enfeksiyon hastalıkları doktor tavsiyesi
enfeksiyon hastalıkları doktor tavsiyesi
arkadaşlar kendim için öncelikle ankarada enfeksiyon bölümününde uzman doktor önerisi olan var mı? Başka iller de olabilir tabi tecrübe ettiğiniz doktorları anlatır mısınız?
Re: enfeksiyon hastalıkları doktor tavsiyesi
Evet arkadaşlar enf hastalıkları için doktor tavsiyeniz nedir?
Arkadaşlar bence bu çok önemli hastalığı bu şekilde yenebiliriz
-
Zuspat yazdı:arkadaşlar kendim için öncelikle ankarada enfeksiyon bölümününde uzman doktor önerisi olan var mı? Başka iller de olabilir tabi tecrübe ettiğiniz doktorları anlatır mısınız?
Arkadasim ismail balik diye bir var ank tip ta tanimiyorum bi videoda seyrettim prostatitten bahsedio du
Ama lokosit cikmayan bunyeye enfeksioncular hic bi sey yapmio
Evet baktım ismail e pazartesi bakarım ona muane a kabul ediyor mu... Denemekten birşey olmaz inşallah bu hastalığı yeneceğiz
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
bu işin çözümü zaten enfeksiyon hastalıkları bölümü..ürologlarında yapacağı bir şey yok.
Ben de öyle düşündüm urolog ve enfeksiyon uzmanı birlikte çalışarak yada biz onlara çaktırmadan birlikte tedavi olacağız...ABittersweetLi yazdı:bu işin çözümü zaten enfeksiyon hastalıkları bölümü..ürologlarında yapacağı bir şey yok.
Onların bu konu hakkında yaklaşımlari nasıl ,ona bakmak lazım ,bizimle alakasi yok deyip sallayabilirlerABittersweetLi yazdı:bu işin çözümü zaten enfeksiyon hastalıkları bölümü..ürologlarında yapacağı bir şey yok.
Bu hafta gideceğim gelişmeleri paylaşırımfreeman yazdı:Onların bu konu hakkında yaklaşımlari nasıl ,ona bakmak lazım ,bizimle alakasi yok deyip sallayabilirlerABittersweetLi yazdı:bu işin çözümü zaten enfeksiyon hastalıkları bölümü..ürologlarında yapacağı bir şey yok.
Ankara Üniversitesi hastanesinde mehmet serhat birengel hocama gittim çok ilgilendi tüm testleri yaptı ama bakteri üremesi olmadı... Ama hocamı tavsiye ederim çok ilgilendi gerçekten...
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
İdrar mı sürünü mü aldı ?
Kendisine ne anlattin o ne dedi..hangi tahlilleri aldi bahsedersen bizeZuspat yazdı:Ankara Üniversitesi hastanesinde mehmet serhat birengel hocama gittim çok ilgilendi tüm testleri yaptı ama bakteri üremesi olmadı... Ama hocamı tavsiye ederim çok ilgilendi gerçekten...
Sanma ki dert sadece sende var. Sende ki derdi nimet sayanlar var.
Genel tüm enfeksiyon hastalıklarının testini aldı Kan, idrar ve meni hatta boğaz kültürü aldı.
İdrar kardeşim ben de akıntı olmadığı için sürüntü almadıcihanbey yazdı:İdrar mı sürünü mü aldı ?
-
Allah razi olsun cok ugrasmis
Sonuçları da mail ile attı başka doktorlar onu bile yapmıyor ya böyle ilgilenence hemen seviyoruzprostatiniseveyim yazdı:Allah razi olsun cok ugrasmis
istanbul da enfeksiyon dr a giden var mı ?
-
Gitmedigim bi isim
baska bi dr adini verdiatahan cagatay capada 100 lira prof
baska bi dr adini verdiatahan cagatay capada 100 lira prof