SİSTOSKOİ OLDUM
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2012
SİSTOSKOİ OLDUM
evet arkdaşlar o kadar yıllarca uğraştım prostatit ve aktif mesane diye bugün mesane boynu yüksekliğinden kaynaklı idrarı sürekli hissettiğimi öğrendim doktorum şimdilik saw palmettoyu önerdi aranızda bu tanı koyulan var mı ? ayriyeten çözümü varmı daha doğrusu düzelme oluyor mu ?
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: SİSTOSKOİ OLDUM
Sistoskopiyi nerde oldun bendede yillardik sik idrar var saat başi..mesanemde tahris ve iritasyon var..birde nasil yapiyor ve ucreti ne kadar???
-
Ben devlet hastanesinde oldum sık idrar ve daimi idrar hissi devlette para almıyorlar işlem zor değil lokal anestezi ile yaptı sonrası işerken ağrı fazla oluyorSagittarius yazdı:Sistoskopiyi nerde oldun bendede yillardik sik idrar var saat başi..mesanemde tahris ve iritasyon var..birde nasil yapiyor ve ucreti ne kadar???
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
Prostatit hastaligi, mesane boynu yuksekligine sebep olur bilgin olsun.NightAngel01 yazdı:evet arkdaşlar o kadar yıllarca uğraştım prostatit ve aktif mesane diye bugün mesane boynu yüksekliğinden kaynaklı idrarı sürekli hissettiğimi öğrendim doktorum şimdilik saw palmettoyu önerdi aranızda bu tanı koyulan var mı ? ayriyeten çözümü varmı daha doğrusu düzelme oluyor mu ?
Kadir abi nasıl Bi labirent her şey bağlantılı
En büyük dertler kendi uydurduğumuz çarelerden gelir.
-
Kadir abi malasef lökosit ölçmedi doktorkadir yazdı:Prostatit hastaligi, mesane boynu yuksekligine sebep olur bilgin olsun.NightAngel01 yazdı:evet arkdaşlar o kadar yıllarca uğraştım prostatit ve aktif mesane diye bugün mesane boynu yüksekliğinden kaynaklı idrarı sürekli hissettiğimi öğrendim doktorum şimdilik saw palmettoyu önerdi aranızda bu tanı koyulan var mı ? ayriyeten çözümü varmı daha doğrusu düzelme oluyor mu ?
mesane boynu cocuklukdan yuksek oluyor. Prostatit olurken mesane boynu dahada daraliyor. Idrarinda belkeme. Tazyik zaifdimi?
-
Evet be yapmalıyım kafam çok karışıkSaleh yazdı:mesane boynu cocuklukdan yuksek oluyor. Prostatit olurken mesane boynu dahada daraliyor. Idrarinda belkeme. Tazyik zaifdimi?
bence uretrogafiya yaptir. ben yarin yaptiracam. penise gel vurub film cekiyorlar. sisteskopiden daha kolayNightAngel01 yazdı:Evet be yapmalıyım kafam çok karışıkSaleh yazdı:mesane boynu cocuklukdan yuksek oluyor. Prostatit olurken mesane boynu dahada daraliyor. Idrarinda belkeme. Tazyik zaifdimi?
abi sehv yazdim. diger arkadasa yaziyordum
sistoskopi yaptırmış birinin üretrografi yaptırmasına gerek olmadığını düşünüyorum. Zaten doktor kamera ile girip bakıyor sistoskopi de. Sistoskopi de göremeyip de üretrografi ile görebileceği bir şey yok.
-
Filmi Nası çekiyorlarSaleh yazdı:bence uretrogafiya yaptir. ben yarin yaptiracam. penise gel vurub film cekiyorlar. sisteskopiden daha kolayNightAngel01 yazdı:Evet be yapmalıyım kafam çok karışıkSaleh yazdı:mesane boynu cocuklukdan yuksek oluyor. Prostatit olurken mesane boynu dahada daraliyor. Idrarinda belkeme. Tazyik zaifdimi?
-
Arkadaşlar bu mesane boynu yüksekliği düzelme şansı yok mu illa ameliyat mı çıldırıcam doktorlar umursamıyor
-
Hangi hastanede oldun???
