Kronik prostatit mi yoksa nöropatik ağrımı

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
ibrahim0025
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Re: Kronik prostatit mi yoksa nöropatik ağrımı

Mesaj gönderen ibrahim0025 »

Tamam abi teşekkür ederim
ibrahim0025

Kardeşim bu test tam ful paketi 2800 TL. Ama ful paket yaptıracsksın. Çünkü orda hangi bakteri azalmış hangisi çoğalmış sızdıran bağırsak olup olmadığı çıkıyor. Ve sonra bu işi çok iyi bilen bir doktora gideceksin bu çok önemli herkesin tedavi şekli farklı. Ama biruni labaratuvarda sakın yapma. Synova labaratuvarı çok güvenli. Sen hiç bana yardımcı olmadın benim hastalığım konusunda. Bu kronik prostatit olayında
ibrahim0025

Kadir abi sen demişsinki pcr yaptır. Ama bu zafer hoca dışarıda yapan testleri kabul etmiyormuş ne yapacam abi
murat222
Hastalık Başlangıç Yılı: 2010

Mesaj gönderen murat222 »

ibrahim0025 yazdı:Abi ben istanbuldan synova labaratuvarından almanyaya dışkı gönderdim. Almanyada gelen sonuçlarda bağırsaklarımda candida tavan yapmış ve sızdıran bağırsak oluşmuş. Doktorum bana şu an kesinlikle prostat tahlilin bırak dedi. Tekrar antibiyotik alırsan sıkıntı önce candida yı halledelim. 2 ay bunun için tedavi verdi. Abi benim ağrılarım hiç geçmiyor sürekli gezen bi ağrı ve yanma karnımın altında tüm pelvik organlarda yanma özellikle. Affedersin abi cinsel ilişki sıfır. Çünkü sertleşme olduğu zaman bile canım yanıyor kaldıki ilişki. Bazen penis kokunu tutuyor işiyemiyorum. Demek istediğim abi bu kronik prostatıt semptomları mı acaba. Zaten candida tedavisinden sonra gidecem zafer hocaya. Sadece psikolojim çok bozuk fikirlerini almak istedim bu semptomlar kronik prostatit mi. Şunuda söylim abi penis içine batma değilde böyle elektrik çarpar bıçak yırtar gibi ağrı
Sanki şikayetlerin penis kireçlenmesi gibi

Penisini. Her tarafını elinle sert bastır bakalım acı yanma batma olacakmı varsa
Kireçlenme e vitamini colshıum disert 0.5 mg kullanacaksın
ibrahim0025

Yok öyle bİr sıkıntı. Ama ilişki olayında veya sertleşme de mahfoluyorum..heleki ilişki bitiminde böyle karnımın altından ağrılar başlıyor kasık testis penis mahfoluyorum ağrı ve yanmalardan
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

ibrahim0025 yazdı:Kadir abi sen demişsinki pcr yaptır. Ama bu zafer hoca dışarıda yapan testleri kabul etmiyormuş ne yapacam abi
Bildigim kadariyla hoca cikan rapora gore ilac yazar..ama sen yine lokositede baktir.
ibrahim0025

Kadir abi sana bir şey sormak istiyorum psikolojim çok bozuk sen nöropatik ağrı değildir diyorsun. Peki abi bu kronik prostatı 24 saat hiç geçmeyen ağrı ve yanma yaparmı karnımın alt kısmından başlıyor penis içi testisler bazen penisin içine sanki elektrik çarpması gibi. Abi ben evliyim bırak ilişkiyi sertleşme de bile karnımın altı ve penis beni mahfediyor bunlar kronik prostatit srptomlarımı abi acaba sana zahmet abi
ibrahim0025

Kadir abi demek istediğim 24 saat hiç geçmeyen ağrılar bunlar kronik prostatit septomlarımı ağrı hiç bırakmıyor hep ağrı ve yanma özellikle yanma. Abi kronik prostatit olanlar ilişkiye girebiliyor. Ben ise per perişan oluyom böyle karnımın altı penis damarları yanmaktan beni mahfediyor. Yani bunlar kronik prostatıt septomlarımı diyorsun abi
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

ibrahim0025 yazdı:Kadir abi demek istediğim 24 saat hiç geçmeyen ağrılar bunlar kronik prostatit septomlarımı ağrı hiç bırakmıyor hep ağrı ve yanma özellikle yanma. Abi kronik prostatit olanlar ilişkiye girebiliyor. Ben ise per perişan oluyom böyle karnımın altı penis damarları yanmaktan beni mahfediyor. Yani bunlar kronik prostatıt septomlarımı diyorsun abi
Semtomlarin tipik kr. prostatit semptomlari. Enfeksiyon var uretral sistemde. Ama nerede lokalize oldugunu anlamak icin, yapilacak olanlar forumda belli. Yanliz kesinlikle nöropatik agri filan degil bu
Gsmahmut

