Prostatit psa yüksek cikti

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
igozukara
Hastalık Başlangıç Yılı: 2019

Prostatit psa yüksek cikti

Mesaj gönderen igozukara »

Abiler benim bel soğukluğu sorunum vardi o gecti sonra apis aramda sızı basladi bugun kan tahlili yaptirdim psa 1.99 cikti. Doktor prostatinda enfeksiyon var dede unacefin igne yazdi bunun faydasi olurmu suan ben kronik prostatitmi oldum yani
igozukara

Re: Prostatit psa yüksek cikti

Psa degerlerim şöyle
Total psa 1.99 normal deger - <1.4
Free psa 0.17. Normal deger 0,1- 1
Free psa/ total psa 8.54 normal değer > 23 -
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

igozukara yazdı:Abiler benim bel soğukluğu sorunum vardi o gecti sonra apis aramda sızı basladi bugun kan tahlili yaptirdim psa 1.99 cikti. Doktor prostatinda enfeksiyon var dede unacefin igne yazdi bunun faydasi olurmu suan ben kronik prostatitmi oldum yani
Gecmis olsun, kronik prostatit tanisi salt psa ile konulmaz. Oncelikle rektal tuse yöntemi ile prostat sivisi lokosit kontrolu yapilmasi lazim . Tabiki tam idrar ve meni kulturu ile beraber ama lokosit kontrolu olmazsa olmazidir bu hastaligin.Bunlari.mutlaka yaptirin.
igozukara

İdrar tahlili, kültürü temiz abi, prostat sivisina baktircam fakat bulundugum yerde yapan yok 20 gun kadar sonra istanbula gidicem beklesem hastaligim ilerlermi acaba
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

igozukara yazdı:İdrar tahlili, kültürü temiz abi, prostat sivisina baktircam fakat bulundugum yerde yapan yok 20 gun kadar sonra istanbula gidicem beklesem hastaligim ilerlermi acaba
20 gunse yapacak bisey yok kardesim secenek senin. Bu saglik islerinde saat onemli.