İşeme zorluğu

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
lalakers
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

İşeme zorluğu

Mesaj gönderen lalakers »

Selamun aleyküm 6 senelik hastayım belirtilerim sarı akıntı yanma çok zor idrar acayip yanıyo ve prostat sanki büyüdüde idrar zor çıkıyo gibi hissediyorum ureaplasma urealyctum bulundu ama durumlardan dolayı tedavi olamadım tavsiyesi olanı kesinlikle dinlerim akıntı beni çok üzüyo

asıl konu idrara rahat çıkmak için bişey var mı abiler uyandıktan sonra 1 saat idrarımı tutuyorum o acıdan korktuğum için valla
sahınnn
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Re: İşeme zorluğu

Mesaj gönderen sahınnn »

lalakers yazdı: 17.08.2024 - 20:01 Selamun aleyküm 6 senelik hastayım belirtilerim sarı akıntı yanma çok zor idrar acayip yanıyo ve prostat sanki büyüdüde idrar zor çıkıyo gibi hissediyorum ureaplasma urealyctum bulundu ama durumlardan dolayı tedavi olamadım tavsiyesi olanı kesinlikle dinlerim akıntı beni çok üzüyo

asıl konu idrara rahat çıkmak için bişey var mı abiler uyandıktan sonra 1 saat idrarımı tutuyorum o acıdan korktuğum için valla
Doktora acilen git kardeşim geç kalma penis ucundan akıntıyla başlıyor bu hastalık çoğunlukla anyibiyotik ve işemeyi kolaylaştıran ilaç verirler çekme boşuna