KİRECLEME Mİ PROSTATİT Mİ?
KİRECLEME Mİ PROSTATİT Mİ?
merhaba arkadaslar bende gecen sene penisimin ucunda yanma ve cok sık idrarara gitmemden dolayı eskisehirde huseyın beye gitmisdim muayne etti prostatit degil kirecleme var dedi ilac verdi 6 ay kullandım sonra gecmisdim simdi bu olay yine basladi acayıp bir yanma var ucunda ptesi istanbula zafer hocaya gitcem prostatitten sıvı alsa test yapsa 1 gunde cıkıyormu sonuclar acaba ?
Re: KİRECLEME Mİ PROSTATİT Mİ?
Hangi ilaçları kullanmıştın ?tobey06 yazdı:merhaba arkadaslar bende gecen sene penisimin ucunda yanma ve cok sık idrarara gitmemden dolayı eskisehirde huseyın beye gitmisdim muayne etti prostatit degil kirecleme var dedi ilac verdi 6 ay kullandım sonra gecmisdim simdi bu olay yine basladi acayıp bir yanma var ucunda ptesi istanbula zafer hocaya gitcem prostatitten sıvı alsa test yapsa 1 gunde cıkıyormu sonuclar acaba ?
Allah büyük 
-
blackrow67
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Bendede kireçlenme gördü acaba hangi ilaçları aldiniz
E VİTAMİNİ , TRENTAL VE colchicum DİSPERT KULLANMISTIM.. SİZ ?blackrow67 yazdı:Bendede kireçlenme gördü acaba hangi ilaçları aldiniz
E VİTAMİNİ , TRENTAL VE colchicum DİSPERT KULLANMISTIM.. SİZ ?bb544 yazdı:Hangi ilaçları kullanmıştın ?tobey06 yazdı:merhaba arkadaslar bende gecen sene penisimin ucunda yanma ve cok sık idrarara gitmemden dolayı eskisehirde huseyın beye gitmisdim muayne etti prostatit degil kirecleme var dedi ilac verdi 6 ay kullandım sonra gecmisdim simdi bu olay yine basladi acayıp bir yanma var ucunda ptesi istanbula zafer hocaya gitcem prostatitten sıvı alsa test yapsa 1 gunde cıkıyormu sonuclar acaba ?
Antibiyotik mi bunlar?tobey06 yazdı:E VİTAMİNİ , TRENTAL VE colchicum DİSPERT KULLANMISTIM.. SİZ ?bb544 yazdı:Hangi ilaçları kullanmıştın ?tobey06 yazdı:merhaba arkadaslar bende gecen sene penisimin ucunda yanma ve cok sık idrarara gitmemden dolayı eskisehirde huseyın beye gitmisdim muayne etti prostatit degil kirecleme var dedi ilac verdi 6 ay kullandım sonra gecmisdim simdi bu olay yine basladi acayıp bir yanma var ucunda ptesi istanbula zafer hocaya gitcem prostatitten sıvı alsa test yapsa 1 gunde cıkıyormu sonuclar acaba ?
Zafer hoca 15 dakika da sana prostatit olup olmadığını söylertobey06 yazdı:merhaba arkadaslar bende gecen sene penisimin ucunda yanma ve cok sık idrarara gitmemden dolayı eskisehirde huseyın beye gitmisdim muayne etti prostatit degil kirecleme var dedi ilac verdi 6 ay kullandım sonra gecmisdim simdi bu olay yine basladi acayıp bir yanma var ucunda ptesi istanbula zafer hocaya gitcem prostatitten sıvı alsa test yapsa 1 gunde cıkıyormu sonuclar acaba ?
ne olduğunu öğrensekde ona göre önlem alsak inşallah doğru bir teşhis koyar teşekkurlerist86 yazdı:Zafer hoca 15 dakika da sana prostatit olup olmadığını söylertobey06 yazdı:merhaba arkadaslar bende gecen sene penisimin ucunda yanma ve cok sık idrarara gitmemden dolayı eskisehirde huseyın beye gitmisdim muayne etti prostatit degil kirecleme var dedi ilac verdi 6 ay kullandım sonra gecmisdim simdi bu olay yine basladi acayıp bir yanma var ucunda ptesi istanbula zafer hocaya gitcem prostatitten sıvı alsa test yapsa 1 gunde cıkıyormu sonuclar acaba ?
hayır değil trental kan cıvıltıcı , colchicumda gut hastaları filan kullanıyormuşist86 yazdı:Antibiyotik mi bunlar?tobey06 yazdı:E VİTAMİNİ , TRENTAL VE colchicum DİSPERT KULLANMISTIM.. SİZ ?bb544 yazdı: Hangi ilaçları kullanmıştın ?
tobey06 yazdı:E VİTAMİNİ , TRENTAL VE colchicum DİSPERT KULLANMISTIM.. SİZ ?blackrow67 yazdı:Bendede kireçlenme gördü acaba hangi ilaçları aldiniz
Hüseyin hoca sana prostat sıvısından lökasit bakmadı mı
yok bakmadı ya direk baktı sende kirecleme var dedi ilac verdi işin garibi geçti , ptesi zafer hocaya gittim sıvı aldı 5-6 lökasit çıktı idrardada mikrob ve lökasit vardi antibiyotik verdi igne ve haplar bunları kullan geçer dedi abartılcak biseyın yok dedi. prostatit varmı bende dedim yok dedi vücündaki mikroplardan olmus dedi bakalım iaclari kullanınca fayda etcekmi şimdiden 3 igne oldum geçti biraz..