4 Haftalık Prostatit
4 Haftalık Prostatit
Merhabalar forum çok güzel emeği geçen herkese teşekkürler. Gece nöbetinde işe başladıktan sonra yaklaşık 3 ay çalıştım son ay peniste hafif yanma ve ağrı batma rahatsızlık gibi belirtiler oldu 1 2 güne geçer diye bekledim geçmedi peniste boşalma esnasında çok fazla kanlanma görünce doktora gittim. Doktor anlat dedi anlattım birşey söylemedi iltihap oluşmuş geçer dedi ama reçetede prostatit yazıyordu ilk hafta ciprasid yazdı 1 hafta 1 hafta tetradox yazdı baya baya rahatladım. Kontrole gittim 9 gün ara verelim ilaca sonra tekrar gel dedi 9 gün sonra tekrar kontrole gittim nasılsın dedi %95 geçti dedim tam kurutmazsak tekrarlar dedi 1 kutu daha ciprasid yazdı kullandım tekrar kontrole gittim hocam hala devam ediyor dedim rahatlaman lazım dedi antibiyotiği kesti 3 gündür kullanmıyorum yarın sperm kültürü vermeye gidecem geçecek mi dedim bakacaz dedi 2,5 yıl önce şüpheli bi ilişkim oldu bunca zaman sonra onunla alakalı olabilir mi? Benim düşünceme göre gece yediğim kokoreç işkembe kelle paça vb sakatatlardan bulaştığı yönünde siz ne düşünüyorsunuz?
Re: 4 Haftalık Prostatit
Dostum yolun başındasın adam gibi bi doktora git ( forumda isimleri geciyor )boş yere vakit kaybetme. Bir iki kutu antibiyotikle gecicek bi hastalık degil bu.
Herreray yazdı:Merhabalar forum çok güzel emeği geçen herkese teşekkürler. Gece nöbetinde işe başladıktan sonra yaklaşık 3 ay çalıştım son ay peniste hafif yanma ve ağrı batma rahatsızlık gibi belirtiler oldu 1 2 güne geçer diye bekledim geçmedi peniste boşalma esnasında çok fazla kanlanma görünce doktora gittim. Doktor anlat dedi anlattım birşey söylemedi iltihap oluşmuş geçer dedi ama reçetede prostatit yazıyordu ilk hafta ciprasid yazdı 1 hafta 1 hafta tetradox yazdı baya baya rahatladım. Kontrole gittim 9 gün ara verelim ilaca sonra tekrar gel dedi 9 gün sonra tekrar kontrole gittim nasılsın dedi %95 geçti dedim tam kurutmazsak tekrarlar dedi 1 kutu daha ciprasid yazdı kullandım tekrar kontrole gittim hocam hala devam ediyor dedim rahatlaman lazım dedi antibiyotiği kesti 3 gündür kullanmıyorum yarın sperm kültürü vermeye gidecem geçecek mi dedim bakacaz dedi 2,5 yıl önce şüpheli bi ilişkim oldu bunca zaman sonra onunla alakalı olabilir mi? Benim düşünceme göre gece yediğim kokoreç işkembe kelle paça vb sakatatlardan bulaştığı yönünde siz ne düşünüyorsunuz?
Doktoruna rica et prostat masajı ile prostat sıvısı aldır ankara düzen labda bu sıvıdan prostat sıvısı kültürü ve genital panel pcr yaptır
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim. idrar testim de lökosit 2 idrar kültür de üreme yok. Sperm kültürü verdim cuma öğleden sonra sonuçlar hakkında konuşmaya gidicem. En son kontrol de biraz aydınlatın beni hocam nedir bu hastalık diye sordum doktorum kronik prostatit olmuşsun dedi tabi ben bilmiyorum yani geçer mi dedim niye geçmesin ama biraz zor geçer dedi. Mikrop ürerse dedi ona göre nokta atışı ilaçlar yapıp işi hallederiz kafana takma dedi baya da gırgır şamata geçti yani muayene. 1 hafta oldu antibiyotik kullanmıyorum şuan da yanma yok ağrı yok arada batma ve rahatsızlık hissi var %90 civarında iyiyim.
Hastalıkla uğraşırken bazı yöntemler denedim, gözle görülür etkiyi şu ikisinde gördüm kalkınca ve yatarken kefir içmek, birde vücutta sıvı azalınca rahatsızlık hissi artıyor hemen suyu dayıyorum iki kere idrara gittikten sonra idrar beyaz geliyor baya rahatlıyorum. Sİgara kullanmıyorum, alkol de yok.