sizce kp miyim
sizce kp miyim
yaklaşık 1 ay önce sol testimde ağrı idrar yaparken yanma yaşadım ürolojiye gittim idrar testi sonucu idrar yolu enfeksiyonu oldugum söyelndi ilaç kullandım ilk5gün iyiydim son 2 gün biraz ağrı hisettim sonra tekrar gittim 1 şaşe antibiyotik verdi içtim içtikten sonraki gün cok iyiydim sonra tekrar başladı ve zamanla azaldı şuanda gün içinde ara sıra sol testimin altında hafif bi rahatsızlık hissediyorum ara sıra gidiyor herhangi bi idrar problemim yok yanma problemmim yok ereksiyon problemim yok belki bağırsaktandırd eyip intaniyeye gittim biteral verdi ve gün içinde yaşadıgım rahatsızlıgı çok çok daha azalttı iuan 2 gündür içiyorum en son yaptıgım idrar testi ve idrar kültürü temiz cıktı sizce kp olma hitimalim var mı yardımcı olun lütfen(şüpheli bi ilişkim falan olmadı ara sıra sol baldırımda halsizlik oluşuyor sinirsel bir şey olabilir mi)
Re: sizce kp miyim
Kardeş. Doktor. Nededi. O önemli. Epidemid. İntihabı. Olabir. Fazla. Antibiotik. Kullanma. Gerekli. Olmadıkca. Sen enisi. İyi. Bi. Özel. Doktora cık. Çünkü. Prostatit. Olabilirde. Olmayabılir. De. İdrar yolu. Enfeksiyonu. Olabilirsin.
idrar yolları enfeksiyonu demişti başka bir şey dememişti
güncelleme olarak yazıyorum ağrılarım devam ediyordu ara sıra idrar problemi yapıyordu genel bi kanıma baktırdım d vitaminim aşırı düşmüş d vit ilacı kullanmaya başladıktan sonra oldukca azaldı bunun yanı sıra cok oturan bir insandım ve otururken duruşumu düzelttim bu ikisiyle beraber hicbir sorunum kalmadı sizin de test sonuclarınız temiz cıkmasına rağmen hala şikayetleriniz devam ediyorsa bu ikisini kesinlikle dikkate alın forumda yardımcı olmaya calısan herkese teşekkür ederim( d vit değerim 20-50 aarasında olması gerekirken 10 değerine düşmüş)