Hastalık sıkıntı evvelden 3 5 ay çekerdim 2-3 sene hiç agrım olmazdı ama 2 senedir düzeltemedim nedense memur olduk stres sahibi olduk herhaldekenankomutan yazdı:Hangi doktora tedavi oluyordun kardeşim? Tamamlayıcı sağlık sigortası pahalı vede özel sigorta olunca bazı özel hastaneler parayı kapmak için herşeyi yapıyor hele ki zafer hoca prostat masajı için ayrı para alıyordu yanlış bilmiyorsam grupta yazan arkadaşlarda özel sağlık sigortası o parmağı karşılamaz bence[/quoteasosyal yazdı:kenankomutan yazdı:medikana da tamamlayıcı sağlık sigortası kullanan var mı zafer hocayla sürekli tedavide faydası olacağına inanıyorum tahlil tektiklerin tümünde geçerli olduğu söyleniyor doğrumudur yılda 10 muayene ve tahliller ücretsiz diyor totalde bütçeye çok katkısı olacak gibi gözüküyor bilen varsa aydınlatırsa sevinirim
hüseyin hocaya tedavi oluyordum ama acıbadem laba güvenemiyorum zafer hocaya da gitmeyi istiyorum
Lökasit yok
Re: Lökasit yok
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2018
sorma moraller bozuk tekrar düzene kültür vereceğim daha önce sadece staf. epidermis üredi örnek alınırken penis ucuna değmiş olabilir diye düşünüyorum birde mikroplazma üreplazma kültürü de vereceğim
Tamamlayıcı sağlık sigortası sadece muayene ve tahlil ücretlerini karşılıyor.Prostat masajını karşılamıyor.Yani hastaneye TSS ile gittiğinizde 15 TL katılım payı ve Prostat Masajı Ücreti 180 TL toplamda hastanede 195 TL ödeyerek çıkıyorsunuz.kenankomutan yazdı:medikana da tamamlayıcı sağlık sigortası kullanan var mı zafer hocayla sürekli tedavide faydası olacağına inanıyorum tahlil tektiklerin tümünde geçerli olduğu söyleniyor doğrumudur yılda 10 muayene ve tahliller ücretsiz diyor totalde bütçeye çok katkısı olacak gibi gözüküyor bilen varsa aydınlatırsa sevinirim
Prostat masajı için para almak çok saçma geliyor gittiğim doktor hiç almıyor adam yakın olsam her zaman gel ilaçla birlikte daha etkilidir deditoprak12 yazdı:Tamamlayıcı sağlık sigortası sadece muayene ve tahlil ücretlerini karşılıyor.Prostat masajını karşılamıyor.Yani hastaneye TSS ile gittiğinizde 15 TL katılım payı ve Prostat Masajı Ücreti 180 TL toplamda hastanede 195 TL ödeyerek çıkıyorsunuz.kenankomutan yazdı:medikana da tamamlayıcı sağlık sigortası kullanan var mı zafer hocayla sürekli tedavide faydası olacağına inanıyorum tahlil tektiklerin tümünde geçerli olduğu söyleniyor doğrumudur yılda 10 muayene ve tahliller ücretsiz diyor totalde bütçeye çok katkısı olacak gibi gözüküyor bilen varsa aydınlatırsa sevinirim
Evet onun için ayrı para alması tamamen saçma.Acıbadem Hüseyin hoca almıyor.Bu tamamen doktor ile alakalı bence çünkü zafer hoca dan bununla ilgili fiyat indirimi istedim ancak olmaz hastane yapmaz dedi ancak medicanada veznedeki arkadaş ile samimi olduk ve kesinlikle bu parayı doktorun aldığını söyledi .Acıbadem de Tamamlayıcı sağlık sigortası geçerli olsa orada devam edecem de geçerli değil.Ama özel sağlık sigortası olmayanlar için acıbamde daha mantıklı.asosyal yazdı:Prostat masajı için para almak çok saçma geliyor gittiğim doktor hiç almıyor adam yakın olsam her zaman gel ilaçla birlikte daha etkilidir deditoprak12 yazdı:Tamamlayıcı sağlık sigortası sadece