Geçen hafta için Zafer hocaya muayene oldum. Prostat sıvısı sonrası Lökosit 35/40 aralığında çıktı. Hoca epeyce yüksek dedi. Ki bu forumda da gördüğüm kadarı ile aralıklar 12 seviyelerinde . Bu durumda benimki biraz fazla sanırım. Neticede iğne ve akabinde antibiyotik tedavisine başladık. İğneler bugün bitti , sırada antibiyotikler var. destekleyici olarak vitamin , kabakçekirdeği yağı , çiğ kabak çekirdeği , Kadir beyin de forumda tavsiyeleri üzerine ev yoğurdu vs tüketiyorum. 2 günde bir sıcak su oturmaları da buna dahil.
Şunu merak ediyorum , Bu lökosit ilk etapta ne kadar bir düşüş gösterir ? Yoks 2. kür de yapar mıyız ? Semptomlar azaldı gibi. Birazda doğru pisikoloji ile üstesinden geleceğimi düşünüyorum. Zira idrar yapma ile ilgili bir sorunum yok , arada vuran testis ağrıları ve azalan ereksiyon durumaları . Ama genel olarak iyiyim. Birazda , bağışıklık + Pozitif düşünce + Prostat ilişkisi 3 lüsünü yaşam biçimi edindim bu son 2 hafdadır. Önerileri veya şu da iyi gelir diyenler düşünenler yazarsa sevinirim. Mast yapmamaya özen gösteriyorum , ama cinsel ilişki konusunda aynı fikirde değilim
Allah herkese sağlık versin...