Zafer oymana izmirden nasıl giderim
Zafer oymana izmirden nasıl giderim
Herkese iyi günler izmir’se gitmediğim doktor kalmadı bendeki bakteri bütün ilaçlara duyarlıydı doktorların kısa antibiyotik tedavileri yüzünde hetorojen bir bakteri oldu cild flora bakterisi olan Staphylococcus epidermidis hominis bu bakterilerle basım belada antibiyogram sonucudma var ilaçlara ara ara duyarlı gözüküyor zafer oymandan ampirik tedavi alıcam düzelcegimi sanmıyoru. Ama gidicem kullanmadım nerdeyse antibiyotik kalmadı haliyle çapraz direnç falan oldu bakteri kullanmadığım ilaçlara bile dirençli oldu sormak istediğim zafer hoca ters birisi mi antibiyogram sonucuna bakmadan falan direk ilaç yazmaya kalkar mı forumda baya kişi söylediğini dinlemiyor diyor birde izmirden nasıl giderim hangi hastane fiyat nedir bilgisi olan söylerse sevinirim herkese iyi günler geçmiş olsun 1 yıldan beri bu hastalıkla uğraşıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Re: Zafer oymana izmirden nasıl giderim
Kültür sonucunu umursamaz,lakin kültürde duyarlı antileri kullandım bana iyi geldiler rahatlattilar dersen yazabilir.
Çok teşekkür ederim İstanbul’da hangi hastanede nasıl giderim uçakla inince bilginiz var mı çok saolun 
Peki çok teşekkür ederim hangi hava alanına inicem birde ordan tam taksiye mi binicem veya başka bir ulaşımla mı gidicem tam neye binmem lazım gün içinde gidip gelincem ondan detaylı soruyorum şimdiden çok teşekkür ederim işiniz ras gelsin
Adı geçen doktoru tavsiye etmemekle birlikte. Eğer gitmek istiyorsanız. İstanbul a ulastıktan sonra Google haritalardan Bahçelievler Medicana'ya toplu taşıma bilgisi alabilirsiniz. Hangi durakta duracaksınız. Hangi numara otobüse bineceksiniz nerede aktarma yapacak hangi otobüsle devam edeceksiniz hangi durakta ineceksiniz ayrıntılı bilgi alabiliyorsunuz.bayrokskk yazdı: ↑16.10.2025 - 16:34Peki çok teşekkür ederim hangi hava alanına inicem birde ordan tam taksiye mi binicem veya başka bir ulaşımla mı gidicem tam neye binmem lazım gün içinde gidip gelincem ondan detaylı soruyorum şimdiden çok teşekkür ederim işiniz ras gelsin![]()
Hocam neden tavsiye etmiyorsunuz bilgi alabilirmiyim bende aktif üreyen bakteri çıkıyor ampirik bir tedavi düşünüyorum düzelcegini sanmıyorum ama deneyim şansımı diyorum birde biraz aksi biriymiş dinlemiyormuş galiba ondan dolayımı çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim
bayrokskk yazdı: ↑16.10.2025 - 13:02 Herkese iyi günler izmir’se gitmediğim doktor kalmadı bendeki bakteri bütün ilaçlara duyarlıydı doktorların kısa antibiyotik tedavileri yüzünde hetorojen bir bakteri oldu cild flora bakterisi olan Staphylococcus epidermidis hominis bu bakterilerle basım belada antibiyogram sonucudma var ilaçlara ara ara duyarlı gözüküyor zafer oymandan ampirik tedavi alıcam düzelcegimi sanmıyoru. Ama gidicem kullanmadım nerdeyse antibiyotik kalmadı haliyle çapraz direnç falan oldu bakteri kullanmadığım ilaçlara bile dirençli oldu sormak istediğim zafer hoca ters birisi mi antibiyogram sonucuna bakmadan falan direk ilaç yazmaya kalkar mı forumda baya kişi söylediğini dinlemiyor diyor birde izmirden nasıl giderim hangi hastane fiyat nedir bilgisi olan söylerse sevinirim herkese iyi günler geçmiş olsun 1 yıldan beri bu hastalıkla uğraşıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben de bir çok anti kullanıp gitmiştim ampirik tedavi sonucu bol lökosit sıfıra döndü ancak semptomlar geçmedi 2-3 aydır
Lökosit düştü ise geçer kanka önemli olan lokositli düşürmek bende hiç düşmedi en son 20 ile 10 arası geziyordu geçmiş olsun
Alakası yok sıfır lökosit olup semptom olup bakteri üreyen kişilerde var enterekok olup sıfır lökositle halen üreyen çok mesala.Hic semptom olmayıp 10-15 lökosit dolaşan insanlarda var.
