Self masaj - Masaj aleti

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
Valeri
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

Self masaj - Masaj aleti

Mesaj gönderen Valeri »

Arkadaşlar kendime self masaj yapmaya yeni başladım fakat pek beceremedim. İlerleyen zamanlarda belki daha iyi yapmaya başlarım. Masaj için cihaz kullanan varmı ? Varsa hangi cihaz olduğunu buraya yazabilir misiniz. İnternette birçok alet mevcut hangisi iyidir kötüdür bilmiyorum, yok yere para vermeyelim.
duman64
Hastalık Başlangıç Yılı: 2008

Re: Self masaj - Masaj aleti

Mesaj gönderen duman64 »

Doktorum bana yapmıştı. O zamanlar bende hemoroidde vardi.Makat bölgesinde ağrı olduğundan ağrının prostattan mı yoksa hemoroidde mı olduğunu öğrenmek için genel cerraha gittim.Agrinin hemoroidde olmadığını ayrıca masaj yaptığını söyledi.Oaksam çok ağrım oldu. Ben de fazla ağrı kesici kullandım ve hayatımda ilk defa baş dönmesi yaşadım.Yekrat ürologa gittiğimde durumu anlattım.Yanlis masaj yapmıştır dedi.ve bu doktorlar aynı özel hastanede çalışıyorlar.Dpktor bana nasıl yaptığını anlattı. Masajı yaparken sıvıyı idrar kanalında akıtacak şekilde elinle göstererek anlattı.

Kardeşim sen de yanlış bir şey yapma.Ama yine de sen bilirsin.Masajin sadece prostata baskı uygulamak olmadığını öğrendim.
Valeri
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

Re: Self masaj - Masaj aleti

Mesaj gönderen Valeri »

duman64 yazdı:Doktorum bana yapmıştı. O zamanlar bende hemoroidde vardi.Makat bölgesinde ağrı olduğundan ağrının prostattan mı yoksa hemoroidde mı olduğunu öğrenmek için genel cerraha gittim.Agrinin hemoroidde olmadığını ayrıca masaj yaptığını söyledi.Oaksam çok ağrım oldu. Ben de fazla ağrı kesici kullandım ve hayatımda ilk defa baş dönmesi yaşadım.Yekrat ürologa gittiğimde durumu anlattım.Yanlis masaj yapmıştır dedi.ve bu doktorlar aynı özel hastanede çalışıyorlar.Dpktor bana nasıl yaptığını anlattı. Masajı yaparken sıvıyı idrar kanalında akıtacak şekilde elinle göstererek anlattı.

Kardeşim sen de yanlış bir şey yapma.Ama yine de sen bilirsin.Masajin sadece prostata baskı uygulamak olmadığını öğrendim.
Teşekkür ederim aynısını "Red" arkadaşımız da söyledi, benim de endişem bu yönde. Yapıyoruz birşeyler denemeden öğrenemeyiz ama uygun bir cihaz ile daha rahat olacağı düşüncesindeyim