gelişim lab sonucumu yorumlayabilecek olan var mı ?

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
kuzey47
Hastalık Başlangıç Yılı: 2016

gelişim lab sonucumu yorumlayabilecek olan var mı ?

Mesaj gönderen kuzey47 »

gelişim lab dan test sonuclarım geldi sanırım bende birkac onemli virus cıktı anlayanlar varsa yorumlayabilirmi ?

https://eksiup.com/p/6319233ipeyr?fbcli ... GmZFrrfbqc

https://eksiup.com/p/gw192356evk5?fbcli ... sj-sWV6bCA

3 yıldır bu illetin pençesindeyim yas 36 idrar yaparken catallasma tam bosaltamama hatta ne kadar sallarsam sallayayım fermuarı kapatınca pantolonun ıslanması bazen bosalırken canım cıkıyor resmen gerci istedigim zamanda sertlesemiyorum bu yuzden acil durumlar icin yanımda hap tasıyorum adeta.
neyse bu surecte duzinelerce doktora gittim kimi psikolojik dedi ki oylelerine kafa goz dalasım geliyor bilmiyorsan bilmiyorum de kimisi kronik prostatit dedi antibiyorik verdi ne kadar kullandıysamda nafile 2. gidisimde git evinde otur dedi vs

yaptırdıgım testler: sperm kulturu prostat kulturu idrar hormon cart curt lokisit vs hicbirsey cıkmadı lakin ultrasonda gercekler ortaya cıktı.
medikal parkta yaptırdıgım ultrasonda : prostat parankini heterojen izlenmiştir. sol paramediande kalsifikasyonlar dikkat çekmektedir. prostat boyutu 34 cc ölçülmüştür

özel hastanede yaptırdıgım ultrasonda: prostat hiperplazisi, kronik prostatit.
boyut: 48-34-45mm (37cc)

benim anlamadıgım1 ay arayla yaptırdım nasıl 3 cc buyuyebildi.
son olarak testelerde cıkan virusler kronik prostatite sebep olurmu ? tedavileri varmı?
Maximus7781
Hastalık Başlangıç Yılı: 2019

Re: gelişim lab sonucumu yorumlayabilecek olan var mı ?

Mesaj gönderen Maximus7781 »

kardeşim tekrar merhaba

hpv virüsü prostatit yapmaz. ama çok çok nadiren erkekte prostat kanserine ya da penis kanserine yol açabilir.

sana yazdığım diğer cevapta belirttiğim gibi esas risk kadınlar içindir.