10-20 nerden anlıyorsun? Zafer hocanın sana verdiği uyduruk a4 kağıdında sekreterin yazdığı kaşesiz imzasız rapordan mı? Ben gittim defalarca. Hiç bir faydasını görmedim. Ben de tavsiye etmem. Antibiyotik manyağı olmak isteyen gider.
Arklar zafer hoca tek başına mucize değil bu hastalıkla berabe yaşayış stilinizi değiştimeniz gerekiyor aksi halde sonuş alamazsınız
Ben biolabda ölçtürüyorum labaratuar İzmir’de 3 şubesi falan var doktordan sıvıyı aldırıp kendim götürüyorum götürülen saklama kabıl al güneş görmeyen içine 2 şişe buz at sıvı bozulmasın
Kaç kur aldiniz lökosit seviyeniz neydi? Kültür yaptırdınız mi hiç üreme oldu mu?
-
efsane2036
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Verecegın paraya yazık senın yapmak istedıgını yıllar önce bende yaptım fayda göremedim pahallı bir hastane yazdıgı ilaçlar zaten hemen hemen aynı antiler
Arkadaşlar herkese iyi günler bende üreyen bakteri ilk başta e coli ile Staphylococcus epidermidis Ve hominis üredi e coliyi öldürdük fakat bu koloniyi bir türlü öldüremdim çünkü İzmir’deki hiç bir doktor bu hastalığı bilmiyorlar ve beni hasta ettiler tepecik devlet Sada hastenesi Aliağa devlet hastanesi hepsindeki doktorlar Allah belasını versin adamlara antibiyogram sonucnu götürüyom ilaç yaz diyom amoklovin yazdı gönderdi sonra geçmedi 5 genta igne başkası 2 hafta bactrim anlıcanzınilaş kullanırken düzeldim sanıyordum ama ilaç etkisi geçince bük ediyor çünkü verdikleri antibiyotik 2 hafta sonra dirençli çıkıyor hakiyle ilaç seçeneğim kalmadı bunlar beni hasta etti şuan 1 seneden beri mücadeleme son verdim ben kurtulamadım doktorlar beni hasta etti ömür boyu çekicem halbukı bactrim forteyi 2 hafta değilde 4 hafta verse bu hastalık bitmişti menemen sada ki üroloji uzmanına sakın gitmeyim sadece eswt öneriyor kullanmadım ilacı veriyor ki direnç kazan düzelme hiç sonra biz para kazanalım yani dicem fazla doktor gezmeyin yaptığım hatayı yapmayın işi bilen doktora gidin kurtulun benimde Allah yardımcım olsun
Hocam ben prostat içi enjeksiyon dahil neredeyse tüm protokolleri uyguladım ama en çok faydayı prostat masajında gördüm birde bir süre üşütmemeye özen gösterilecek
Sağ ol hocam dikkat ediyorum.
Benim şu an libido düşüklüğü sabah ereksiyonu sorunu ve çok rahatsız olduğum damlama ( tam bitiyor gibi oluyor ana kanalda kalıyor damlıyor) sorunum var nasıl çözeceğim bilmiyorum
Birde uzun yıllardır bu şekilde prostatit haricinde bi şey olabilir mi ki
Olabilir biz hep prostite odaklandığımızdan diğer ihtimalleri ihöal ediyoruz ben bir keresinde popomun üzerineoturamıyordum oturunca ağrı sızı oluyordu bende hep prostatitten sanıyırdum meperse yoğun antibiyotik kullanından kaynaklı anal fisur oluşmuş
10-20 nerden anlıyorsun? Zafer hocanın sana verdiği uyduruk a4 kağıdında sekreterin yazdığı kaşesiz imzasız rapordan mı? Ben gittim defalarca. Hiç bir faydasını görmedim. Ben de tavsiye etmem. Antibiyotik manyağı olmak isteyen gider.
