Hepinize geçmiş olsun, insan bazı şeyler başına gelene kadar anlayamayabiliyor, Allah korusun diyerek başlıyorum sorunuma.
Aşağı yukarı 3 gün önce masturbasyon sonrası bir gariplik hissettim. Noluyor falan demeden baktım bu boşalma hissi gelmiş. Dedim herhalde tam şey olmadı, aradan 1 2 saat sonra tekrar masturbasyon yaptım ve aynı his gece uyumaya çalışırken bile duruyordu. Çok bunaldım. Biraz araştırma yaptım ve ne hastalıklar, ne sıkıntı yaşayanlar gördüm. Bu sorunu 11 ay devam eden de olmuş, 1 hafta eden de.
En son bu formu buldum ve buraya yazmaya karar verdim.
Dün üroloji doktoruna gidip durumu anlattım. Dedi ki "senin yaşında olmaz böyle şeyler, psikiyatriye gittin mi?" diye sordu.
Evet, anksiyete yaşadığım bir gerçek ama bunun için psikiyatriye ve psikoloğa gittim ama ilaçları kullanmadım.
Aynı zamanda tam teşhisi konulamasa da FMF hastasıyım. Kolsin ilacı kullanıyorum dedim doktora ve "onunla da alakalı olabilir" dedi.
Akıntım falan yok, yanma, sızı gibi bir sorunum da yok çok şükür ama bu histen bir türlü kurtulamadım.
Ben 5 vakit namazımı kılan biriydim ve son 3 - 4 gündür bu ibadetimi de gerçekleştiremiyorum ve çok üzülüyorum.
Bir forumda görmüştüm, birisi aynı benim sorunumu yaşamış ve hatta artık bu hisse dayanamadığı noktada masturbasyon yapmış ama boşalacağı anın çok geride olduğunu anlamış.
Lütfen yardım edin, şu 3 4 günüm zehir oldu bana.