Sıcak su oturmasi

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
1q2w3e4r5t6y
Hastalık Başlangıç Yılı: 2016

Sıcak su oturmasi

Mesaj gönderen 1q2w3e4r5t6y »

Arkadaşlar bu gün doktorum dediki sıcak suya oturma enfeksiyonu azdirir dedi sen oturma ve sürekli masaj yaptırma dedi necmettin hoca çok farklı ve ilaç seçimi senin kilona ve üreme testinde ki sonuca göre yazicam dedi uzun süre kullancan sonrasında yine gerekirse devam edicez dedi gerekirse ilaca devam ederiz dedi :shock:
MENDERES1983
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Re: Sıcak su oturmasi

Mesaj gönderen MENDERES1983 »

Hadi hayırlısı inşallah bakteriyi buluruz
1q2w3e4r5t6y

Inşallah abi
Followme
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesaj gönderen Followme »

Sıcak su kaslara iyi gelir gevşetir, lakin iltihabi durumlara iyi geldiğini söyleyemem örnek vermem gerekir ise ha prostattan dolayı sıcak suyun bir zararını görmedim kaslarımı gevşetiyordu ama iltihaplı eklem romatizması olduğum için sıcak suya gitdiğim zaman eklemlerim ağrırdı zaten bize hamam, sıcak su yasak onu biliyorum.
crunkstar

Mesaj gönderen crunkstar »

bu hastalık tam bir dimmer ayarı. iki ucunda fayda ve zarar çubukları var. iyi gelen herşeyin bir noktada zararı zararlı dediğin bir çoğununda bir noktada faydası var. boşalmanın eksiside var artısıda. sıcağın eksisi de var artısıda. bisiklete binmekde öyle. bunun gibi bir çok noktada iyi de kötü de bakış açısına göre yorumlar var. bunun nedeni bir noktada iyi gelmesi bir noktada iyi gelmeyecek sebeplere neden olması var. ilaç kullandığım dönemlerde bisiklet muhteşem iken kullanmıyorken yanmalarımı artırabiliyor. böyle nalet böyle aksi bir hastalık. kafayı yedirir insana. ben artık bıktım istediğimi yapıyorum. bakıyorum şikayetim var 2 3 gün geçmiyor. hemen açıyorum 2 paket antibiyotik devam. ben çözüm bulamıyorum artık çözüm yok çünkü. 1 ileri 2 geri 2 ileri 1 geri. durum bu.
1q2w3e4r5t6y

crunkstar yazdı:bu hastalık tam bir dimmer ayarı. iki ucunda fayda ve zarar çubukları var. iyi gelen herşeyin bir noktada zararı zararlı dediğin bir çoğununda bir noktada faydası var. boşalmanın eksiside var artısıda. sıcağın eksisi de var artısıda. bisiklete binmekde öyle. bunun gibi bir çok noktada iyi de kötü de bakış açısına göre yorumlar var. bunun nedeni bir noktada iyi gelmesi bir noktada iyi gelmeyecek sebeplere neden olması var. ilaç kullandığım dönemlerde bisiklet muhteşem iken kullanmıyorken yanmalarımı artırabiliyor. böyle nalet böyle aksi bir hastalık. kafayı yedirir insana. ben artık bıktım istediğimi yapıyorum. bakıyorum şikayetim var 2 3 gün geçmiyor. hemen açıyorum 2 paket antibiyotik devam. ben çözüm bulamıyorum artık çözüm yok çünkü. 1 ileri 2 geri 2 ileri 1 geri. durum bu.
Bazı doktorlar otur sıcak suya her gün diyo necmettin hıocada beni dinle oturma dedi birde ağrı olduğu zaman acı yeme ağrı yokken yemende sorun yok dedi
hepten

Mesaj gönderen hepten »

1q2w3e4r5t6y yazdı:
crunkstar yazdı:bu hastalık tam bir dimmer ayarı. iki ucunda fayda ve zarar çubukları var. iyi gelen herşeyin bir noktada zararı zararlı dediğin bir çoğununda bir noktada faydası var. boşalmanın eksiside var artısıda. sıcağın eksisi de var artısıda. bisiklete binmekde öyle. bunun gibi bir çok noktada iyi de kötü de bakış açısına göre yorumlar var. bunun nedeni bir noktada iyi gelmesi bir noktada iyi gelmeyecek sebeplere neden olması var. ilaç kullandığım dönemlerde bisiklet muhteşem iken kullanmıyorken yanmalarımı artırabiliyor. böyle nalet böyle aksi bir hastalık. kafayı yedirir insana. ben artık bıktım istediğimi yapıyorum. bakıyorum şikayetim var 2 3 gün geçmiyor. hemen açıyorum 2 paket antibiyotik devam. ben çözüm bulamıyorum artık çözüm yok çünkü. 1 ileri 2 geri 2 ileri 1 geri. durum bu.
Bazı doktorlar otur sıcak suya her gün diyo necmettin hıocada beni dinle oturma dedi birde ağrı olduğu zaman acı yeme ağrı yokken yemende sorun yok dedi
sıcak suya oturmaman daha mantıklı olur...
mesela ben ne zaman sıcak suya otursam idrar debim aşırı azalırdı...

en azından iltihap kuruyana kadar sıcak suya oturulmamalı...
bazı kişilerde sıcak su nüks sebebi bile olabiliyor....