Arkadaşlar merhaba
Re: Arkadaşlar merhaba
Dalaktaki bu durumla prostatiti bağdaştırıp bağdaştırmadığımızı mı soruyorsunuz
Antibiyotik bir taraftan yaparken bir taraftan yıkıyor
"Antibiyotikler zararlı bakterileri yok ederken aynı zamanda bağırsakta yer alan ve K vitamini sentezleyen, vitaminlerin emilmesini ve gıdaların sindirilmesini sağlayan yararlı bakterileri de yok ederek bağışıklık sistemini olumsuz etkiler."
"Antibiyotikler zararlı bakterileri yok ederken aynı zamanda bağırsakta yer alan ve K vitamini sentezleyen, vitaminlerin emilmesini ve gıdaların sindirilmesini sağlayan yararlı bakterileri de yok ederek bağışıklık sistemini olumsuz etkiler."
Dalaktaki durumu bahsettiğiniz için sordum çünkü şuanda benimde dalağıma 15cmlik bir kist bar ancak allaha şükür bir rahatsızlığım olmadı. Doğuştan itibaren vardı 3-5-10 derken yaşla büyüdü. Eğer şüphelendiyseniz ondan kaynaklı değildir diye dedim çünkü eskiden beri onunla yaşıyorum
Bana rahatsızlığı yokken dalağı aldırmak istemedim. Kisti tek almıyorlar dalakla beraber çıkarıyorlar. Sadece siz yazınca orayla bağlantısı yoktur anlamında yaşayan biri olarak iletmek istedimİnsect yazdı: ↑01.09.2024 - 21:31Baktırsaydın keşke biyopsi yapmadılarmı niye aldırmıyorsun benim ayriyeten multipl lenf nodulleri varmışalanyali yazdı: ↑01.09.2024 - 21:22Dalaktaki durumu bahsettiğiniz için sordum çünkü şuanda benimde dalağıma 15cmlik bir kist bar ancak allaha şükür bir rahatsızlığım olmadı. Doğuştan itibaren vardı 3-5-10 derken yaşla büyüdü. Eğer şüphelendiyseniz ondan kaynaklı değildir diye dedim çünkü eskiden beri onunla yaşıyorum