idrar renginin hep beyaz olması
idrar renginin hep beyaz olması
selam abiler idrar rengim sarı iken yanma oluyordu son bir haftadır idrar rengim beyaz yanma vesayre hiçbirşey yok su içtikten sonra 15 dk içinde tuvaletim geliyor sık tuvalete gidiyorum ama çok sıvı tüketiyorum iyimi kötumü bilemedim.
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: idrar renginin hep beyaz olması
Cok sivi tuketirsen sık idrara cikarsin, idrar rengi acik olur. Az su içersen tuvalete cikma suren uzar idrar rengi daha koyu olur. Yanma artar. Boyle bol su icmen tabiki daha iyi.emreyld yazdı:selam abiler idrar rengim sarı iken yanma oluyordu son bir haftadır idrar rengim beyaz yanma vesayre hiçbirşey yok su içtikten sonra 15 dk içinde tuvaletim geliyor sık tuvalete gidiyorum ama çok sıvı tüketiyorum iyimi kötumü bilemedim.
teşekkür ederim kadir abikadir yazdı:Cok sivi tuketirsen sık idrara cikarsin, idrar rengi acik olur. Az su içersen tuvalete cikma suren uzar idrar rengi daha koyu olur. Yanma artar. Boyle bol su icmen tabiki daha iyi.emreyld yazdı:selam abiler idrar rengim sarı iken yanma oluyordu son bir haftadır idrar rengim beyaz yanma vesayre hiçbirşey yok su içtikten sonra 15 dk içinde tuvaletim geliyor sık tuvalete gidiyorum ama çok sıvı tüketiyorum iyimi kötumü bilemedim.
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Rica ederim.emreyld yazdı:teşekkür ederim kadir abikadir yazdı:Cok sivi tuketirsen sık idrara cikarsin, idrar rengi acik olur. Az su içersen tuvalete cikma suren uzar idrar rengi daha koyu olur. Yanma artar. Boyle bol su icmen tabiki daha iyi.emreyld yazdı:selam abiler idrar rengim sarı iken yanma oluyordu son bir haftadır idrar rengim beyaz yanma vesayre hiçbirşey yok su içtikten sonra 15 dk içinde tuvaletim geliyor sık tuvalete gidiyorum ama çok sıvı tüketiyorum iyimi kötumü bilemedim.