Allah anal sexi boşuna yasaklamamış
Re: Allah anal sexi boşuna yasaklamamış
bosalırken sperm su gıbı gelıyor
İlaç kullanıyorsanız o yapiyordur
Prostatiniseviyim nasil oldun?
-
Yatiorum iyi deilim iyilesmioyorum karnimin icindeki sislik artiyo gun be gun yanliz sunu farkkettim yatmaktansabhareket wtmek daha iyi gibi
Gecmis olsun abi, umarim bir an once atlatirsin. Benim hep oyle oluyo, ayaga kalktigimda agrilarim geciyo, kendimi daha iyi hissediyorum.
Ama senin durum farkli oldu simdi. Ne diyo doktorlar? Idrar yillari enfeksiyonu mu, akut prostatit mi? Senin yatman lazim belkide bunu atlatana kadar.
Ama senin durum farkli oldu simdi. Ne diyo doktorlar? Idrar yillari enfeksiyonu mu, akut prostatit mi? Senin yatman lazim belkide bunu atlatana kadar.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2015
akut doneminde idrar durumu senin anlattigin gibiydi..bir ay ciprodan sonra yuzde 60-70 duzelmisti..suan herhangi bir ilac kullaniyor musun...bulunan bakteri yokedildikce sorunlarin azalacaktir allahin izniyle..prostatiniseveyim yazdı:Yatiorum iyi deilim iyilesmioyorum karnimin icindeki sislik artiyo gun be gun yanliz sunu farkkettim yatmaktansabhareket wtmek daha iyi gibi
-
Sagolun verdiginiz morallere insallah ilaclar ise yatar
e coli bulasmissa isin zor deyip uzmek istemem ama ecolini hic bir antibyotik mahv edemez bol miktarda antibyotik kullanirsan ecoli sekil deyisir kayb olur ama vucutda kalir. bagirsakda problem yaratmaz cinsiyet organina dusmusse pek sorunlar cikarir
Yaşamaq bizə ümütdür!
-