Prostat Sivisi Alimi icin Doktor Onerisi (Istanbul)
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Prostat Sivisi Alimi icin Doktor Onerisi (Istanbul)
Arkadaslar merhaba,
Prostat sivisindan kultur yaptirmak istiyorum. Tecrubesiz oldugum icin Istanbul ici prostat sivisi alimi icin doktor onerisi olan var mi? Numuneyi Kadikoy'deki bir lab'a verecegim. Forumdan bir arkadasim Basri Hoca'yi onerdi. Ozel sigortam yok, cebimden karsilayacagim. O yuzden optimum bir secenek isime gelir.
Zafer Oyman, Muhsin Balaban, Basri Cakiroglu vs. gibi isimler revacta.
Bir de numune kabini doktor mu veriyor yoksa onu onceden goturecegim labdan mi aliyorum?
Cevap verecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim.
Prostat sivisindan kultur yaptirmak istiyorum. Tecrubesiz oldugum icin Istanbul ici prostat sivisi alimi icin doktor onerisi olan var mi? Numuneyi Kadikoy'deki bir lab'a verecegim. Forumdan bir arkadasim Basri Hoca'yi onerdi. Ozel sigortam yok, cebimden karsilayacagim. O yuzden optimum bir secenek isime gelir.
Zafer Oyman, Muhsin Balaban, Basri Cakiroglu vs. gibi isimler revacta.
Bir de numune kabini doktor mu veriyor yoksa onu onceden goturecegim labdan mi aliyorum?
Cevap verecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim.
Re: Prostat Sivisi Alimi icin Doktor Onerisi (Istanbul)
Mecidiyeköy çevre hastanesi ibrahim hoca, yanda da düzen lab var, en hesaplı orası
-
halil ibrahim hoca, mecidiyeköy çevre hastanesi sgklı 125 tl, sgksız 250 tl ile alım yapılıyor. düzenlab var 100 metre mesafede de numuneye zarar gelmeden oraya verebilirsin.
-
Tesekkur ederim kardesim. Cinsel perhiz vs. gerekiyor mu?cemcak yazdı:Mecidiyeköy çevre hastanesi ibrahim hoca, yanda da düzen lab var, en hesaplı orası
En az 3 gün boşalma.
-
en az 4 gün boşalmadan git bol sıvı çıkması için.
-
Sagolasin kardesim.gonore yazdı:halil ibrahim hoca, mecidiyeköy çevre hastanesi sgklı 125 tl, sgksız 250 tl ile alım yapılıyor. düzenlab var 100 metre mesafede de numuneye zarar gelmeden oraya verebilirsin.
acil şifalar herkese antibiyogrami da aynı lab yapıyor mu? Birde mecidiyeköy ve şişli yakını bildiğiniz başka lab var mı? garanti olsun diye iki laba verin diyor forumdaki arkadaşlargonore yazdı:halil ibrahim hoca, mecidiyeköy çevre hastanesi sgklı 125 tl, sgksız 250 tl ile alım yapılıyor. düzenlab var 100 metre mesafede de numuneye zarar gelmeden oraya verebilirsin.
-
Evet antibiyogram yapıyor ama belirmeniz lazım. Yanılmıyorsam kültür fiyatı 62+62 tl te antibiyogram için alıyorlardı. Üreme olmazsa para iade oluyor düzenlab da. Bir de yakınlarında labistanbulda var diye biliyorum. Nişantaşı tarafında da gelişim lab var. Taksi ile 10-15 dk arası sürmüştü benim verdiğimde.ist86 yazdı:acil şifalar herkese antibiyogrami da aynı lab yapıyor mu? Birde mecidiyeköy ve şişli yakını bildiğiniz başka lab var mı? garanti olsun diye iki laba verin diyor forumdaki arkadaşlargonore yazdı:halil ibrahim hoca, mecidiyeköy çevre hastanesi sgklı 125 tl, sgksız 250 tl ile alım yapılıyor. düzenlab var 100 metre mesafede de numuneye zarar gelmeden oraya verebilirsin.
-
Arkadaşlar lokosit de çıkıyor mu kültürde?
-
kaba alınırsa lökosit çıkar. ancak püye alınırsa bakılamaz.
-
eyvallah gonore ..gonore yazdı:kaba alınırsa lökosit çıkar. ancak püye alınırsa bakılamaz.