Merhabalar
Merhabalar
Merhabalar bundan 6 ay önce kronik prostatit teşhisi konmuştu. Buraya gelip konu açmıştım şuan da çok şükür iyiyim bi sıkıntım kalmadı. Kısa geçicem devlet hastesine gittiğim de idrar yolu enfeksiyonu dediler ilaç verdiler kullandım geçmedi akrabamın önerisi ile a life Mesut Tül hocaya gittim anlat dedi sıkıntını anlattım yanma ağrı nerde oluyor dedi penis ucu ortası veya kökü nerde hissediyorsun dedi hocam dedim kökünden ucuna doğru oluyor dedim direk sen prostatit olmuşsun dedi reçete yazdı 1 kutu ciprasid 1 kutu tetradox kullan gel dedi kullandım gittim nasılsın dedi %80 iyiyim hocam dedim onu tam kurutmazsak tekrarlar dedi 1 kutu daha ciprasid yazdı onuda içtim, ama daha önce gittiğimden daha kötü halde gittim yanmam oluyordu hocaya dedim yanmam var geçen geldiğim de daha iyiydim bişey olmaz dedi vücut dedi oraya lökosit gönderiyor yanma ondan geçer zamanla dedi çok ilaç içtin yanma için ilaç yazıyorum ama içmesen daha iyi dedi yazdığı ilacı da içmedim çok şükür şuan herhangi bi sorunum kalmadı kendisinden allah razı olsun. Bazı arkadaşlar doktor ismini sormuştu o zamanlar da cevap verememiştim şimdi söylüyorum Ankara etimesgut a life hastanesi mesut tül umarım sizede faydası olur faydasını görenler duasını eksik etmesin yeter iyi geceler.
Re: Merhabalar
yanmalar antibiyotik bittikten ne kadar süre sonra geçti bende 6-7 haftadır kullanıyorum fakat tam iyi hissetmiyorum
Kardeşim kurtulduğuna sevindim,Allah herkese şifa nasip eder inşallah
Hatırladığım kadarıyla 3 4 gün sonra yanma bitmişti.alihandro yazdı:yanmalar antibiyotik bittikten ne kadar süre sonra geçti bende 6-7 haftadır kullanıyorum fakat tam iyi hissetmiyorum
Teşekkür ederim İnşallahHsyncnk yazdı:Kardeşim kurtulduğuna sevindim,Allah herkese şifa nasip eder inşallah
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Mesut hocanın sabit hastasıyım ben prostat masajını harika yapıyor ama ilaç tedavısı yetersız anlayışlı biridir ben sadece prostat masajı yaptırmaya gidiyorum kendisine
O kadarını bilemiyorum, ben yaşadıklarımı anlattım verdiği ilaçlar bende etki gösterdi 6 aydır bomba gibiyi. Prostat iltihabı birçok nedenden kaynaklanıyor anladığım kadarıyla da kimisinde ağır kimisinde hafif seyrediyor. Ağır veya hafif seyretmesi de vücuttaki başka hastalıkların varlığı antibiyotik geçmişi vücut bağışıklık sistemi mikrop çeşiti gibi etkenler etkili oluyor olabilir.efsane2036 yazdı:Mesut hocanın sabit hastasıyım ben prostat masajını harika yapıyor ama ilaç tedavısı yetersız anlayışlı biridir ben sadece prostat masajı yaptırmaya gidiyorum kendisine
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Mikrobun çeşidi önemli mesut hocanın size verdiği ilçalar klasik her üroloğun verdiği ilaçlar zate. Sizde işe yaramışHerreray yazdı:O kadarını bilemiyorum, ben yaşadıklarımı anlattım verdiği ilaçlar bende etki gösterdi 6 aydır bomba gibiyi. Prostat iltihabı birçok nedenden kaynaklanıyor anladığım kadarıyla da kimisinde ağır kimisinde hafif seyrediyor. Ağır veya hafif seyretmesi de vücuttaki başka hastalıkların varlığı antibiyotik geçmişi vücut bağışıklık sistemi mikrop çeşiti gibi etkenler etkili oluyor olabilir.efsane2036 yazdı:Mesut hocanın sabit hastasıyım ben prostat masajını harika yapıyor ama ilaç tedavısı yetersız anlayışlı biridir ben sadece prostat masajı yaptırmaya gidiyorum kendisine
Olabilir sizin kadar konuya hakim değilim çünkü kısa sürdü bu hastalıkla ilişkim umarım bi daha tekrarlamaz.efsane2036 yazdı:Mikrobun çeşidi önemli mesut hocanın size verdiği ilçalar klasik her üroloğun verdiği ilaçlar zate. Sizde işe yaramışHerreray yazdı:O kadarını bilemiyorum, ben yaşadıklarımı anlattım verdiği ilaçlar bende etki gösterdi 6 aydır bomba gibiyi. Prostat iltihabı birçok nedenden kaynaklanıyor anladığım kadarıyla da kimisinde ağır kimisinde hafif seyrediyor. Ağır veya hafif seyretmesi de vücuttaki başka hastalıkların varlığı antibiyotik geçmişi vücut bağışıklık sistemi mikrop çeşiti gibi etkenler etkili oluyor olabilir.efsane2036 yazdı:Mesut hocanın sabit hastasıyım ben prostat masajını harika yapıyor ama ilaç tedavısı yetersız anlayışlı biridir ben sadece prostat masajı yaptırmaya gidiyorum kendisine
Kısa zamanda kurtulmuşsun ınsaallah tekrarlamaz bizim gibi olmaz ınsaallah
İnşallah hayatımda gördüğüm en uzun antibiyotik tedavisiydi o kadar kötü hissettim ki umarım sizde en kısa sürede o ilaçlardan bir an önce kurtulursunuz.asosyal yazdı:Kısa zamanda kurtulmuşsun ınsaallah tekrarlamaz bizim gibi olmaz ınsaallah
Amin cumlemize kardeşim
Ne kadar antibiyotik kullandınız acaba?