Mesaj gönderen Gsmahmut »

ibrahim0025 yazdı:Kadir abi demek istediğim 24 saat hiç geçmeyen ağrılar bunlar kronik prostatit septomlarımı ağrı hiç bırakmıyor hep ağrı ve yanma özellikle yanma. Abi kronik prostatit olanlar ilişkiye girebiliyor. Ben ise per perişan oluyom böyle karnımın altı penis damarları yanmaktan beni mahfediyor. Yani bunlar kronik prostatıt septomlarımı diyorsun abi
kardes bende de gecmeyen yanmalar var ozelikle oturunca napacagimizi şaşırdık
ibrahim0025

Eyvallah Kadir abi allah ne muradın varsa versin verdiğin morel için. Abi ben diyeti bittikten sonra gidecem bu prostatit tahlili için.abi diyelimki non bakteriyel yani bakteri olmuyan çıktı diyelim. Bunun bildiğim kadarıyla tedavisi çok zor. Abi bu sinir blokajı işe yararmı. Çünkü böyle giderse ben ameliyat olacam. Çünkü abi evimden çıkamıyom işime gidemiyorum per perişan etti beni abi. 7 aydır böyle perişanım hiç ağrılarım durmuyor. Senin fikrin ne abi sinir blokajı işe yararmı yoksa ameliyat olacam çünkü bakteri bulunmazsa işimiz zor
efervesan
Hastalık Başlangıç Yılı: 2014

Mesaj gönderen efervesan »

ibrahim0025 yazdı:Kadir abi sana bir şey sormak istiyorum psikolojim çok bozuk sen nöropatik ağrı değildir diyorsun. Peki abi bu kronik prostatı 24 saat hiç geçmeyen ağrı ve yanma yaparmı karnımın alt kısmından başlıyor penis içi testisler bazen penisin içine sanki elektrik çarpması gibi. Abi ben evliyim bırak ilişkiyi sertleşme de bile karnımın altı ve penis beni mahfediyor bunlar kronik prostatit srptomlarımı abi acaba sana zahmet abi
Kardeş benim bir fiil 1 seneye yakın sürekli ağrım oldu doğru düzgün tedavi olana kadar onun için bu hastalık her türlü pisliğe sebep olabilir
ibrahim0025

Ne yaptın tedavi için kardeşim
ibrahim0025

Yardımcı olursan sevinirim
efervesan

ibrahim0025 yazdı:Ne yaptın tedavi için kardeşim
Kardeş ben prostat içi enjeksiyon dahi oldum daha sonra zafer hoca ile Hüseyin hoca takibinde kaldım birde en çok fayda yı sık prostat Masajında gördüm
ibrahim0025

Prostat masajını zafer hoca yapıyormu. Sendeki ağrılarda benim gibi 24 saat varmıydı
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

ibrahim0025 yazdı:Eyvallah Kadir abi allah ne muradın varsa versin verdiğin morel için. Abi ben diyeti bittikten sonra gidecem bu prostatit tahlili için.abi diyelimki non bakteriyel yani bakteri olmuyan çıktı diyelim. Bunun bildiğim kadarıyla tedavisi çok zor. Abi bu sinir blokajı işe yararmı. Çünkü böyle giderse ben ameliyat olacam. Çünkü abi evimden çıkamıyom işime gidemiyorum per perişan etti beni abi. 7 aydır böyle perişanım hiç ağrılarım durmuyor. Senin fikrin ne abi sinir blokajı işe yararmı yoksa ameliyat olacam çünkü bakteri bulunmazsa işimiz zor
Sakin olma kardesim.... sinir blokaji bana gore bir kronik.pristatit hastasina yapilacak en buyuk kotuluktur. Sendeki.agrilarin sebebi enfeksiyondur. Enfeksiyon tedavisi olmadan bu agrilar gecmez. Eger sinirlerini kestirip.blokaj yaparsan. Uriner sistemdeki enfeksiyon her yere yayilir agriyida hissetmedigin icin onlemde almazsin. Sen once batakligi kurutman lazim. Sivrisinekleri oldurerek kurtulamazssin.
efervesan

ibrahim0025 yazdı:Prostat masajını zafer hoca yapıyormu. Sendeki ağrılarda benim gibi 24 saat varmıydı
Sık masajı Muhsin hoca yapar vardı Kardeş sürekli ağrı
ibrahim0025

Tamam Kadir abi sağol abi