Kafa kısmında şişlik
Re: Kafa kısmında şişlik
ilk defa duydum
Isınma var mı şişlikle birlikte .. candida mantarı yapıyor bazen iç çamaşırı sık değiştir ve serin tut bölgeyi
Ve eğer candida ise hem candida diyeti hem de ilgili kremleri kullan
Bende de dediğine benzer durumlar var, ama oturur durumda penis başı şişmesi eskiden vardı. şimdi sadece erekte halde iken otururken ve ayakta iken oluyor, çok fazla şişiyor o yüzden ereksiyon halinde iken belli bazı pozisyonlarda olmam gerekiyor çünkü şişme durumu o kadar fazla oluyorki sanki baş kısmı fiziksel zarar görecekmiş gibime geliyor zaten o durumdan indikten sonra baş kısmında tuhaf rahatsızlık gibi bir his oluşuyor bende bunun olmaması için belli pozisyonlarda bulunmaya çalışıyorum ereksiyon halinde iken sadece.
Bu durumların sebebi de seninki de sanırım hard-flaccid mevzusu yani tam sebebi bilinmiyor ama sanırım o kısımlardaki kasların istemsiz kasılması falan olabilir.
Bu durumların sebebi de seninki de sanırım hard-flaccid mevzusu yani tam sebebi bilinmiyor ama sanırım o kısımlardaki kasların istemsiz kasılması falan olabilir.
Ereksiyon halinde iken ayakta ve otururken şişme durumu çok uzun zamandır var belki de ergenlikte dahi vardı tam hatırlamıyorum ama ilk bu hastalığa yakalandığımda dikkatimi çekmişti bu durum yani 17 yıldır var en azından. Ama normal inik haldeyken şiş olma durumu sadece şikayetlerim çok şiddetlendiği zamanlar oluyordu, şu an çok yoğun şikayetlerim yok inikken şişme durumu da yok. İnik halde iken şiş olduğunda zaten dediğin gibi boğulma hissi gibi bir his var evet ama özellikle bende soğukluk oluyor peniste ve hissizlik ve dediğin gibi bu boğulma tanımına uyuyor.
Ve aynen dediğin şekilde vücut duruş pozisyonu bunu etkiliyor. Bazen dışarıda yürürken çok rahatsızlık veriyor şiddetli yakınmalarım olduğu zamanlarda, penis başı buz gibi oluyor sanki benim bir parçam değilmiş gibi hissiz oluyor bu his çok büyük rahatsızlık veriyor.
Ve aynen dediğin şekilde vücut duruş pozisyonu bunu etkiliyor. Bazen dışarıda yürürken çok rahatsızlık veriyor şiddetli yakınmalarım olduğu zamanlarda, penis başı buz gibi oluyor sanki benim bir parçam değilmiş gibi hissiz oluyor bu his çok büyük rahatsızlık veriyor.