merhaba abiler kardeşler 2020 senesinde hastalığa yakalandım üreaplazma uretyclum yüzünden
https://kronikprostatit.org/viewtopic.p ... 336#p93336
burda benim konum bunun üzerine yaklaşık 3 seneye yakın hiç bir sorun yaşamadım tabi o zaman kâğıttaki tüm duyarlı antibiyotikleri sırayla kullandım ancak iyileşebilmiştim o zaman beri libido eksikliği hariç hiç bir sorun yaşamadım son 1 senedir arada idrar sonrası üretrada yanma oluyordu o kadar umursamıyordum tabi yaş geldi şimdi 25 evlilik düşündüğüm için her testi yaptırayım dedim gelişimde idrar pcr yaptırdım gardnerella çıktı diğerleri negatif ti doktorda bana 2 kutu flaggy 1 kutu avelox yazdı bende o ara sıra yanma bundandır sanırım diyip ilacı içtim içmez olaydım bütün belirtiler tekrardan geldi ve yine epididimit oldum idrar yapamama meni tazik gelmeyince testisde ağrı şişlik olunca hemen sağlık ocağına gidip tetra 500 yazdırdım ilk 2 gün kullandım ağrı tam geçmeyince yanına avelox ekledim 15 gündür kullanıyorum şimdi değerli arkadaşlar abiler sorum şu testiste 15 gündür ağrı yok şişlikte yavaş bir şekilde azalıyor ama dolgunluk ve hassasiyet var yinede ama boşalma sonrası penis ucunda aşırı bir batma ve günlük hayatta penis ucunda kaşıntı var meni sulu ve taziği değişmekte 2 günde bir bakıyorum tetra500 ve avelox devam ediyorum ilacı 28e güne veya 21 günde bırakmayı düşünüyorum değerli arkadaşlar abilerim sizin düşüncelerinizi merak ediyorum bu süreçte nasıl devam etmeliyim
tekrardan geldim
-
stresyeniden
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: tekrardan geldim
Geçmiş olsun kardeşim, Öncelikle prostat sıvısı lökosit seviyesine baktırmanı ve masaj sonrası menidende cybh odaklı kültür yaptirmani öneririm sana.
-
stresyeniden
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
teşekkür ederim kadir abi bende öyle yapmayı düşünüyorum 21 gün bu antibiyotikler için yeterli bir süre sanırım ondan sonra 5 gün ara verip dediklerini yaptırmayı düşünüyorum
merak ettiğim abi 3/4 sene önce kullandığım antibiyotiklerin tekrar duyarlı olması mümkün mü duyarlı olanların çoğunu kullanmıştım ondan sonrada herhangi bir şüpheli temasım olmadı ama
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Duyarlılık zamanla değişebilir. Daha önceki tedavi sürecinizde bakteri edadikasyonu tamamen saglanmadiysa bakteri artışının tekrarlamasi söz konusudur. 3 yıl içinde kontrolü sağlamanız gerekirdi.