Yanma için hangi ilacı yazdı acaba?Herreray yazdı:Merhabalar bundan 6 ay önce kronik prostatit teşhisi konmuştu. Buraya gelip konu açmıştım şuan da çok şükür iyiyim bi sıkıntım kalmadı. Kısa geçicem devlet hastesine gittiğim de idrar yolu enfeksiyonu dediler ilaç verdiler kullandım geçmedi akrabamın önerisi ile a life Mesut Tül hocaya gittim anlat dedi sıkıntını anlattım yanma ağrı nerde oluyor dedi penis ucu ortası veya kökü nerde hissediyorsun dedi hocam dedim kökünden ucuna doğru oluyor dedim direk sen prostatit olmuşsun dedi reçete yazdı 1 kutu ciprasid 1 kutu tetradox kullan gel dedi kullandım gittim nasılsın dedi %80 iyiyim hocam dedim onu tam kurutmazsak tekrarlar dedi 1 kutu daha ciprasid yazdı onuda içtim, ama daha önce gittiğimden daha kötü halde gittim yanmam oluyordu hocaya dedim yanmam var geçen geldiğim de daha iyiydim bişey olmaz dedi vücut dedi oraya lökosit gönderiyor yanma ondan geçer zamanla dedi çok ilaç içtin yanma için ilaç yazıyorum ama içmesen daha iyi dedi yazdığı ilacı da içmedim çok şükür şuan herhangi bi sorunum kalmadı kendisinden allah razı olsun. Bazı arkadaşlar doktor ismini sormuştu o zamanlar da cevap verememiştim şimdi söylüyorum Ankara etimesgut a life hastanesi mesut tül umarım sizede faydası olur faydasını görenler duasını eksik etmesin yeter iyi geceler.
İlk muayene de 1 kutu ciprasid 1 kutu tetradox verdi sabah iki akşam iki.... ciprasid içtim 1 saat sonra diğerini içtim. 1 hafta sürdü. Sonra kontrole gittim, 1 hafta ara verelim ilaç içme dedi. Tekrar 1 ciprasid daha yazdı oda 1 hafta sürdü.Hsyncnk yazdı:Ne kadar antibiyotik kullandınız acaba?
Azosilin Tablet, Birde Tadolak Fort 400 mg. Biri idrar rengini kırmızı yapıyormuş alıp kullanırsan korkma yaniSky77 yazdı:Yanma için hangi ilacı yazdı acaba?Herreray yazdı:Merhabalar bundan 6 ay önce kronik prostatit teşhisi konmuştu. Buraya gelip konu açmıştım şuan da çok şükür iyiyim bi sıkıntım kalmadı. Kısa geçicem devlet hastesine gittiğim de idrar yolu enfeksiyonu dediler ilaç verdiler kullandım geçmedi akrabamın önerisi ile a life Mesut Tül hocaya gittim anlat dedi sıkıntını anlattım yanma ağrı nerde oluyor dedi penis ucu ortası veya kökü nerde hissediyorsun dedi hocam dedim kökünden ucuna doğru oluyor dedim direk sen prostatit olmuşsun dedi reçete yazdı 1 kutu ciprasid 1 kutu tetradox kullan gel dedi kullandım gittim nasılsın dedi %80 iyiyim hocam dedim onu tam kurutmazsak tekrarlar dedi 1 kutu daha ciprasid yazdı onuda içtim, ama daha önce gittiğimden daha kötü halde gittim yanmam oluyordu hocaya dedim yanmam var geçen geldiğim de daha iyiydim bişey olmaz dedi vücut dedi oraya lökosit gönderiyor yanma ondan geçer zamanla dedi çok ilaç içtin yanma için ilaç yazıyorum ama içmesen daha iyi dedi yazdığı ilacı da içmedim çok şükür şuan herhangi bi sorunum kalmadı kendisinden allah razı olsun. Bazı arkadaşlar doktor ismini sormuştu o zamanlar da cevap verememiştim şimdi söylüyorum Ankara etimesgut a life hastanesi mesut tül umarım sizede faydası olur faydasını görenler duasını eksik etmesin yeter iyi geceler.