prostatitmiyim?
prostatitmiyim?
s.a hayırlı Ramazanlar yemekleri çok hızlı ve çiğnemeden yedigim icinmi bilmiyorum buyyük abdestte zorlaniyorjm yeri geliyor ve ebati fazla olması sebebiyle ikiniyorum her zaman olmasa da ayda bir kaç kez o ikinma sırasından sonraki ilk idrarda acayip yanma ve tam yapamama hissi geliyor sonra 1 saat sonra geçiyor normal tayzikli şekilde idrara cikiyorum .büyük tuvaleti yapsamda sanki daha varmış hissi geliyor dolgunluk yani daha hayatımda çok aşırı su icitigim zaman lar hariç gece tuvalete cikmadim gün içerisinde sık cikmiyorum ama ne oluyorsa arka tarafta yoğunluk hissi olduğu zaman az biraz değişiyor durumlar cinsel istekte ereksiyon da askinti yok boş alırken hissizlesme falan yok prostatitmiyim çok supheleniyorum ve devlet harici doktora şuanda param yok .issizim.sadece kabızlık tarzı yoğunluk yaşıyorum günde 1 sefer büyük tuvalete çıkıyordu! ama bu yoğunluk psikolejimi bozuyor .birde affiniza sığınıyorum cinsel hayatım yok ama hergun mast ypıyorum yas 27 .mezi gelmeden oldu bittiye getirdiğim yaptığım zaman rahatlama hissi olmuyor pek ama uzun uzun izleyerek veya düşünerek fazla fazla mezi getireek yaptigim zaman acaip bi rahatlama geliyor o fazla gelen mezi ile. bu z.suyu prostat sivisimidir?
Re: prostatitmiyim?
Muhtemelen makatta sorunlariniz var. Bir ic hastaliklari uzmanina gorunu
Tedavi Sürecim : http://kronikprostatit.org/viewtopic.php?f=2&t=2019