Doktor tavsiyesi

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
ege44
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

Re: Doktor tavsiyesi

Mesaj gönderen ege44 »

Hocam siz nerde çalışıyorsunuz yada siz bu hastalıgı çektinizmi
MA16
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesaj gönderen MA16 »

Süreci çok güzel özetlemişsiniz ,umarım ifade ettiğiniz gibi bu hastalıktan muzdarip herkes en kısa zamanda bir daha nüksetmeyecek şekilde iyileşir.
yalnız işler Türkiye’de böyle yürümüyor en iyi doktora dahi gidilse ihtimal dahilinde bulundurulan bakterilere yönelik ilaç tedavileriyle yol alınmaya çalışılıyor !
İşte bu yüzden godzilla olup işin içinden çıkılmaz hal alıyor
Saygı değer Kadir abinin tedavi metodu akla yatkın geliyor şöyleki geniş spektrumlu iğne +oral+takviye
(Bu hastalığın adını bilmiyor forumdan bi haber olduğum zamanlarda
5 sene önce yaşadığım bel soğukluğundan kaynaklı iesef ana etken maddeli iğnelerden fayda gördüğüm için
İlk hastalığım nüksettiğinde testis altındaki tarifsiz yanmayı öyle atlatmıştım sebat edip kullandığım kadar kullansaydım belki şuan esamesi yoktu !!)
Envai farklı yerde tahlil yaptırdım
Lökosit oranımı dahi tespit edemediler son gittiğim yere kadar
Ki edildi ne oldu yine karambole tedavi yöntemleriyle yol almaya devam ediyorum .
Süreç uzun ve komplike olduğu için en iradeli demir gibi adamı bile muma çevirir bu illet çünkü stabil kalmıyor her geçen gün farklı bi yerden farklı reaktif etkiler ortaya çıkıyor buda yıpratıyor !
ifsayok
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

Mesaj gönderen ifsayok »

Doktorum yazdı:Merhaba iyi günler hepinize. Formu çok önceden yiyenim Eibir bana önerdi. Onun takidiyle forma girdim. Başlamadan önce kendimi tanıtayım
1980 yılda doğdum. 1998 yılında Azerbaycan Tıp Enstitüsünü genel tıp fakültesini kazandım. 2006 yılında bitirdim ve en yüksek derece almak içim Moskovaya gittim. Burada tıp üzre doktora yaptım. Bu arada Moskova Devlet Üniversitesi Tıp fakültesinde çalıştım ve üniversite hastanesinde çalıştım. Doktoramı bitirdikten sonra çalışmaya devam ettim. Orada şimdi bölüm başkanı olarak çalışıyorum. Erkek cinsi hastalıklarıya meşğülüm.
Moskova universitesi - https://www.msu.ru/en/
Moskova universitesi tip fakultesi - http://www.fbm.msu.ru/
Moskova universitesi tip fakultesi uroloji ve androloji bolum baskani Kamalov Armais Albertovich - http://www.fbm.msu.ru/faculty/subdivisi ... l/?ID=3984

Kendisi doktorasini 1998'de tamamlamis
Uzmanligini Russian National Research Medical University (2 Molgmi)' den almis.
http://www.gkb-31.ru/doctor/kamalov-arm ... rtovich-2/

Pardon siz kim oluyorsunuz bu durumda?
bb544
Hastalık Başlangıç Yılı: 2013

Mesaj gönderen bb544 »

Doktorum yazdı:Merhaba iyi günler hepinize. Formu çok önceden yiyenim Eibir bana önerdi. Onun takidiyle forma girdim. Başlamadan önce kendimi tanıtayım
1980 yılda doğdum. 1998 yılında Azerbaycan Tıp Enstitüsünü genel tıp fakültesini kazandım. 2006 yılında bitirdim ve en yüksek derece almak içim Moskovaya gittim. Burada tıp üzre doktora yaptım. Bu arada Moskova Devlet Üniversitesi Tıp fakültesinde çalıştım ve üniversite hastanesinde çalıştım. Doktoramı bitirdikten sonra çalışmaya devam ettim. Orada şimdi bölüm başkanı olarak çalışıyorum. Erkek cinsi hastalıklarıya meşğülüm.

Şimdi geçelim hastalığa
Formu okurken bir daha anladım ki, hasta olmak insanı tebib yapar. Burada olan çok insan çok güzel yol gösteriyor. Mesela Veysel, Kadir gibi insanlar. Allah onlardan razı olsun.

Şimdi arkadaşlar burada 80% kişinin aklındakı soru. Ben iyileşecekmiyim? Kurtula bilirmiyim? Eskisi gibi oluvakmıyım? Ağrılarım gidicek mi ve b.
Şimdi net olarak söylüyorum iyileşeceksiniz, kurtulacaksınız, eskisi gibi olucaksınız, ağrılarınız geçecek. Ama tabii bir yol haritası almak lazım.

İlk başta burayı ve ya başka siteleri okuyarak sizde olan belirtileri prostata bağlamamak. Bağlasanız bile bunun için muayene olmak gerekir. Bakın kan ve idrar testleriyle prostatit belli olmaz. Bunun için ilk başta prostat sıvısından test yaptırmanız gerek. Bunun için prostay masajıyla yahut yenilikçi penise bir alrt salmakla Prostat sıvısı almak. Bundan sonra lekösitleri saydırmak lazım. Artmış mı ya normal mı diye. Bundan sonra ultrason çektirmek gerekiyor. A bırada da gördük prostat büyümüş, lekösitler artmış. Geçiyoruz ikinci aşamaya. İkinci aşamada kültür yaptırmak gerek. Bunun için yine prostay sıvısı dikilmeli bakteriler bulunmalı. Ha bakteriyi bulduk tap antibiyotik yazalım olsun bitsin olmuyor arkadaş. Sonraki aşama antibiyotik hassasiyet testi yapılmalı. Bakalım bu bakteriyi hangi antibiyotik godzilla yapar hangisi öldürür. Aha buna da baktık şimdi tedaviye başlaya bileriz. Bir dakika belki benim vücudum bu antibiyotike hassa bir vücut. Bu tedaviyi alarsam başka orqablarım zarar görebilir. Belki başka organımda olan bakteri bu antibiyotike hessas? Onun için bunları da öğrenmek lazım. Önceki hastalıklar öğrenilmeli. Sonra prova yaparak başlamalı tedaviye.

