Bende bu rahatsızlığa idrar yolu enfeksiyonu sonrası kapılmıştım. Özellikle uzun bir süre idrarda yanma ağrı sızı gibi problemlerim olmuştu ve sürekli bunun korkusuyla yaşıyordum hatta bir dönem oturamıyordum bile adam akıllı o bölge aşırı kasılmıştı ve akıntıda vardı. Şimdi diyeceksiniz "ee nasıl iyileştin?" diye. Hemen söyleyeyim "Normal bir şekilde yaşayarak". Evet inanmayacaksınız ama hastalık zihniyetini kafamdan çıkartınca yavaş yavaş düzelmeye başladım. Forumda benzer örnekleride mevcut zaten. Mesela normalde sürekli ağrı, yanma vs korkusu olurdu acaba ne zaman ağrıcak gibisinden ve saat başı 1 defa ağrırdı diyebilirim şimdi ise neredeyse hiç bir ağrı sızı yok belki günde 1 defa o da çok hafif yani rahatsız bile etmiyor.
Benim bu rahatsızlığın üstünden gelmemi sağlayan en önemli kaynak https://www.tamethebeast.org oldu. Olayı özetleyecek olursam psikoloji burada çok önemli yani siz sürekli kendinizi hasta vs görürseniz vücut da sizi uyarır kafanı dağıtmanı ister veya bir tehdit algılarsa bu durumu yapar... Aslında ağrı,yanma vb durumları vücudun uyarı sistemidir diyebilirim. Psikosomatik diye geçiyor galiba. Bu durumu sürekli tekrarlarsanız vücut buna alışır ve bazen sıkıntı olmasa bile bu semptomları verir.
Zamanında antibiyotikler,takviyeler vs de kullandım hiçbir faydasını görmedim onların. Sonuç olarak %99 iyileştim diyebilirim çok sükür. Bodybuilding falan yapıyorum her türlü ağırlığı mümkün olan en yüksek seviyede yapıyorum hiçbir sıkıntı olmuyor. Dediğim gibi mastürbasyonu abartırsam bir tık rahatsız eder onu da uyarı sistemiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Haftada 2-3 yapınca bile sıkıntı olmuyor.
Sorularınız varsa sorabilirsiniz. Bende diğer iyileşenler gibi forumu bıraktım muhtemelen 2-3 gün daha girerim daha gelmem buraya. Artık hayatın tadını çıkarmaya bakıyorum çok sükür.