[/quote]
Kesinlikle. Hiçbir faydası yok. Boşuna masraf.
[/quote]
-
MustafaAli
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2021
[/quote]
+1 Bende Zafer Oymandan hiç fayda görmedim. Hatta aynı mantıkla tedavi planlayan Hüseyin Seçkin ve Avni Uysal dan da fayda görmedim. Bu konuyu Chatgbp ile uzun uzun konustuğumda bana yazdığı mesajı sizinle paylaşayım
Kronik prostatit tanısı, güncel uluslararası kılavuzlara göre oldukça karmaşık bir süreçtir. Bu nedenle tek bir parametreye bakarak kesin tanı veya tedavi planı oluşturmak hem bilimsel olarak hatalıdır hem de hastayı yanlış yönlendirebilir.
Örneğin; kanda CRP yüksekliği yoksa, idrar veya meni örneklerinde belirgin pürülan (yeşil/sarı) akıntı bulunmuyorsa, lökosit sayısı 50–60 gibi çok yüksek seviyelerde değilse, yalnızca prostat masajı sonrası lökosit artışına dayanarak çoklu ve ağır antibiyotik tedavisi uygulanması güncel kılavuzlarla uyumlu değildir. Çünkü:
1. Lökosit artışı tek başına enfeksiyon göstergesi değildir.
Prostat masajı, ejakülasyon, uzun süre oturma, pelvik taban kas gerginliği ve hatta stres bile prostat sıvısında lökosit artışına yol açabilir. Bu nedenle literatürde lökosit–semptom ilişkisi zayıftır ve güvenilir değildir.
2. Prostat masajı PSA ve lökosit değerlerini geçici olarak yükseltebilir.
Bu geçici değişiklikler “enfeksiyon varmış” gibi yanlış bir klinik izlenim oluşturabilir.
3. Prostatit vakalarının büyük çoğunluğu enfeksiyon kaynaklı değildir.
Araştırmalar, kronik prostatit hastalarının yalnızca küçük bir bölümünde gerçek bakteriyel enfeksiyon olduğunu gösteriyor. Dolayısıyla “lökosit yüksek = enfeksiyon” yaklaşımı modern bilimsel verilerle desteklenmemektedir.
4. Cinsel temas yaşanmış olsa bile hasta non-bakteriyel kategoride olabilir.
Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar (klamidya, gonore vb.) akut üretrit veya akut prostatit yapabilir; ancak bu enfeksiyonların büyük kısmı tamamen tedavi edildikten sonra bile bazı kişilerde hiçbir bakteri bulunmayan fakat pelvik ağrının sürdüğü non-bakteriyel prostatit / CPPS tablosuna dönüşebilmektedir.
Yani bir kişinin cinsel deneyimi veya geçmişte bir enfeksiyon öyküsü olması, mevcut durumunun bakteriyel olduğu anlamına gelmez. Kılavuzlar, bakteriyel tanıyı yalnızca kültürde üreme ile doğrular; kültür negatifse hasta CPPS kategorisine girer.
5. Uluslararası kılavuzlar tek bir biyobelirtece güvenilmemesini vurgular.
EAU ve NIH kılavuzlarına göre tanıda; semptom süresi, kültür sonuçları, fizik muayene, görüntüleme ve hastanın klinik tablosu birlikte değerlendirilmelidir. Tek bir laboratuvar değeriyle tanı koymak veya ağır antibiyotik başlamak doğru değildir.
Bu nedenlerle, prostat masajı sonrası yalnızca lökosit sayısına dayanarak agresif antibiyotik tedavilerine yönelmek güncel bilimsel yaklaşım ve kılavuzlar ile uyumlu değildir. CP/CPPS çok değişkenli bir hastalıktır; tek bir değişkenden yola çıkarak kesin sonuca ulaşmak hem klinik hem bilimsel açıdan mümkün değildir.