-
Mesane boynu yuksekligi prostatit kaynaklidir. Saw palmetto ise tedavi etmez maalesef.NightAngel01 yazdı:evet arkdaşlar o kadar yıllarca uğraştım prostatit ve aktif mesane diye bugün mesane boynu yüksekliğinden kaynaklı idrarı sürekli hissettiğimi öğrendim doktorum şimdilik saw palmettoyu önerdi aranızda bu tanı koyulan var mı ? ayriyeten çözümü varmı daha doğrusu düzelme oluyor mu ?
-
Kadir abi bu nightangel kardeşimiz 17 yaşında 4 5 senedir bu sık idrar sürekli idrar hissi yaşıyor biliyorsun ilk hastalandığımda bende bu belirtileri yaşamıştım çok şükür iyileştim ben kendimde ne yaptıysam herşeyi kardeşime anlattım o da yaptı ama hiç bir ilerleme olmadı adanadan istanbula zafer hocaya bile geldi ama zafer hoca yaşı küçük diye prostat masajı yapmamış şimdide sistoskopi yaptırmış mesane boynu yüksekliği var demiş doktor ben mesane boynu yüksekliği olduğunada inanmıyorum çünkü daha önce ürodinami yapmışlar olsa onda çıkardı sen ne tavsiye edersin abi arkadaşa hepimizden daha tecrübelisinkadir yazdı:Mesane boynu yuksekligi prostatit kaynaklidir. Saw palmetto ise tedavi etmez maalesef.NightAngel01 yazdı:evet arkdaşlar o kadar yıllarca uğraştım prostatit ve aktif mesane diye bugün mesane boynu yüksekliğinden kaynaklı idrarı sürekli hissettiğimi öğrendim doktorum şimdilik saw palmettoyu önerdi aranızda bu tanı koyulan var mı ? ayriyeten çözümü varmı daha doğrusu düzelme oluyor mu ?
-
Prostat salgisina bakmadan kesin bir sey soylemek zor. Onada zaten bakilmamis. Baska bir dr a baktirmasini tavsiye ederim. Kültur ve antibiogramda yapilirsa iyi olur. Saw palmettoyla iyilesmesi biraz zor gibi.Hatta zaman kaybi.Untitleduserr yazdı:Kadir abi bu nightangel kardeşimiz 17 yaşında 4 5 senedir bu sık idrar sürekli idrar hissi yaşıyor biliyorsun ilk hastalandığımda bende bu belirtileri yaşamıştım çok şükür iyileştim ben kendimde ne yaptıysam herşeyi kardeşime anlattım o da yaptı ama hiç bir ilerleme olmadı adanadan istanbula zafer hocaya bile geldi ama zafer hoca yaşı küçük diye prostat masajı yapmamış şimdide sistoskopi yaptırmış mesane boynu yüksekliği var demiş doktor ben mesane boynu yüksekliği olduğunada inanmıyorum çünkü daha önce ürodinami yapmışlar olsa onda çıkardı sen ne tavsiye edersin abi arkadaşa hepimizden daha tecrübelisinkadir yazdı:Mesane boynu yuksekligi prostatit kaynaklidir. Saw palmetto ise tedavi etmez maalesef.NightAngel01 yazdı:evet arkdaşlar o kadar yıllarca uğraştım prostatit ve aktif mesane diye bugün mesane boynu yüksekliğinden kaynaklı idrarı sürekli hissettiğimi öğrendim doktorum şimdilik saw palmettoyu önerdi aranızda bu tanı koyulan var mı ? ayriyeten çözümü varmı daha doğrusu düzelme oluyor mu ?