muayene ve tahlil ücretlerini karşılıyor.Prostat masajını karşılamıyor.Yani hastaneye TSS ile gittiğinizde 15 TL katılım payı ve Prostat Masajı Ücreti 180 TL toplamda hastanede 195 TL ödeyerek çıkıyorsunuz.kenankomutan yazdı:medikana da tamamlayıcı sağlık sigortası kullanan var mı zafer hocayla sürekli tedavide faydası olacağına inanıyorum tahlil tektiklerin tümünde geçerli olduğu söyleniyor doğrumudur yılda 10 muayene ve tahliller ücretsiz diyor totalde bütçeye çok katkısı olacak gibi gözüküyor bilen varsa aydınlatırsa sevinirim
-
hangi doktora gidiyorsunasosyal yazdı:Prostat masajı için para almak çok saçma geliyor gittiğim doktor hiç almıyor adam yakın olsam her zaman gel ilaçla birlikte daha etkilidir deditoprak12 yazdı:Tamamlayıcı sağlık sigortası sadece muayene ve tahlil ücretlerini karşılıyor.Prostat masajını karşılamıyor.Yani hastaneye TSS ile gittiğinizde 15 TL katılım payı ve Prostat Masajı Ücreti 180 TL toplamda hastanede 195 TL ödeyerek çıkıyorsunuz.kenankomutan yazdı:medikana da tamamlayıcı sağlık sigortası kullanan var mı zafer hocayla sürekli tedavide faydası olacağına inanıyorum tahlil tektiklerin tümünde geçerli olduğu söyleniyor doğrumudur yılda 10 muayene ve tahliller ücretsiz diyor totalde bütçeye çok katkısı olacak gibi gözüküyor bilen varsa aydınlatırsa sevinirim
Samsun da gidiyorumkenankomutan yazdı:hangi doktora gidiyorsunasosyal yazdı:Prostat masajı için para almak çok saçma geliyor gittiğim doktor hiç almıyor adam yakın olsam her zaman gel ilaçla birlikte daha etkilidir deditoprak12 yazdı: Tamamlayıcı sağlık sigortası sadece muayene ve tahlil ücretlerini karşılıyor.Prostat masajını karşılamıyor.Yani hastaneye TSS ile gittiğinizde 15 TL katılım payı ve Prostat Masajı Ücreti 180 TL toplamda hastanede 195 TL ödeyerek çıkıyorsunuz.
-
geçmiş olsun kardeşimasosyal yazdı:Samsun da gidiyorumkenankomutan yazdı:hangi doktora gidiyorsunasosyal yazdı: Prostat masajı için para almak çok saçma geliyor gittiğim doktor hiç almıyor adam yakın olsam her zaman gel ilaçla birlikte daha etkilidir dedi
Teşekkür ederimkenankomutan yazdı:geçmiş olsun kardeşimasosyal yazdı:Samsun da gidiyorumkenankomutan yazdı: hangi doktora gidiyorsun
-
Gelişim laba pcr verdim sonuçlarında hiç bir patojen saptanmadı
-
Zafer hocadan şimdi çıktım lökasit 6-7 çıktı hormon idrar tahlili ve idrardan kültür istedi bana kendisi çok cana yakın davrandı kesinlikle beni tedavi edeceğini söyledi asla moralini bozmamı ona güvenmem konusunda ısrarcı oldu com vitex ligone filexivo forsef iğne monodox verdi
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
kenankomutan yazdı:Zafer hocadan şimdi çıktım lökasit 6-7 çıktı hormon idrar tahlili ve idrardan kültür istedi bana kendisi çok cana yakın davrandı kesinlikle beni tedavi edeceğini söyledi asla moralini bozmamı ona güvenmem konusunda ısrarcı oldu com vitex ligone filexivo forsef iğne monodox verdi
Selamlar seninki ile çok benzer bir durumum var. Gelişim PCR da sonuç yoktu. Hafif şikayetler vardı. Zafer hocada lokosit 6-7 çıktı. Tedavi ile 10 gün sonra sıfırlandı çok şükür. Şikayetler de azaldı. Bayramdan sonra kontrole gidecem kısmetse. Zafer hocaya güvenebilirsin abi. Allah şifanı versin tez zamanda.
