Ureaplasma hakkında Yardım lutfen

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
ramzes
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Ureaplasma hakkında Yardım lutfen

Mesaj gönderen ramzes »

Yol gösterin lütfen.. 3 ay önce bir bayanla beraber oldum dişlerinden peniste zedelenmem oldum (kusura bakmayın lütfen) 3 gün sonrada kabus başladı bende önce gece titreme tuttu beni yanma şikayeti başladı doktora gittim cipro verdi PSA testi yaptı PSA bende 8 çıktı sonra bactrim verdi PSA dusmeyince bana araştırma hastanesi nde prostat kanser varmı diye tomografi yaptırdı çok şükür temiz çıktı ardından beraber olduğum bayanda yüksek derecede UREAPLASMA çıktı doktora anlattım tedratox verdi bişey fark etmeyince özel hastanede başka bir doktora gittim oda bana hiv testi yaptırdı negativ cikti bu arada benim PSA normale düştü o doktor bana cipro verdi sonra o doktor bo doktor derken antibiyotik içmekten bir hal oldum şuan halen hafif yanma var ve kasık karın sızlama alt belimde sızlama var bacaklara vuruyor bugün devlete gittim idrar tahlili yaptı arkadaşlar muhtemelen ureaplasma babada bulaştı Hatay'da buna bakacak doktor yok sanırım birde geçen ehliyet yenileyecegim için kan tahlili yaptılar karaciğer enzimlerin yüksek çıktı en yakın yer adana ne yapıyım ne olursunuz bana yardım edin maddiyatta iyi değil bu ureaplasma ölümcül mü lütfen bana bilgi verin
huseyin252
Hastalık Başlangıç Yılı: 2019

Re: Ureaplasma hakkında Yardım lutfen

Mesaj gönderen huseyin252 »

ramzes yazdı:Yol gösterin lütfen.. 3 ay önce bir bayanla beraber oldum dişlerinden peniste zedelenmem oldum (kusura bakmayın lütfen) 3 gün sonrada kabus başladı bende önce gece titreme tuttu beni yanma şikayeti başladı doktora gittim cipro verdi PSA testi yaptı PSA bende 8 çıktı sonra bactrim verdi PSA dusmeyince bana araştırma hastanesi nde prostat kanser varmı diye tomografi yaptırdı çok şükür temiz çıktı ardından beraber olduğum bayanda yüksek derecede UREAPLASMA çıktı doktora anlattım tedratox verdi bişey fark etmeyince özel hastanede başka bir doktora gittim oda bana hiv testi yaptırdı negativ cikti bu arada benim PSA normale düştü o doktor bana cipro verdi sonra o doktor bo doktor derken antibiyotik içmekten bir hal oldum şuan halen hafif yanma var ve kasık karın sızlama alt belimde sızlama var bacaklara vuruyor bugün devlete gittim idrar tahlili yaptı arkadaşlar muhtemelen ureaplasma babada bulaştı Hatay'da buna bakacak doktor yok sanırım birde geçen ehliyet yenileyecegim için kan tahlili yaptılar karaciğer enzimlerin yüksek çıktı en yakın yer adana ne yapıyım ne olursunuz bana yardım edin maddiyatta iyi değil bu ureaplasma ölümcül mü lütfen bana bilgi verin
Sakin ol şampiyon üroplazma kimseyi öldürmez sadece iyi bir doktor bul tedavi ol bu formda 25 yıllık kronik prostatit hastası var prostatit kimseyi öldürmüyor amma tedavi olamazsan da güldürmüyorda kültür yaptır lokosit saydır tedaviye hemen başla
Herkes bir hayat şeçer seçtiği hayatın bedelini öder
ramzes
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Re: Ureaplasma hakkında Yardım lutfen

Mesaj gönderen ramzes »

Abim geçerli bu illet bacaklarım ağrıyor şuan inan piskilojim allakbullak