Doktorlar hasta etti beni ben yandım siz yanmayı
Doktorlar hasta etti beni ben yandım siz yanmayı
1 yıldır hastayım İzmir’de gitmediğim devlet özel kalmadı hepsi ilk 2 haftalık ilaç veriyolar sonra bu hastalıla yaşamaya alış diyorlar lan o zaman ilaç yazamam de sada hastanesi tepecik devlet özellikle burdan uzak durun şimdi tek çare prostat sıvısı kültür üreme çıkarsa 6 hafta duyarlı antibiyoik tamam ben bilmiyordum hastalığı hafife aldım onlarda doktor dedim güvendim beni hasta ettiler şuan elimde antibiyogram sonucum var hepsine dirençli bütün ilaçlara genta igne falan duyarlı onlarda prostata geçmiyor demem o ki yakalandıysanız işin Ehl-i doktora gidin yoksa benim gibi genç yaşta psikolojiniz bozulur intiharı bile düşünürsünüz bilerek yazdım gittiğim doktora 2 haftalık ilaç yazdı bactrime düzeldim sandım fakat haliyle tekrar nüks etti 4 hafta verseler bile kurtulurdum Allah’a havale ediyorum hepsini siz yanmayın arkadaşlar
Re: Doktorlar hasta etti beni ben yandım siz yanmayı
Hocam aynısını yaşadım maalesef, en sonunda artık antibiyotikte vermek istemeyip bitkisel bomboş bir ilaç veriyorlar artık yapacak bir şeyim yok demek yerine Hangi doktorlara gittiniz bu zamana kadar? Prostat sıvısı bakan
Doktorlar kötü etti diyorsunuz ampirik tedavi kısa süren tedavilerle ama zafer oymanda ampirik uygular.Elinizdeki antiniyogram gentaya duyarliysa iyi bir enfeksiyon uzamnina gidip gerekli tedavi planı uygulatin
-
igozukara
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Yillarin tecrubesine dayanarak Sana tavsiyem kultur pcr falan ugrasma bos isler.. hangi antiden fayda gorduysen onla devam et, mumkunse igne yazdir. Lokosit takibi yap. Ama aklinda bulunsun her nuks engeksiyon kaynakli olmayabilir, sonucta hasar almis bir prostat var, prostat cevresindeki sinirler daha hassas oluyor nuks bundan kaynaklida olabilir. Basima bi kac kez geldi nüks anti kullanmadan masajla indiriyordum. Masaj yapmayi mutlaka ogrenmeli herkes…bayrokskk yazdı: ↑22.10.2025 - 15:00 1 yıldır hastayım İzmir’de gitmediğim devlet özel kalmadı hepsi ilk 2 haftalık ilaç veriyolar sonra bu hastalıla yaşamaya alış diyorlar lan o zaman ilaç yazamam de sada hastanesi tepecik devlet özellikle burdan uzak durun şimdi tek çare prostat sıvısı kültür üreme çıkarsa 6 hafta duyarlı antibiyoik tamam ben bilmiyordum hastalığı hafife aldım onlarda doktor dedim güvendim beni hasta ettiler şuan elimde antibiyogram sonucum var hepsine dirençli bütün ilaçlara genta igne falan duyarlı onlarda prostata geçmiyor demem o ki yakalandıysanız işin Ehl-i doktora gidin yoksa benim gibi genç yaşta psikolojiniz bozulur intiharı bile düşünürsünüz bilerek yazdım gittiğim doktora 2 haftalık ilaç yazdı bactrime düzeldim sandım fakat haliyle tekrar nüks etti 4 hafta verseler bile kurtulurdum Allah’a havale ediyorum hepsini siz yanmayın arkadaşlar
-
tazeprostatit2
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2025
Bende bir tedaviye baslandiysa ve ise yarıyorsa semptom olarak bosa kultur kosmamak lazim en az 6 hafta kullanmak lazim diye dusunuyorum.igozukara yazdı: ↑24.10.2025 - 18:47Yillarin tecrubesine dayanarak Sana tavsiyem kultur pcr falan ugrasma bos isler.. hangi antiden fayda gorduysen onla devam et, mumkunse igne yazdir. Lokosit takibi yap. Ama aklinda bulunsun her nuks engeksiyon kaynakli olmayabilir, sonucta hasar almis bir prostat var, prostat cevresindeki sinirler daha hassas oluyor nuks bundan kaynaklida olabilir. Basima bi kac kez geldi nüks anti kullanmadan masajla indiriyordum. Masaj yapmayi mutlaka ogrenmeli herkes…bayrokskk yazdı: ↑22.10.2025 - 15:00 1 yıldır hastayım İzmir’de gitmediğim devlet özel kalmadı hepsi ilk 2 haftalık ilaç veriyolar sonra bu hastalıla yaşamaya alış diyorlar lan o zaman ilaç yazamam de sada hastanesi tepecik devlet özellikle burdan uzak durun şimdi tek çare prostat sıvısı kültür üreme çıkarsa 6 hafta duyarlı antibiyoik tamam ben bilmiyordum hastalığı hafife aldım onlarda doktor dedim güvendim beni hasta ettiler şuan elimde antibiyogram sonucum var hepsine dirençli bütün ilaçlara genta igne falan duyarlı onlarda prostata geçmiyor demem o ki yakalandıysanız işin Ehl-i doktora gidin yoksa benim gibi genç yaşta psikolojiniz bozulur intiharı bile düşünürsünüz bilerek yazdım gittiğim doktora 2 haftalık ilaç yazdı bactrime düzeldim sandım fakat haliyle tekrar nüks etti 4 hafta verseler bile kurtulurdum Allah’a havale ediyorum hepsini siz yanmayın arkadaşlar
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama fikrimi söylemek istiyorum bi ton antibiyotik iç sonuç aynı değişmiyor başka şeylere yönelmek lazım iltihap giderici tarzda. Bu hastalık bende çıktığında kafayı yedim ordan oraya ordan oraya medyatik doktorların hepsine gittim sonuç aynı abi psikolojimi bitirdim arkadaşlar bakın psikoloji çok önemli yani şu hastalığı takmadan yaşayan insanlar var eminim ve bizden rahatlar eminim buna. Ben bu hastalık çıktığında yığınla antibiyotik içmesem öldüm bittim diye kaygılanmasam bağırsaklarımda bozulmazdı belki şimdi ibs var antibiyotiklerden sonra oldu bende belkide kaygı korkudan bilmiyorum orasını ama beni sıkıntıya sokuyor şimdi bu aralar bel ağrıları çekiyorum sonuç çıkmadı belki fibromiyalji dicekler ama takmasam kendime dikkat etsem eminim rahat yaşıcam ama bunuda beceremiyorum işte herşey ard arda geliyor antibiyotik fazla almayın bagırsakarınıza dikkat edin