-
toprak12 yazdı:Tamamlayıcı sağlık sigortası sadece muayene ve tahlil ücretlerini karşılıyor.Prostat masajını karşılamıyor.Yani hastaneye TSS ile gittiğinizde 15 TL katılım payı ve Prostat Masajı Ücreti 180 TL toplamda hastanede 195 TL ödeyerek çıkıyorsunuz.kenankomutan yazdı:medikana da tamamlayıcı sağlık sigortası kullanan var mı zafer hocayla sürekli tedavide faydası olacağına inanıyorum tahlil tektiklerin tümünde geçerli olduğu söyleniyor doğrumudur yılda 10 muayene ve tahliller ücretsiz diyor totalde bütçeye çok katkısı olacak gibi gözüküyor bilen varsa aydınlatırsa sevinirim
Haklısın pahalı ancak sonucu 5 dakikada veriyor olması ve lamda bizzat kendisi bakarak doğru sonuç vermesi paha biçilemez bence. Normalde olsa bir daha gitmen gerekir doktora lokosit sonucunu görüp antibiyotik yazması için. Harcayacağın zaman yol parası vs. neredeyse aynı hesaba gelir.
-
Amin kardeşim sağ olasın bakalım kültürde ne üreyecekMaximus7781 yazdı:kenankomutan yazdı:Zafer hocadan şimdi çıktım lökasit 6-7 çıktı hormon idrar tahlili ve idrardan kültür istedi bana kendisi çok cana yakın davrandı kesinlikle beni tedavi edeceğini söyledi asla moralini bozmamı ona güvenmem konusunda ısrarcı oldu com vitex ligone filexivo forsef iğne monodox verdi
Selamlar seninki ile çok benzer bir durumum var. Gelişim PCR da sonuç yoktu. Hafif şikayetler vardı. Zafer hocada lokosit 6-7 çıktı. Tedavi ile 10 gün sonra sıfırlandı çok şükür. Şikayetler de azaldı. Bayramdan sonra kontrole gidecem kısmetse. Zafer hocaya güvenebilirsin abi. Allah şifanı versin tez zamanda.
kenankomutan yazdı:Amin kardeşim sağ olasın bakalım kültürde ne üreyecekMaximus7781 yazdı:kenankomutan yazdı:Zafer hocadan şimdi çıktım lökasit 6-7 çıktı hormon idrar tahlili ve idrardan kültür istedi bana kendisi çok cana yakın davrandı kesinlikle beni tedavi edeceğini söyledi asla moralini bozmamı ona güvenmem konusunda ısrarcı oldu com vitex ligone filexivo forsef iğne monodox verdi
Idrar tahlilinde birsey uremesi zor ve prostat icin belirleyici kesinlikle degildir. Prostat sivisindan kultr yapmayi deneyin hazir lokositin yuksekken.
-
Se38 yazdı:Lökasitim çok yüksek değil olmazsa önümüzdeki ay onu denerimkenankomutan yazdı:Amin kardeşim sağ olasın bakalım kültürde ne üreyecekMaximus7781 yazdı:
Idrar tahlilinde birsey uremesi zor ve prostat icin belirleyici kesinlikle degildir. Prostat sivisindan kultr yapmayi deneyin hazir lokositin yuksekken.
-
Zafer hocaya ikinci muayeneye geldim geçen ay 6-7 olan lökasit bu ay 0 çıktı çok şükür hoca antibiyotikleri tekrar yazdı cila kürü olsun dedi 2 ay sonra tekrar gelmemi söyledi geçen sene doktor doktor gezdim Hüseyin hocadan da Allah razı olsun ilgili bir doktor ama zafer hoca bu işin piri. İmkanı olanlar hiç beklemesinler zafer hocaya gitsinler derim
Hocam bildiğimiz tedavi yönteminden farklı bşr şey yaptımı hangi antibiyotik verdi meselakenankomutan yazdı:Zafer hocaya ikinci muayeneye geldim geçen ay 6-7 olan lökasit bu ay 0 çıktı çok şükür hoca antibiyotikleri tekrar yazdı cila kürü olsun dedi 2 ay sonra tekrar gelmemi söyledi geçen sene doktor doktor gezdim Hüseyin hocadan da Allah razı olsun ilgili bir doktor ama zafer hoca bu işin piri. İmkanı olanlar hiç beklemesinler zafer hocaya gitsinler derim
-
