Cilt kuruluğu prostatitle alakalımıdır

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
ceyms55
Hastalık Başlangıç Yılı: 2019

Cilt kuruluğu prostatitle alakalımıdır

Mesaj gönderen ceyms55 »

2019 dan beri prostatit hastasıyım.prostat sıvısı kültürde çok sayıda lökosit çıktı.eşimle beraber tetradox kullandık 2 kutu sonra tekrar gittim.kültüre baktı tamamdır dedi.daha sonraki mücadelemi kendim verdim sıcak su torbasını hiç eksik etmedim takviyeleri hiç eksik etmedim.bu arada gruba hep misafir olarak girdim.bircok insanı gıyabında tanıyorum.iyiydim aslında enson klordioksit dmso getirttim almanyadan 3 gün kullandım herşey başa döndü şimdi diyet yapıyorum cilt kuruluğu kas kasılmaları makatta ufak bi sıkıntım var.
huseyin252
Hastalık Başlangıç Yılı: 2019

Re: Cilt kuruluğu prostatitle alakalımıdır

Mesaj gönderen huseyin252 »

ceyms55 yazdı:2019 dan beri prostatit hastasıyım.prostat sıvısı kültürde çok sayıda lökosit çıktı.eşimle beraber tetradox kullandık 2 kutu sonra tekrar gittim.kültüre baktı tamamdır dedi.daha sonraki mücadelemi kendim verdim sıcak su torbasını hiç eksik etmedim takviyeleri hiç eksik etmedim.bu arada gruba hep misafir olarak girdim.bircok insanı gıyabında tanıyorum.iyiydim aslında enson klordioksit dmso getirttim almanyadan 3 gün kullandım herşey başa döndü şimdi diyet yapıyorum cilt kuruluğu kas kasılmaları makatta ufak bi sıkıntım var.
Makattaki sıkıntıda prostatitten kaynaklanıyor
Herkes bir hayat şeçer seçtiği hayatın bedelini öder