Muayene oldum nasıl yol izlemeliyim?
Muayene oldum nasıl yol izlemeliyim?
Daha önceki konularda bahsettiğim gibi Avni hocaya muayene oldum fakat aklıma takılan bazı konular oldu yardımcı olursanız sevinirim;
1-avni hoca sağ olsun beni çok rahatlattı ve prostat sıvısını gayet kolay bir şekilde aldı gerçekten rahatladım ve olumlu anlamda değişimler oldu fakat bu değişimler kısa sürdü ve 3-5 gün içerisinde eski halime döndum her anlamda prostat masajlarını haftalık olarak yaptırsam zamanla kalıcı bir çözüm verebilir mi?
2-forumdan illa ki bilenleriniz vardır Avni hoca antibiyotiğe sıcak bakmayan bir hoca benimde prostat sıvımı inceliyip sende enfeksiyon yok dedi kas gevşetici bir ilaç ve sertleşme için bir ilaç verdi.gerçekten bunlar kurtulmak için yeterli olur mu?
3-prostat sıvım da enfeksiyon olmadığını söyleyip kültür ve PCR a gerek olmadığını söyledi ben de yaptırmadım sizce yaptırmalı mıyım?
4-prostatımın 23 CC olduğunu fakat dolu olduğunu söyledi ama pelvik kasımın tamamen bitik olduğunu ekledi ve senin sorunun prostatit değil pelvik kas sendromu dedi pelvik için sıcak suya oturmamı önerdi fizyoterapi almayı düşünüyorum fayda gören var mı?
5-pelvik kas sendromunun ereksiyonu aksatmayacağını probleminin psikolojik olduğunu söyledi fakat ben sabah ereksiyonu dahi olamıyorum 2 yıldır pelvik kas ereksiyonu etkiler mi ?
1-avni hoca sağ olsun beni çok rahatlattı ve prostat sıvısını gayet kolay bir şekilde aldı gerçekten rahatladım ve olumlu anlamda değişimler oldu fakat bu değişimler kısa sürdü ve 3-5 gün içerisinde eski halime döndum her anlamda prostat masajlarını haftalık olarak yaptırsam zamanla kalıcı bir çözüm verebilir mi?
2-forumdan illa ki bilenleriniz vardır Avni hoca antibiyotiğe sıcak bakmayan bir hoca benimde prostat sıvımı inceliyip sende enfeksiyon yok dedi kas gevşetici bir ilaç ve sertleşme için bir ilaç verdi.gerçekten bunlar kurtulmak için yeterli olur mu?
3-prostat sıvım da enfeksiyon olmadığını söyleyip kültür ve PCR a gerek olmadığını söyledi ben de yaptırmadım sizce yaptırmalı mıyım?
4-prostatımın 23 CC olduğunu fakat dolu olduğunu söyledi ama pelvik kasımın tamamen bitik olduğunu ekledi ve senin sorunun prostatit değil pelvik kas sendromu dedi pelvik için sıcak suya oturmamı önerdi fizyoterapi almayı düşünüyorum fayda gören var mı?
5-pelvik kas sendromunun ereksiyonu aksatmayacağını probleminin psikolojik olduğunu söyledi fakat ben sabah ereksiyonu dahi olamıyorum 2 yıldır pelvik kas ereksiyonu etkiler mi ?
-
heisenberg
Re: Muayene oldum nasıl yol izlemeliyim?
Antibiyotikten uzak dur. Forumda tavsiye edilen takvieyleri alabilirsin quercetin vs. Youtube da pelvic kas egzersizleri deneyebilirsin rahatlatıyorsa devam et. Sıcak su oturması ve ayakları sıcak tutmaya özen göster. En önemlisi en az 30 gün hatta yapabilirsen daha fazla cinsel perhiz yap mast ve ilişki dahil. Hiç elleme. Yapabiliyorsan eğer oruç tut. Hiçbirşeyin kalmayacak emin olabilirsin.
Doktor sık boşalmamı önerdi diye ben de gün aşırı yapıyordum belki de bundan dolayı eski haline döndüheisenberg yazdı: ↑15.12.2024 - 16:11 Antibiyotikten uzak dur. Forumda tavsiye edilen takvieyleri alabilirsin quercetin vs. Youtube da pelvic kas egzersizleri deneyebilirsin rahatlatıyorsa devam et. Sıcak su oturması ve ayakları sıcak tutmaya özen göster. En önemlisi en az 30 gün hatta yapabilirsen daha fazla cinsel perhiz yap mast ve ilişki dahil. Hiç elleme. Yapabiliyorsan eğer oruç tut. Hiçbirşeyin kalmayacak emin olabilirsin.
Bana da benzer şeyler söyledi ama şunu söyleyebilirim sık boşalmak iyi gelmez araya bir kaç gün koymalısın ben de kötüleştirdi çünkü semptomları
Kanka kesin tanı için lökosit sayımı yaptırman lazım bende gittim o ilaçları bana da yazdı ama etkisini görmedim sen görmeyeceksin diyemem denemen lazım ben şimdi Kayseri’de bir doktora gittim antibiyogram yaptırdım bakteri çıktı ona göre tedavi alıyorum
Enfeksiyon olacak miktarda yok dedi ama net bir sayı vermedi.