Filexivo monodoks forcef com viteks ligine verdi hoca ilgili biri lökasiti kendi sayıyor bilgisayara vs saydırmıyor bu sebeple çok iyiefervesan yazdı:Hocam bildiğimiz tedavi yönteminden farklı bşr şey yaptımı hangi antibiyotik verdi meselakenankomutan yazdı:Zafer hocaya ikinci muayeneye geldim geçen ay 6-7 olan lökasit bu ay 0 çıktı çok şükür hoca antibiyotikleri tekrar yazdı cila kürü olsun dedi 2 ay sonra tekrar gelmemi söyledi geçen sene doktor doktor gezdim Hüseyin hocadan da Allah razı olsun ilgili bir doktor ama zafer hoca bu işin piri. İmkanı olanlar hiç beklemesinler zafer hocaya gitsinler derim
-
kenankomutan yazdı:Filexivo monodoks forcef com viteks ligine verdi hoca ilgili biri lökasiti kendi sayıyor bilgisayara vs saydırmıyor bu sebeple çok iyiefervesan yazdı:Hocam bildiğimiz tedavi yönteminden farklı bşr şey yaptımı hangi antibiyotik verdi meselakenankomutan yazdı:Zafer hocaya ikinci muayeneye geldim geçen ay 6-7 olan lökasit bu ay 0 çıktı çok şükür hoca antibiyotikleri tekrar yazdı cila kürü olsun dedi 2 ay sonra tekrar gelmemi söyledi geçen sene doktor doktor gezdim Hüseyin hocadan da Allah razı olsun ilgili bir doktor ama zafer hoca bu işin piri. İmkanı olanlar hiç beklemesinler zafer hocaya gitsinler derim
zafer hoca örneği alıp laboratuara kendi götürüyor ve kendi bakıyor bu açıdan rakipsiz prostat masajına verilen ücrete değer ayrıca rica edilirse her seferinde muayene parası almıyor. biraz samimi olup kafaya alınırsa başka yollar da bulunabilir diye düşünüyorum bence isterse hiç muayene ve masaj parası verdirmeme imkanı var. Cebine bir 100tl konulsa yapabilir gibi geliyor ama samimi olmak lazım. Kadir abi bu konuda belki daha iyi fikir verebilir.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2009
Kusurabakma brader sende cok sey istiyorsun bu adamin iyi niyetini kotuye kullanmak olur ben burda yurdisinda kaliyirum ve bir antibiotik bana 50 euro geliyor obur odedigim paralari soylesem hastahaneye zaten inanmassin
hocam meslek ahlakı denilen bir şey varMaximus7781 yazdı:kenankomutan yazdı:Filexivo monodoks forcef com viteks ligine verdi hoca ilgili biri lökasiti kendi sayıyor bilgisayara vs saydırmıyor bu sebeple çok iyiefervesan yazdı: Hocam bildiğimiz tedavi yönteminden farklı bşr şey yaptımı hangi antibiyotik verdi mesela
zafer hoca örneği alıp laboratuara kendi götürüyor ve kendi bakıyor bu açıdan rakipsiz prostat masajına verilen ücrete değer ayrıca rica edilirse her seferinde muayene parası almıyor. biraz samimi olup kafaya alınırsa başka yollar da bulunabilir diye düşünüyorum bence isterse hiç muayene ve masaj parası verdirmeme imkanı var. Cebine bir 100tl konulsa yapabilir gibi geliyor ama samimi olmak lazım. Kadir abi bu konuda belki daha iyi fikir verebilir.
-
efervesan yazdı:hocam meslek ahlakı denilen bir şey varMaximus7781 yazdı:kenankomutan yazdı: Filexivo monodoks forcef com viteks ligine verdi hoca ilgili biri lökasiti kendi sayıyor bilgisayara vs saydırmıyor bu sebeple çok iyi
yahu güzel diyosunuz da adam 2 dakka bir parmak atıyor 350TL para gidiyor başka birşey de konuşulmuyor sürekli takip edilmesi gereken kronik bir hastalık bu, ayda bir kontrol etmek lazım, belki de 1 sene boyunca her ay 350TL vermek de çok değil mi?
Ona lafım yok o konu dA çok doğrusunuz hani fiyatı kendi belirliyorsa daha makul ya da sürekli gelenlere farklı bi tarife uygulamalı ama el Altında hasta bakması da doğru değilMaximus7781 yazdı:efervesan yazdı:hocam meslek ahlakı denilen bir şey varMaximus7781 yazdı:
yahu güzel diyosunuz da adam 2 dakka bir parmak atıyor 350TL para gidiyor başka birşey de konuşulmuyor sürekli takip edilmesi gereken kronik bir hastalık bu, ayda bir kontrol etmek lazım, belki de 1 sene boyunca her ay 350TL vermek de çok değil mi?
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2009
Aynen kardesim efersan cok dogru soyluyorsun