Ankarada rektal tuse ile sıvı alan dr varmi?
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Ankarada rektal tuse ile sıvı alan dr varmi?
Forumdan bir uyemiz Ankarada prostat masaji ile sivı alan dr sormami istedi. Bilgisi olan arkadaslar varsa paylasirlarsa sevinirim.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2018
Re: Ankarada rektal tuse ile sıvı alan dr varmi?
Abi a life hospital da mesut tül bana masaj yapmıştı lakin dün bir arkadaşa yapmamış sanırım forumda ismi geçince giden sayısı arttı bu yüzden ilgilenmek istemiyor olabilir ben bir yıldır inişli çıkışlı yol izledim artık zafer hocaya girmeyi kafaya koydum gelişim laba pcr için prostat sıvısı ve idrar gönderdim hiç bir şey bulamadılar daha önce düzende de staf epidermis üremişti sence bu normal mi
Epidermisi gelisim calismiyor ki pcr de. Duzende cikan bu koklari bence kaale almayin yine de siz bilirsiniz. Zafer hoca adam eder ama surekli gitmek lazimkenankomutan yazdı:Abi a life hospital da mesut tül bana masaj yapmıştı lakin dün bir arkadaşa yapmamış sanırım forumda ismi geçince giden sayısı arttı bu yüzden ilgilenmek istemiyor olabilir ben bir yıldır inişli çıkışlı yol izledim artık zafer hocaya girmeyi kafaya koydum gelişim laba pcr için prostat sıvısı ve idrar gönderdim hiç bir şey bulamadılar daha önce düzende de staf epidermis üremişti sence bu normal mi
Tedavi Sürecim : http://kronikprostatit.org/viewtopic.php?f=2&t=2019
-
maddiyatım el verdikçe gidecemMrshadow yazdı:Epidermisi gelisim calismiyor ki pcr de. Duzende cikan bu koklari bence kaale almayin yine de siz bilirsiniz. Zafer hoca adam eder ama surekli gitmek lazimkenankomutan yazdı:Abi a life hospital da mesut tül bana masaj yapmıştı lakin dün bir arkadaşa yapmamış sanırım forumda ismi geçince giden sayısı arttı bu yüzden ilgilenmek istemiyor olabilir ben bir yıldır inişli çıkışlı yol izledim artık zafer hocaya girmeyi kafaya koydum gelişim laba pcr için prostat sıvısı ve idrar gönderdim hiç bir şey bulamadılar daha önce düzende de staf epidermis üremişti sence bu normal mi
-
Kardesim, prostat sivisi lokositi yuksek degilse, bu patojen kontaminasyon olabilir.kenankomutan yazdı:Abi a life hospital da mesut tül bana masaj yapmıştı lakin dün bir arkadaşa yapmamış sanırım forumda ismi geçince giden sayısı arttı bu yüzden ilgilenmek istemiyor olabilir ben bir yıldır inişli çıkışlı yol izledim artık zafer hocaya girmeyi kafaya koydum gelişim laba pcr için prostat sıvısı ve idrar gönderdim hiç bir şey bulamadılar daha önce düzende de staf epidermis üremişti sence bu normal mi
-
testi yeniden tekrarlayacam abi bilgilendirmelerin için çok teşekkür ederimkadir yazdı:Kardesim, prostat sivisi lokositi yuksek degilse, bu patojen kontaminasyon olabilir.kenankomutan yazdı:Abi a life hospital da mesut tül bana masaj yapmıştı lakin dün bir arkadaşa yapmamış sanırım forumda ismi geçince giden sayısı arttı bu yüzden ilgilenmek istemiyor olabilir ben bir yıldır inişli çıkışlı yol izledim artık zafer hocaya girmeyi kafaya koydum gelişim laba pcr için prostat sıvısı ve idrar gönderdim hiç bir şey bulamadılar daha önce düzende de staf epidermis üremişti sence bu normal mi
-
abi bu arada aklıma takıldı pcr biofilmden etkilenir mikenankomutan yazdı:testi yeniden tekrarlayacam abi bilgilendirmelerin için çok teşekkür ederimkadir yazdı:Kardesim, prostat sivisi lokositi yuksek degilse, bu patojen kontaminasyon olabilir.kenankomutan yazdı:Abi a life hospital da mesut tül bana masaj yapmıştı lakin dün bir arkadaşa yapmamış sanırım forumda ismi geçince giden sayısı arttı bu yüzden ilgilenmek istemiyor olabilir ben bir yıldır inişli çıkışlı yol izledim artık zafer hocaya girmeyi kafaya koydum gelişim laba pcr için prostat sıvısı ve idrar gönderdim hiç bir şey bulamadılar daha önce düzende de staf epidermis üremişti sence bu normal mi
