Muayeneye gitmeden kalisifikasyonlari eritmek
Muayeneye gitmeden kalisifikasyonlari eritmek
Prostatimda milimetrik kalisifikasyinlar var buna yonelik asist ile aspirin kullanmistim iyi gelmisti.tabi eridi mi bilmiyorum. Zafer hocaya gidicem. gitmeden kalisifikasyonlar icin bikac kur daha denemek istiyorum. Gittigimde de baktirip erimis mi diye kontrol ettiricem. Sizce nasil olur?
Sabah kahvaltıdan sonra asisit ve aspirin
Öğleden sonra ace+selenyum ve bromelain
Yatmadan cinko magnezyum ve b kompleks
Bir de sorum var. Muayeneye giden arkadaslarr zafer koca kalisifikasyona yönelik tedavi veriyor mu?
Sabah kahvaltıdan sonra asisit ve aspirin
Öğleden sonra ace+selenyum ve bromelain
Yatmadan cinko magnezyum ve b kompleks
Bir de sorum var. Muayeneye giden arkadaslarr zafer koca kalisifikasyona yönelik tedavi veriyor mu?
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
Re: Muayeneye gitmeden kalisifikasyonlari eritmek
dostum o iş öyle grip olup da sınava kadar iyileşeyim tarzında bir iş değil. uzun süreçler bunlar.
Kireçlenmeler kalıcıdır dostum ileşmiş alanlar kireçlenir yani çok zo deil imkansız dediğiniz
Zafer hoca kalsifikasyona yonelik tedavi vermez multivitamin kullandirir belki icindeki magnezyum bir nebze iyi gelebilir
Dostlar kalsifikasyonlar gecmez, gerilemez. Hatta yaslandikca ilerler. Yani bundan 10 yil sonra ultrason yaptirin kalsifikasyonlariniz daha artmis gorulur. Saglikli 40 yas ustu erkeklerde baslar zaten kalsifikasyonlarda artmalar...
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Bende kireçlenme gözüküyor yaş daha 23
kalsifikasyondan korkmayin beyler.
her iyilesen dokuda vardir zaten, zaturre olursunuz cigerlerinizde de olabilir bunlar. ama bunlar tahmin ettiginiz gibi diskfonksiyon yasatmaz size.
sorun varsa baska nedenlerde arayin
her iyilesen dokuda vardir zaten, zaturre olursunuz cigerlerinizde de olabilir bunlar. ama bunlar tahmin ettiginiz gibi diskfonksiyon yasatmaz size.
Tedavi Sürecim : http://kronikprostatit.org/viewtopic.php?f=2&t=2019
Yaratır yanlış bilgilendirme yapmayalımMrshadow yazdı:kalsifikasyondan korkmayin beyler.
Allah büyük
ne yaparbb544 yazdı:Yaratır yanlış bilgilendirme yapmayalımMrshadow yazdı:kalsifikasyondan korkmayin beyler.
Tedavi Sürecim : http://kronikprostatit.org/viewtopic.php?f=2&t=2019
Yanma hissizlik sızlama vs buda erektil disfonksiyon yaratır.Mrshadow yazdı:ne yaparbb544 yazdı:Yaratır yanlış bilgilendirme yapmayalımMrshadow yazdı:kalsifikasyondan korkmayin beyler.
Allah büyük