45. Gün tedavime başladım ne yapmam gerekiyor
-
Kurtulalimbiz2h
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
45. Gün tedavime başladım ne yapmam gerekiyor
Arkadaşlar öncelikle hepimize geçmiş olsun bir an önce sağlığımıza kavuşalım inşallah. 45 gün once korunmasız oral ilişki sonrası penisimde sar akıntı olmuştu hemen doktora gittim 1g novosef iğne ve 1 kutu tetradox kullandım. İğneden sonra akıntım kesildi ilaçları kullanırken ve bittiğinde ara ara penisimde idrar sonrası yanma ve idrarımı tam yapamama hissi oluşuyordu doku hasarı sonrası iyileşme olarak düşündüm çok kafaya takmadım. Dün ilişkimden 45 gün donra dr zafer oymana gittim durumumu anlattım idrar tahlili yaptı ve idrar temiz dedi erken gelmişsin tedavini rahat yaparız tarzı konıştu sma içimi rahatatmak icin mi dedi bilmiyorum bana 5tane günde 1 genta iğne sonrasında 1 kutu biteral yazdı kullan dedi. Şuanda prostat sıvısına bakmaya gerek yok boş yere para verme dedi. Sizlerin yardımına ihtiyacım var dostlarım ilaçlar bittitken sonra ne zaman doktora gitmekiyim ve gittiğimde de kesin olarak prostat sıvısına baktırmak istiyorum lokosit sayımı ve bakteri üremesi varsa antiboyogram testi yaptırmak istiyorum. Zafer hocayla devam etmelimiyim yada nasıl bir yol izlemem gerekiyor erken farkına vardığımı düşünüyorum inşallah tedavimde bu durum kolaylıkla iyileşmeme yardımcı olur şimdiden verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hepimize allah en kısa zamanda şifa versin abilerim kardeşlerim.
Re: 45. Gün tedavime başladım ne yapmam gerekiyor
pcr yaptir idrar uretral suruntu yada prostat sivisindan bence yolun basindayken genis etmenli patojen bakan bir pcr testi düzen lab. gelisim labaratuar ayrica kulturde yaptir. bize bunlari yolun basinda soylemediler bos bos ilaclar kullandik ben sana soyleyimKurtulalimbiz2h yazdı: ↑15.09.2024 - 12:41 Arkadaşlar öncelikle hepimize geçmiş olsun bir an önce sağlığımıza kavuşalım inşallah. 45 gün once korunmasız oral ilişki sonrası penisimde sar akıntı olmuştu hemen doktora gittim 1g novosef iğne ve 1 kutu tetradox kullandım. İğneden sonra akıntım kesildi ilaçları kullanırken ve bittiğinde ara ara penisimde idrar sonrası yanma ve idrarımı tam yapamama hissi oluşuyordu doku hasarı sonrası iyileşme olarak düşündüm çok kafaya takmadım. Dün ilişkimden 45 gün donra dr zafer oymana gittim durumumu anlattım idrar tahlili yaptı ve idrar temiz dedi erken gelmişsin tedavini rahat yaparız tarzı konıştu sma içimi rahatatmak icin mi dedi bilmiyorum bana 5tane günde 1 genta iğne sonrasında 1 kutu biteral yazdı kullan dedi. Şuanda prostat sıvısına bakmaya gerek yok boş yere para verme dedi. Sizlerin yardımına ihtiyacım var dostlarım ilaçlar bittitken sonra ne zaman doktora gitmekiyim ve gittiğimde de kesin olarak prostat sıvısına baktırmak istiyorum lokosit sayımı ve bakteri üremesi varsa antiboyogram testi yaptırmak istiyorum. Zafer hocayla devam etmelimiyim yada nasıl bir yol izlemem gerekiyor erken farkına vardığımı düşünüyorum inşallah tedavimde bu durum kolaylıkla iyileşmeme yardımcı olur şimdiden verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hepimize allah en kısa zamanda şifa versin abilerim kardeşlerim.