-
Untitleduserr yazdı:Kadir abi bu nightangel kardeşimiz 17 yaşında 4 5 senedir bu sık idrar sürekli idrar hissi yaşıyor biliyorsun ilk hastalandığımda bende bu belirtileri yaşamıştım çok şükür iyileştim ben kendimde ne yaptıysam herşeyi kardeşime anlattım o da yaptı ama hiç bir ilerleme olmadı adanadan istanbula zafer hocaya bile geldi ama zafer hoca yaşı küçük diye prostat masajı yapmamış şimdide sistoskopi yaptırmış mesane boynu yüksekliği var demiş doktor ben mesane boynu yüksekliği olduğunada inanmıyorum çünkü daha önce ürodinami yapmışlar olsa onda çıkardı sen ne tavsiye edersin abi arkadaşa hepimizden daha tecrübelisinkadir yazdı:Mesane boynu yuksekligi prostatit kaynaklidir. Saw palmetto ise tedavi etmez maalesef.NightAngel01 yazdı:evet arkdaşlar o kadar yıllarca uğraştım prostatit ve aktif mesane diye bugün mesane boynu yüksekliğinden kaynaklı idrarı sürekli hissettiğimi öğrendim doktorum şimdilik saw palmettoyu önerdi aranızda bu tanı koyulan var mı ? ayriyeten çözümü varmı daha doğrusu düzelme oluyor mu ?
Abi perhiz ve aktif mesane ilaçları ile rahatlama olduğunu fark ettim dediğin gibi ürodinamide mesane boynu yüksekliği çıkması gerekmiyor muydu
-
Prostat salgisina bakmadan kesin bir sey soylemek zor. Onada zaten bakilmamis. Baska bir dr a baktirmasini tavsiye ederim. Kültur ve antibiogramda yapilirsa iyi olur. Saw palmettoyla iyilesmesi biraz zor gibi.Hatta zaman kaybi.[/kadir yazdı:Untitleduserr yazdı:Kadir abi bu nightangel kardeşimiz 17 yaşında 4 5 senedir bu sık idrar sürekli idrar hissi yaşıyor biliyorsun ilk hastalandığımda bende bu belirtileri yaşamıştım çok şükür iyileştim ben kendimde ne yaptıysam herşeyi kardeşime anlattım o da yaptı ama hiç bir ilerleme olmadı adanadan istanbula zafer hocaya bile geldi ama zafer hoca yaşı küçük diye prostat masajı yapmamış şimdide sistoskopi yaptırmış mesane boynu yüksekliği var demiş doktor ben mesane boynu yüksekliği olduğunada inanmıyorum çünkü daha önce ürodinami yapmışlar olsa onda çıkardı sen ne tavsiye edersin abi arkadaşa hepimizden daha tecrübelisinkadir yazdı: Mesane boynu yuksekligi prostatit kaynaklidir. Saw palmetto ise tedavi etmez maalesef.
Kadir abi mesane boynu yüksekliği ürodinamifrn sonra olma ihtimali var mı?
-
Hayir kardesim,NightAngel01 yazdı:Prostat salgisina bakmadan kesin bir sey soylemek zor. Onada zaten bakilmamis. Baska bir dr a baktirmasini tavsiye ederim. Kültur ve antibiogramda yapilirsa iyi olur. Saw palmettoyla iyilesmesi biraz zor gibi.Hatta zaman kaybi.[/kadir yazdı:Untitleduserr yazdı:
Kadir abi bu nightangel kardeşimiz 17 yaşında 4 5 senedir bu sık idrar sürekli idrar hissi yaşıyor biliyorsun ilk hastalandığımda bende bu belirtileri yaşamıştım çok şükür iyileştim ben kendimde ne yaptıysam herşeyi kardeşime anlattım o da yaptı ama hiç bir ilerleme olmadı adanadan istanbula zafer hocaya bile geldi ama zafer hoca yaşı küçük diye prostat masajı yapmamış şimdide sistoskopi yaptırmış mesane boynu yüksekliği var demiş doktor ben mesane boynu yüksekliği olduğunada inanmıyorum çünkü daha önce ürodinami yapmışlar olsa onda çıkardı sen ne tavsiye edersin abi arkadaşa hepimizden daha tecrübelisin
Mesane boynu yuksekligi oyle hemen olmaz. Zamanla olan birseydir.
-
Ürodinami uzun zaman önce oldum ama abi 3 yol evel felankadir yazdı:Hayir kardesim,NightAngel01 yazdı:Prostat salgisina bakmadan kesin bir sey soylemek zor. Onada zaten bakilmamis. Baska bir dr a baktirmasini tavsiye ederim. Kültur ve antibiogramda yapilirsa iyi olur. Saw palmettoyla iyilesmesi biraz zor gibi.Hatta zaman kaybi.[/kadir yazdı:
Mesane boynu yuksekligi oyle hemen olmaz. Zamanla olan birseydir.