Daha önce tetradox, monodoks, seftriakson kullandım. Bunları kullanırken geçici iyileşmeler yaşasam da sonra geri döndü şikayetlerim.
1 ay kadar cipro 750 mg kullandım. İyi gelir gibi oldu sonra nüks etti.
En son 2 hafta monodoks ve 6*500 azitro kullandım. Kullanırken iyiydi ama bitince nüks yaşadım.
Son gittiğim doktor böbrek haztalığınız olduğu için cipro yetersiz doz verilmiş en az bir ay günde 2*750 mg alacaksınız dedi. 1 ay 2*750 cipro verdi birde staph epidermidis çıktı diye klindan verdi ama bunlara başlayınca penis ucu penis boyu ve torbalardaki kaşıntı ve batma, acı şikayetlerim arttı.
Açıkçası bunları kullanmak istemiyorum artık.
Neden moksifloksasin vermiyor doktorlar söylediğim halde hepsi söz birliği yapmış gibi cipro veriyor. Çok mu ağır bu ilaç yan etkileri çok mu fazla?
Şu anda ereksiyon sonrası ağrı yanma var. Sabah yine hafif şeffaf sıvı geldi. birkaç güne geçer ama boşalınca yine olacak biliyorum. Güya 4-5 gündür ilaç kullanıyorum şu anda ama semptomlar tam gaz devam. İdare ediyorum öldürmüyor ama moral bozucu bunlar.
Zafer hocaya gittim ikisinde de prostat sıvısında lökosit yok dedi prostatit değilsin dedi gönderdi beni.
İbrahim hocaya gittim prostattan sıvı aldı az bir sıvı geldi o sıvıdan düzende gonore ve trikoomonas bir de genel kültür yapıldı üreme olmadı. Üreaplazma veya mikoplazma veya klamidya kültürü yapılmadı. Makatta hafif kaşıntı da var hep. Mantar mıdır parazit midir? Bağışıklık sistemim zaten sorunlu iga nefropatim var.
Geçen hafta Amerikan hastanesinde Derya Balbay hocaya gittim. 750 TL para verdim. Prostat masajı yapayım isterseniz ama daha önce çıkmadıysa şimdi de çıkmayacaktır dedi. Nonbakteriyal tip3 sizinki dedi xatral ve voltaren verdi gönderdi. Antibiyotik içmeyin dedi. Torbalarda kaşıntı rahatsızlık hissi için deriyle ilgili birşeydir dedi. Bu az miktarda şeffaf sıvı prostattan mı geliyor sizce?
Diyorum ekmek şeker keseyim probiyotik alayım bir de böyle deneyeyim.
Belki vücut alışır hazmeder yener bu bakteriyi veya mantarı veya paraziti her neyse.
Bugün dahil olmak üzere kaç kez cipro torbasını çöpe atıp geri aldım
Sonuçta ilk başlarda daha kötüydüm şimdi tolere edilebilir seviyede şikayetlerim. Böbreğime zarar vermek istemiyorum ama moksifloksasin iyi gelecek gibi inandırdım kendimi son dönemde.
Aklımdaki soru; aylarca cipro tedavisi yerine daha etkili ama ağır olan moksifloksasin den iki hafta kullanmak daha mantıklı olabilir mi?
Doktorlar sık boşalın diyor ama ben boşaldıktan sonra 2-3 gün yanma ağrı vs kendime gelemiyorum. insan cinsellikten de soğuyor ağrı çekmemek için.
Tamam kanser değil organ yetmezliği değil şükür Allah'ıma ama aklı mantığı kullanıp çareleri zorlayıp Allah'ın izniyle dermanı bulmak ta lazım.