Sivas Doktor Tavsiyesi
Sivas Doktor Tavsiyesi
Arkadaşlar sivasta doktor tavsiyesi ihtiyacım var acilen.
Re: Sivas Doktor Tavsiyesi
Eğer prostat masaji yapan birini arıyorsan zor bulursunYedek yazdı:Arkadaşlar sivasta doktor tavsiyesi ihtiyacım var acilen.
Cumhuriyet unide, medicanada ve diğer hastanelerde bildiğim kadarıyla masaj yapan yok
Sivas ta mısın
Evet sivastayım rektal tuşe ile lokosit ölçtürmek istiyorumhepten yazdı:Eğer prostat masaji yapan birini arıyorsan zor bulursunYedek yazdı:Arkadaşlar sivasta doktor tavsiyesi ihtiyacım var acilen.
Cumhuriyet unide, medicanada ve diğer hastanelerde bildiğim kadarıyla masaj yapan yok
Sivas ta mısın
Kronikleştirmeden tedavi olmam lazım bu benim için her şeyden önemli
Eğer zafer hoca gibi rektal tuşe ile lökosit sayanı arıyorsan yok kardeşim forumda adı geçen 2 doktor vardi 2'si de istanbulda zafer oyman ve muhsin balabanYedek yazdı:Evet sivastayım rektal tuşe ile lokosit ölçtürmek istiyorumhepten yazdı:Eğer prostat masaji yapan birini arıyorsan zor bulursunYedek yazdı:Arkadaşlar sivasta doktor tavsiyesi ihtiyacım var acilen.
Sivas ta mısın
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2012
Hüseyin seçkin e giden yok sanırım?
Eskişehirden bodruma gitmişti yanılmıyorsamNightAngel01 yazdı:Hüseyin seçkin e giden yok sanırım?
-
Aynen Hüseyin hocaya insanlar gidemiyor sanırım keşke Eskişehir de kalsaydıasosyal yazdı:Eskişehirden bodruma gitmişti yanılmıyorsamNightAngel01 yazdı:Hüseyin seçkin e giden yok sanırım?
Kıskaca ülkede ilgilenen doktor birde üstüne salgın eklendi ne bok yiyecegimizi şaşırdıkNightAngel01 yazdı:Aynen Hüseyin hocaya insanlar gidemiyor sanırım keşke Eskişehir de kalsaydıasosyal yazdı:Eskişehirden bodruma gitmişti yanılmıyorsamNightAngel01 yazdı:Hüseyin seçkin e giden yok sanırım?
Parayı versen dögiler, vermesen yine dögiler, be poh yiyeceğimizi şaşırdık. Banker Bilo pazar sahnesi.asosyal yazdı:Kıskaca ülkede ilgilenen doktor birde üstüne salgın eklendi ne bok yiyecegimizi şaşırdıkNightAngel01 yazdı:Aynen Hüseyin hocaya insanlar gidemiyor sanırım keşke Eskişehir de kalsaydıasosyal yazdı: Eskişehirden bodruma gitmişti yanılmıyorsam
Sansa bak tedaviye başlayacaktım virüsten dolayi hastane garantinaya alındı ne bok yiyecem bilmiyorum bari vurisden olsek
Ne tedavisi kardeşim hangi doktor yapacaktı?UNKAPANI yazdı:Sansa bak tedaviye başlayacaktım virüsten dolayi hastane garantinaya alındı ne bok yiyecem bilmiyorum bari vurisden olsek
Eyup devlet hastanes8nde onur hoca hastanede yatis yaparak serumlu antibiyotik verecekti en az 1 ay sonra gel dedi
Konuştuk bu sekilde devam ederse tedaviye almayacak çünki karar alinmis hastane kabul etmiyor kronik hastaları sadece vurisli ve acil olanlar kabul ediliyor
Sende bakteri var o zaman 1 ay yarışla vereceğine göre geçmiş olsun şuan hastaneye gitmek sıkıntı bir kaç gündür başladı gene vurmaya zalimUNKAPANI yazdı:Eyup devlet hastanes8nde onur hoca hastanede yatis yaparak serumlu antibiyotik verecekti en az 1 ay sonra gel dedi
-
Lokoait durumu naaı sizde sıvıya sürekli bakılıyor mu?Aliveli yazdı:Ben gidiyorum şansıma bodruma geldi eskişehirden ayrılınca unuttu herkez hocayıNightAngel01 yazdı:Hüseyin seçkin e giden yok sanırım?
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Bakterı olarak ne üredi acabaAliveli yazdı:1 ay önce 0-1 lokasit ama üreme oldu ilk kez kültürde flora bakterileri ürüyodu hep bu sefer farklı bakteri üredi şikayetlerim tavan yaptı anlamış değilim lökasit yok
-
Flora degıl mi oda streple başlıyorAliveli yazdı:Strepccoco galateia ürediefsane2036 yazdı:Bakterı olarak ne üredi acabaAliveli yazdı:1 ay önce 0-1 lokasit ama üreme oldu ilk kez kültürde flora bakterileri ürüyodu hep bu sefer farklı bakteri üredi şikayetlerim tavan yaptı anlamış değilim lökasit yok
-
Burda çoğu kısının ilişkı sonrası basladı zaten bu bakterıler florada olsaydı herkez prostatit olurduAliveli yazdı:Evet ama daha önceki kültürlerde sadece flora bakterisi diye sonuç çıkıyordu ve antibiyogram yapılmadı antibiyotik yok artık diyen doktor tekrar antibiyotik verdi rahatsızlığım ilişki sonrası başladı ve vajinada bulunan bakteriefsane2036 yazdı:Flora degıl mi oda streple başlıyorAliveli yazdı: Strepccoco galateia üredi