ŞİFANIZ BURADA, SİNİR OTU (DAMAR OTU)
ŞİFANIZ BURADA, SİNİR OTU (DAMAR OTU)
Hala prostatit derdimi çekiyorsunuz. En son 2022 yılında girmiştim bu siteye, hatırlatmak için tekrar girdim ve bir faydam olsun diye Sinir Otunu sizlere tekrar yazıyorum. Yaklaşık 10 yıl sıkıntısını çektiğim, kullanmadığım antiboyotiğe rağmen kurtulamadığım prostatit ve diğer sıkıntılarından Allah'ın lütfuyla Sinir otunu yiyerek kurtuldum inşallah. Sulak alanlarda, sulanan park ve bahçelerde, özellikle ayak altlarında çokça bulunan bir bitkidir. Allah şifayı ayaklarınızın altına vermiş, günlük yeşillik niyetine (rokaya yakın tadı var) sabah akşam yiyin bulun şifayı, doktor ve antibiyotiklerden, gece uykusuzluklarından kurtulun. Elhamdulillah beş senedir ben prostatit derdinden kurtuldum. Soframda yeşillik niyetine sık sık tüketiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Çünkü vücuttaki iltihapları temizliyor. Tanımak için youtubeden çokça videolarını izleyebilirsiniz. Ayrıca Kekik yağını da kullanırsanız çokça etkisini görecekseniz. Allah hepinize şifa vesilelerini versin. Selametle
Re: ŞİFANIZ BURADA, SİNİR OTU (DAMAR OTU)
cenikler yazdı: ↑30.08.2024 - 22:20 Hala prostatit derdimi çekiyorsunuz. En son 2022 yılında girmiştim bu siteye, hatırlatmak için tekrar girdim ve bir faydam olsun diye Sinir Otunu sizlere tekrar yazıyorum. Yaklaşık 10 yıl sıkıntısını çektiğim, kullanmadığım antiboyotiğe rağmen kurtulamadığım prostatit ve diğer sıkıntılarından Allah'ın lütfuyla Sinir otunu yiyerek kurtuldum inşallah. Sulak alanlarda, sulanan park ve bahçelerde, özellikle ayak altlarında çokça bulunan bir bitkidir. Allah şifayı ayaklarınızın altına vermiş, günlük yeşillik niyetine (rokaya yakın tadı var) sabah akşam yiyin bulun şifayı, doktor ve antibiyotiklerden, gece uykusuzluklarından kurtulun. Elhamdulillah beş senedir ben prostatit derdinden kurtuldum. Soframda yeşillik niyetine sık sık tüketiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Çünkü vücuttaki iltihapları temizliyor. Tanımak için youtubeden çokça videolarını izleyebilirsiniz. Ayrıca Kekik yağını da kullanırsanız çokça etkisini görecekseniz. Allah hepinize şifa vesilelerini versin. Selametle
Nerede bulunur peki,büyük manavlarda filan var mıdır? Büyükşehirlerde bulmak zor gibi...cenikler yazdı: ↑30.08.2024 - 22:20 Hala prostatit derdimi çekiyorsunuz. En son 2022 yılında girmiştim bu siteye, hatırlatmak için tekrar girdim ve bir faydam olsun diye Sinir Otunu sizlere tekrar yazıyorum. Yaklaşık 10 yıl sıkıntısını çektiğim, kullanmadığım antiboyotiğe rağmen kurtulamadığım prostatit ve diğer sıkıntılarından Allah'ın lütfuyla Sinir otunu yiyerek kurtuldum inşallah. Sulak alanlarda, sulanan park ve bahçelerde, özellikle ayak altlarında çokça bulunan bir bitkidir. Allah şifayı ayaklarınızın altına vermiş, günlük yeşillik niyetine (rokaya yakın tadı var) sabah akşam yiyin bulun şifayı, doktor ve antibiyotiklerden, gece uykusuzluklarından kurtulun. Elhamdulillah beş senedir ben prostatit derdinden kurtuldum. Soframda yeşillik niyetine sık sık tüketiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Çünkü vücuttaki iltihapları temizliyor. Tanımak için youtubeden çokça videolarını izleyebilirsiniz. Ayrıca Kekik yağını da kullanırsanız çokça etkisini görecekseniz. Allah hepinize şifa vesilelerini versin. Selametle
Çayı da işe yarar mı ?
Ben bunu kullandım yeşil olarak da çayını da yaptım içtim ama fayda görmedim. Dere kenarı sulak alanlarda, park bahçe, yeşillik alan, yonca içinde her yerde görebilirsiniz bu bitkiyi. Denemeyenler denesin. Belki size iyi gelir.