İdrar yapamama kafaya takma
-
Prostatx33
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2012
İdrar yapamama kafaya takma
Arkadaslar idrarımı yaparken yanma oluyor ve ne kadar su ıcersem ıcım rengi koyu sarı oluyor bırde su ıctıgım kadar lavaboya gidemiyorum cıkaramıyorum hepsini sıkıntı telkin edermi bu durum bir zararı varmıdır yapamazsak vucut iftarı atarmı Baska sekılde
-
crunkstar
Re: İdrar yapamama kafaya takma
tüm yenilip icilmeyecekler listesine uydugun halde idrarın yanıyorsa enfeksiyon var demektir. idrarını saglıklı yapamadıgın sürece baskı arttıgı sürece enfeksiyonun artması ve başka sıkıntılarında artmasına sebep verebilirsin. çok su içip halen idrarını beyazlatamıyorsan. böbrek sorunu gibi duruyor. muhakkak detaylı kontrol ettirmelisin kendini benim görüşüm bu yönde. suyu çok içmene rağmen çok efor sarfediyorsan yaz ayında normal. ama evde dinlenirken 1.5 litre su içip 2. 3. defada beyaz idrar alamıyorsan. böbrek sorunu.
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Oturarak iseyin, xatral ve cranberry iseme zorlugunu rahatlatirmProstatx33 yazdı:Arkadaslar idrarımı yaparken yanma oluyor ve ne kadar su ıcersem ıcım rengi koyu sarı oluyor bırde su ıctıgım kadar lavaboya gidemiyorum cıkaramıyorum hepsini sıkıntı telkin edermi bu durum bir zararı varmıdır yapamazsak vucut iftarı atarmı Baska sekılde
Sabah ilk idrarı yapınca penis ucunda sızlama ağrı oluyormuProstatx33 yazdı:Arkadaslar idrarımı yaparken yanma oluyor ve ne kadar su ıcersem ıcım rengi koyu sarı oluyor bırde su ıctıgım kadar lavaboya gidemiyorum cıkaramıyorum hepsini sıkıntı telkin edermi bu durum bir zararı varmıdır yapamazsak vucut iftarı atarmı Baska sekılde
-
Prostatx33
Evet agrı da su bır kac gundur basladı korunmalı ılıskı yasadım acaba onun sonucu bulasmıs olabılır mı ama zannetmiyorumFollowme yazdı:Sabah ilk idrarı yapınca penis ucunda sızlama ağrı oluyormuProstatx33 yazdı:Arkadaslar idrarımı yaparken yanma oluyor ve ne kadar su ıcersem ıcım rengi koyu sarı oluyor bırde su ıctıgım kadar lavaboya gidemiyorum cıkaramıyorum hepsini sıkıntı telkin edermi bu durum bir zararı varmıdır yapamazsak vucut iftarı atarmı Baska sekılde
-
crunkstar
hastalıgın gel git ve değişken semptomlarını hayatınızda alakasız seylere bagladıkca bu hastalık hepimizi kemirir. cinsel yolla bulaşan hastalık öyle 10 günde ağrı yapmaz. önce kaşıntı ile başlar bir sabah uyandıgınızda kilodunuz batar bel soğuklugu geçirir üretrit olursunuz doğru tedavi olamayıp zamanında kurtulamazsanız ağrılı sancılı yanmalı kronik prostatit olursunuz. ayrıca korundugun sürece bu ihtimal %15 dir.Prostatx33 yazdı:Evet agrı da su bır kac gundur basladı korunmalı ılıskı yasadım acaba onun sonucu bulasmıs olabılır mı ama zannetmiyorumFollowme yazdı:Sabah ilk idrarı yapınca penis ucunda sızlama ağrı oluyormuProstatx33 yazdı:Arkadaslar idrarımı yaparken yanma oluyor ve ne kadar su ıcersem ıcım rengi koyu sarı oluyor bırde su ıctıgım kadar lavaboya gidemiyorum cıkaramıyorum hepsini sıkıntı telkin edermi bu durum bir zararı varmıdır yapamazsak vucut iftarı atarmı Baska sekılde
-
Prostatx33
Tabikı haklısın ama iste sundan 2 ay oncekı psikolojimle sauanki arasında daglar var insan dayanmaya calısıyor ama bazen zor zamanlar gecırıyor eminım semptomlar zamanla azalacak ama iste zaman..crunkstar yazdı:hastalıgın gel git ve değişken semptomlarını hayatınızda alakasız seylere bagladıkca bu hastalık hepimizi kemirir. cinsel yolla bulaşan hastalık öyle 10 günde ağrı yapmaz. önce kaşıntı ile başlar bir sabah uyandıgınızda kilodunuz batar bel soğuklugu geçirir üretrit olursunuz doğru tedavi olamayıp zamanında kurtulamazsanız ağrılı sancılı yanmalı kronik prostatit olursunuz. ayrıca korundugun sürece bu ihtimal %15 dir.Prostatx33 yazdı:Evet agrı da su bır kac gundur basladı korunmalı ılıskı yasadım acaba onun sonucu bulasmıs olabılır mı ama zannetmiyorumFollowme yazdı:
Sabah ilk idrarı yapınca penis ucunda sızlama ağrı oluyormu