrolu elden birakmiyim diye zafer hocaya gittim cam lama yapilan lokosit sayiminda 1_2 lokosit kulturlerde ve idrarda hicbirsey cikmamis hatta zafer hoca hicbirsey yazmamisti . Gel gelelim hersye dikkat etmeme ragmen yemek icmek v.b 2 gun once hafif yanma basladi ... ve spor sirasinda hafif yanma hissettim .Penis ucunda o seffaf su renginde toplu igne ucu kadar olan su tekrar cıktı Ben simdi ne yapayim tekrar antibiyotik mi basliyayim kafam beynim durdu .
abi birsey daha sorucam bu pcr kesin sonuc veriyomu neyle enfekte oldugumuz hangi antibiyotigin iyi geldigi vesayre ? ayrica enfeksiyon hastaliklatina gitmeyede gerek varmi ? yoksa uroloji konusunda devam mi edelim ?kadir yazdı:Seffaf su dediginiz normal uretral akintidir. Yesil.yada sari.olursa sorun teskil.eder..tüm.uretral.akintilardan prostat sivisi, idrar ve meni orneklerinden kultur ve pcr yaptirmani.tavsiye ederim..Derman07 yazdı:1 aydır kafamiz rahatti tekrar 2 gündür ben burdayım diyor yanma hafiften hissettirmeye başladı ... Rektal muayene sonrasi idrarda 16 lokosit cıkmisti 2 kutu antibiyotik sonrasi gecmis fakat kontrolu elden birakmiyim diye zafer hocaya gittim cam lama yapilan lokosit sayiminda 1_2 lokosit kulturlerde ve idrarda hicbirsey cikmamis hatta zafer hoca hicbirsey yazmamisti . Gel gelelim hersye dikkat etmeme ragmen yemek icmek v.b 2 gun once hafif yanma basladi ... ve spor sirasinda hafif yanma hissettim .Penis ucunda o seffaf su renginde toplu igne ucu kadar olan su tekrar cıktı Ben simdi ne yapayim tekrar antibiyotik mi basliyayim kafam beynim durdu .
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Pcr de patojeni yakalamak.daha kolay fakat.antibiogram şansı yok. Standart ampirik tedavi uygulanir.Derman07 yazdı:abi birsey daha sorucam bu pcr kesin sonuc veriyomu neyle enfekte oldugumuz hangi antibiyotigin iyi geldigi vesayre ? ayrica enfeksiyon hastaliklatina gitmeyede gerek varmi ? yoksa uroloji konusunda devam mi edelim ?kadir yazdı:Seffaf su dediginiz normal uretral akintidir. Yesil.yada sari.olursa sorun teskil.eder..tüm.uretral.akintilardan prostat sivisi, idrar ve meni orneklerinden kultur ve pcr yaptirmani.tavsiye ederim..Derman07 yazdı:1 aydır kafamiz rahatti tekrar 2 gündür ben burdayım diyor yanma hafiften hissettirmeye başladı ... Rektal muayene sonrasi idrarda 16 lokosit cıkmisti 2 kutu antibiyotik sonrasi gecmis fakat kontrolu elden birakmiyim diye zafer hocaya gittim cam lama yapilan lokosit sayiminda 1_2 lokosit kulturlerde ve idrarda hicbirsey cikmamis hatta zafer hoca hicbirsey yazmamisti . Gel gelelim hersye dikkat etmeme ragmen yemek icmek v.b 2 gun once hafif yanma basladi ... ve spor sirasinda hafif yanma hissettim .Penis ucunda o seffaf su renginde toplu igne ucu kadar olan su tekrar cıktı Ben simdi ne yapayim tekrar antibiyotik mi basliyayim kafam beynim durdu .