varikosel prostat bağlantısı
-
huysuzdahi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
varikosel prostat bağlantısı
konuyu tamamen kendim uydurdumşuan fikirlerinizi almak isterim.6mm varikoselin prostat iltihaplanması ile uzaktan yakından bir ilgisi varmıdır?Spermin geri kaçması ile iltihaplanma oluşabilir mi?
Re: varikosel prostat bağlantısı
6mm yüksek varikosel mikro cerrahi ile ameliyat olmanız lazım prostatit ile ilgisi yok
Ustad bende en ileri derece varikosel de var prostatit de var ustune anal fissur ve hemeroid de var
arada bir hemeroid hayatimin akisini bozuyor o kadar. Ancak baglantisi var mi yok mu bilmiyorum. Akisina biraktim hepsini kafa yor yor nereye kadar 
Bir de benim spermde kati parcaciklar oluyor. Burda baslik acmistim. Varisosel olanlar da bu parcaciklar oluyor demisti doktor. Baska bir doktor da bunlar iltihap parcalari demisti. Sende oluyor mu spermde kahverengi kizil renkte parcaciklar
-
huysuzdahi
Spermde koyu sarı balgamımsı parçalar oluyor önceleri b aklıma gelmemişti bunun iltihap olduğu şimdilerde bunun prostatitden olduğunu düşünüyorum budavarikoselin sperm rengini değiştireceğini sanmıyorum biraz prostat şişikliğim indi sanki spermin rengi değişti
Meninin katı gelmesi prostatınızın randımanlı çalışmadığına işarettir. Bendede mevcuttu tedaviden takribi 4 5 ay sonra homojen olmaya başlamıştı.
-
huysuzdahi
Bendede son 3-4 boşalmada bir değişim oldu önce 3 hafta tavanic 500 mg akabinde 2,5 aylık bitkisel kür şimdide 2 kutu tarivid 400 2 gün sonra bitecek bakalım sonuçlar nasıl olucak