Kayseride ki doktorunuzdan memnun musunuz peki ne kadar süredir tedavi alıyorsunuz
Valla kanka banada öyle dedi 5-6 var dedi antibiyotik vermedi 2 kere gittim baktım olmuyor gitmiyorum memnunum en azından testleri tam yapıyor ama biraz pahalı test + muayene 5000 tutuyor
Daha yeniyim 3 ay flan oldu kesin tanı koyalı zaten 7 ay olacak
Daha yeniyim 3 ay flan oldu kesin tanı koyalı zaten 7 ay olacak
Hocam size de geçmiş olsun umarım hepimiz şifamızı buluruz. Nasıl bir hastalıksa kimi antibiyotik kullanma daha kötü olur diyor kimi antibiyotiksiz geçmez diyor şaşırdım kaldım
-
heisenberg
Kardeşim malesef Türkiye de en iyi dediğimiz doktor bile bu konuda birşey bilmiyor. 2-3 günde bir normal bir insan için. Senin hiç yapmaman lazım. Ben bu teknik ile 2. Kez %100 iyileştim denemesi bedava ve zararı yok. Garanti olsun diye biraz daha bekliyorum sıfır semptom bir ay geçireyim yeni bir iyileştim başlığı açacağım tecrübelerimi detaylı paylaşacağım inşallah. Lökosit sayımı diyenlerin peşinden de gitme benim gibi anti yüzünden kendine daha kötü bir hastalık edinirsin. bir yerde lökosit olması bakteri varlığını kanıtlamaz. Non bakteriyel kişilerde de inflamasyon kaynaklı lökosit yükseliyor gayet doğal.Bukows yazdı: ↑15.12.2024 - 16:38Doktor sık boşalmamı önerdi diye ben de gün aşırı yapıyordum belki de bundan dolayı eski haline döndüheisenberg yazdı: ↑15.12.2024 - 16:11 Antibiyotikten uzak dur. Forumda tavsiye edilen takvieyleri alabilirsin quercetin vs. Youtube da pelvic kas egzersizleri deneyebilirsin rahatlatıyorsa devam et. Sıcak su oturması ve ayakları sıcak tutmaya özen göster. En önemlisi en az 30 gün hatta yapabilirsen daha fazla cinsel perhiz yap mast ve ilişki dahil. Hiç elleme. Yapabiliyorsan eğer oruç tut. Hiçbirşeyin kalmayacak emin olabilirsin.
Lökosit ile antibiyotik kullanma zaten şansa bırakıyorsun antibiyogram yaptır üreme olursa enfeksiyon uzamanına yazdırıp kullan
Lökosit sadece tesbit için kullandım ben
Lökosit sadece tesbit için kullandım ben
Hocam tecrübelerinizi okumak dinlemek isterim yaşam kalitem düştü resmen ve araştırdıkça kafam karışıyorheisenberg yazdı: ↑15.12.2024 - 18:42Kardeşim malesef Türkiye de en iyi dediğimiz doktor bile bu konuda birşey bilmiyor. 2-3 günde bir normal bir insan için. Senin hiç yapmaman lazım. Ben bu teknik ile 2. Kez %100 iyileştim denemesi bedava ve zararı yok. Garanti olsun diye biraz daha bekliyorum sıfır semptom bir ay geçireyim yeni bir iyileştim başlığı açacağım tecrübelerimi detaylı paylaşacağım inşallah. Lökosit sayımı diyenlerin peşinden de gitme benim gibi anti yüzünden kendine daha kötü bir hastalık edinirsin. bir yerde lökosit olması bakteri varlığını kanıtlamaz. Non bakteriyel kişilerde de inflamasyon kaynaklı lökosit yükseliyor gayet doğal.Bukows yazdı: ↑15.12.2024 - 16:38Doktor sık boşalmamı önerdi diye ben de gün aşırı yapıyordum belki de bundan dolayı eski haline döndüheisenberg yazdı: ↑15.12.2024 - 16:11 Antibiyotikten uzak dur. Forumda tavsiye edilen takvieyleri alabilirsin quercetin vs. Youtube da pelvic kas egzersizleri deneyebilirsin rahatlatıyorsa devam et. Sıcak su oturması ve ayakları sıcak tutmaya özen göster. En önemlisi en az 30 gün hatta yapabilirsen daha fazla cinsel perhiz yap mast ve ilişki dahil. Hiç elleme. Yapabiliyorsan eğer oruç tut. Hiçbirşeyin kalmayacak emin olabilirsin.
Prostat sıvı aldıracaksın onu laboratuvara verip yaptıracaksın ben hastanede yaptırıyorum doktor kendi alıp laboratuvara verdiriyor