-
Biofilm, patojenin kendini saklamasi,kamufle etmesi hali,demektir.Tabiki her tahlilde cikmayabilir.kenankomutan yazdı:abi bu arada aklıma takıldı pcr biofilmden etkilenir mikenankomutan yazdı:testi yeniden tekrarlayacam abi bilgilendirmelerin için çok teşekkür ederimkadir yazdı: Kardesim, prostat sivisi lokositi yuksek degilse, bu patojen kontaminasyon olabilir.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
kenankomutan yazdı:testi yeniden tekrarlayacam abi bilgilendirmelerin için çok teşekkür ederimkadir yazdı:Kardesim, prostat sivisi lokositi yuksek degilse, bu patojen kontaminasyon olabilir.kenankomutan yazdı:Abi a life hospital da mesut tül bana masaj yapmıştı lakin dün bir arkadaşa yapmamış sanırım forumda ismi geçince giden sayısı arttı bu yüzden ilgilenmek istemiyor olabilir ben bir yıldır inişli çıkışlı yol izledim artık zafer hocaya girmeyi kafaya koydum gelişim laba pcr için prostat sıvısı ve idrar gönderdim hiç bir şey bulamadılar daha önce düzende de staf epidermis üremişti sence bu normal mi
Kontanimasyon nedir açıklayabilirmisiniz
Herkes bir hayat şeçer seçtiği hayatın bedelini öder
-
Kontaminasyon, steril olmayan ortamdan, tahlil edilecek örnege, istenmeyen mikroorganizma bulaşmasi demektir.huseyin252 yazdı:kenankomutan yazdı:testi yeniden tekrarlayacam abi bilgilendirmelerin için çok teşekkür ederimkadir yazdı: Kardesim, prostat sivisi lokositi yuksek degilse, bu patojen kontaminasyon olabilir.
-
Staph.epidermidis ve haemolyticus kontaminasyonmu oluyor abikadir yazdı:Kontaminasyon, steril olmayan ortamdan, tahlil edilecek örnege, istenmeyen mikroorganizma bulaşmasi demektir.huseyin252 yazdı:kenankomutan yazdı: testi yeniden tekrarlayacam abi bilgilendirmelerin için çok teşekkür ederim
-
Evet yapilan klinik deneylerde bu patojenlerin ve suslarinin, genellikle kontaminant mikroorganizma oldugu saptanmistir. Hastane enfeksiyonlarinin baslica ajanlarindan biridir. Ameliyat ve laboratuar aletlerinde sterilizasyon eksikligi sebebiyle sık raslanılır. Tabiki bu arada vucutta uygun olan yerlerde cogalarak enfeksiyonada sebep olabilmektedir.huseyin252 yazdı:Staph.epidermidis ve haemolyticus kontaminasyonmu oluyor abikadir yazdı:Kontaminasyon, steril olmayan ortamdan, tahlil edilecek örnege, istenmeyen mikroorganizma bulaşmasi demektir.huseyin252 yazdı:
-
Anladım abi teşekkür ederimkadir yazdı:Evet yapilan klinik deneylerde bu patojenlerin ve suslarinin, genellikle kontaminant mikroorganizma oldugu saptanmistir. Hastane enfeksiyonlarinin baslica ajanlarindan biridir. Ameliyat ve laboratuar aletlerinde sterilizasyon eksikligi sebebiyle sık raslanılır. Tabiki bu arada vucutta uygun olan yerlerde cogalarak enfeksiyonada sebep olabilmektedir.huseyin252 yazdı:Staph.epidermidis ve haemolyticus kontaminasyonmu oluyor abikadir yazdı: Kontaminasyon, steril olmayan ortamdan, tahlil edilecek örnege, istenmeyen mikroorganizma bulaşmasi demektir.
Ankara eğitim ve araştırma hastanesi Ahmet metin adında bir doktor benden aldı abi ama üreme olmadı herkesden alırmı bilmiyorumkadir yazdı:Forumdan bir uyemiz Ankarada prostat masaji ile sivı alan dr sormami istedi. Bilgisi olan arkadaslar varsa paylasirlarsa sevinirim.
Bayındır Hastanesi İzak Dalva var fakat o maşajdan sonra cama almıyor sıvıyı , masaj sonrası idrara göre takip ediyor
Hakkı Perk de alıyor demişlerdi ama özel muayene si varmış 500 TL falanmış