iyileştim mi bilemedim
iyileştim mi bilemedim
selam arkadaşlar bu gün kontrole gittim herşey normal hiçbirşey çıkmadı prostat sıvısını sordum alıyomusunuz cevabı eskiden alıyodum şuan almıyorum prostat sıvısından kültür bulmak zor dedi o sıvıda hep gelmiyor dedi 3 hafta daha yazdı antibiyotik sonra bişey kalmaz dedi nüks etme ihtimalini sordum nüks etme gibi bir durum söz konusu dedi cinsel hayata ve yemene içmene dikkat et falan dedi inşallah nüks etmez şuan çok normal hissediyorum bakalım sigarayı falan bırakmayı kafaya koydum ilerleyen zamanlarda daha ayrıntılı yazarım umarım hepimiz bu illetten kurtuluruz.
Re: iyileştim mi bilemedim
[quote="sianure"]
ilk olarak geçen yıl yazın akıntı farkettimbu yaz yanma batma debisi düşük idrar boşalırken ağrı meninin sararması afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken sarı akıntı en son çok acı çekmeye başladım ve doktora gittim 3 kutu cipro ve rantudil yazdı bu gün kontrole gitti tekrar aynı ilaçları yazdı şuan iyiyim bakalım ilerleyen zamnalardada iyi olurum inşallah
ilk olarak geçen yıl yazın akıntı farkettimbu yaz yanma batma debisi düşük idrar boşalırken ağrı meninin sararması afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken sarı akıntı en son çok acı çekmeye başladım ve doktora gittim 3 kutu cipro ve rantudil yazdı bu gün kontrole gitti tekrar aynı ilaçları yazdı şuan iyiyim bakalım ilerleyen zamnalardada iyi olurum inşallah
ilk gittiğimde sadece idrar testi yaptı bakteri çıkmadı herşey normalmiş prostat iltihabı tanısı koydu yememe içmeme çok dikkat ettim acı tatlı asitli hiç tüketmedim ekmek çok azsianure yazdı:ne zamandir hastaydiniz
Zafer hoca mı doktorunemreyld yazdı:ilk gittiğimde sadece idrar testi yaptı bakteri çıkmadı herşey normalmiş prostat iltihabı tanısı koydu yememe içmeme çok dikkat ettim acı tatlı asitli hiç tüketmedim ekmek çok azsianure yazdı:ne zamandir hastaydiniz
hayır değil bergama devlet hastanesi ergün elaltuntaş pandemiden en yakın doktora gittim karamsar bir doktor değil.raci yazdı:Zafer hoca mı doktorunemreyld yazdı:ilk gittiğimde sadece idrar testi yaptı bakteri çıkmadı herşey normalmiş prostat iltihabı tanısı koydu yememe içmeme çok dikkat ettim acı tatlı asitli hiç tüketmedim ekmek çok azsianure yazdı:ne zamandir hastaydiniz