Tedavşya başladık. Ama antibiyotik bizde mantar yapabilir. Bunun için doktordan mantar için ilaç reçete etmesi istenmeli. Sonra probiyotik. Bunları da aldık şimdi ne yapıcaz?

Sonrakı aşama inanarak bu tedaviye başlamak. Eğer inanmasanız beyniniz bu antibiyotiklerdeki mikropları inhibe ederek etkisini azaltacak. Buna inandık ama psikoloji nasık olucak? Ha bunu yana koymamak gerekir. Psikoloji çok önemli. Arkadaşınız varsa güvendiyiniz onunka konuşun. O size her zaman güven versin. Doktorunuzla konuşun. O size güven verdin. En başlıcası kendiniz kendinize güven verin. Kurtulacağım, iyileşeceğim, eskisi gibi olacağım gibi düşüncelerle gününüz geçsin. Kendiniz de göreceksiniz iyileşmeyi.

Evet bu ilaç tedavisi alıyoruz. Ama vücudumuz doğal şeyler de istiyor. Bunun için mısır saçağı, yakıt otu, zencefil, propolis, balkabağı çekirdeği, sarımsak bolca kullanın. Çok iyi etki sağlayacak size.

Sonraki aşama her tedavi sonrası prostat sıvısı testi yaptırarak bakterilere ve lekösitlere bakmam lazım. Ger ay sperm testi yaptırsanız da iyi olur.

Sizlere geçmiş olsun diyorum. Sorularınızı bekliyorum. Unutmayın benim hastalarımdan iyileşen çok kişi oldu. Siz de iyileşeceksinix. Yeter ki inanın.
Merhaba hoşgeldiniz. Bende lokosit cıkıyor. İesef cipro tavanic monodoks tetradoks bactirim azitro ilaclar lokosite hic etki etmiyor. Sadece bu zamana lokositi düşüren klindan oldu mikrop ne olabilir bir kere spermde enterecoccus üredi
Allah büyük :roll:
bb544
Hastalık Başlangıç Yılı: 2013

Mesaj gönderen bb544 »

Doktorum yazdı:
Seref yazdı:Merhaba
Bir kac soru sorabilirmiyim?
Prostattin tikanan kanallarinda kalan mikroplar prostat masaji ile ortaya cikmaya biliyor. Bu yüzden mikrobu yakalayana kadar her ay duzenli olarak prostat sivisindan kültür yaptirmak mantiklimi sizce?
Kalsifikasyonlu alanlarda izole olan bakterileri nasil tespit edebiliriz?
Kalsifikasyonlardan nasil kurtulabiliriz?
Kültür testinde her bakteri ortaya çıkarmı?
Günlük yapilan sert prostat masaji tikanmis prostat kanallarini açar mı ve kullanilan antibiyotiklerin etkisini arttirabilirmi?
Prostat masaji prostata veya etrafindaki sinirlere zarari olurmu?
Bilgi paylaşimınız ve vaktiniz için teşekkür ederim.
İyi aksamlar
İlk başta teşekkür ederim sizlere. Sorular ayrı ayrı olsa daha iyi olurdu. Ama cevaplaya bildiğim kadarıyla cevaplayalım

Prostat tıkanan kanllarda kalan mikroplar masajla çıkmasa bile her ay zannimce kültür yaptırmaya gerek yok. İşk başta gevşetici ilaç alrak prostatı gevşeterek bundan sonra masaj yaptırın. Bundan sonra oradan alınan sıvıdan bundan sknra idrar yapın. Bundan 2 saat sonra idrar kanalına takılarak prostata kadar gidecek olan aletle sıvı alınsın. Mikroplar bazen çok sinsi ola biliyor. Masaj yaptığınız anda onlar dışarı deglize çıka biliyor. O yüzden idrar kanalından alınan sıvı ile de daha kaliteli kültür sonucu ala bilirsiniz

Eğer prostatta çok Kalsifikasyon okursa ve oraya girmek mümkün olmazsa benim seçimim iyneye benzer bir aletle oraya girerek sıvı almak. Bu sıvıyla da kültür yapmak.

Maalesef her kültür yaparken bakteri hepsi çıkmıyor. Ben bunu laboratuvar imkanlarına bağlıyorum. Şimdi bakterilerin 70% bulunmasını tamin edecek laboratuvarlar car. Maalesef bu her ülkede yok

Prostat masajını her hastaya önermek iyi değil. Bazen prostat temizlenir ama azda olsa zor yerde kalan bakterinş prostay masajıyla başka iyi olan yerlere daşıya biliriz. Buda sonra yeni sorunlar yaratıyor. Bundan başka çok sıklıkla ve çok sert masaj sinirlere zarar vererek kalıcı ağrı yapa bilir. Böyle söylemek okursa ben şnsan vücdudundaki dışarıda olan organları masaj uygulamak tarafdarıyım

İyi akşamlar
prostata giden aletle örnek alma bunu tam olarak acabilirmisiniz nasıl bir işlemdir
Allah büyük :roll: