GENTA + ZINNAT + PIYOLESEPTYL kombini
GENTA + ZINNAT + PIYOLESEPTYL kombini
Merhaba arkadaslar ben gonore ve staph.aereus bakterisi icin 4 haftalik genta igne + zinnat + piyoleseptyl antibiyotik kurunu deneyecegim.. Gecen kez yaptigim iesef igne + tavanic bende etki etmedi.. Tecrubeli olan arkadaslar bu kombin hakkinda ne dusunuyor merak ettim..
Re: GENTA + ZINNAT + PIYOLESEPTYL kombini
Bu bakteri nasil yakaladin hocam?wolfpack yazdı:Merhaba arkadaslar ben gonore ve staph.aereus bakterisi icin 4 haftalik genta igne + zinnat + piyoleseptyl antibiyotik kurunu deneyecegim.. Gecen kez yaptigim iesef igne + tavanic bende etki etmedi.. Tecrubeli olan arkadaslar bu kombin hakkinda ne dusunuyor merak ettim..
Pcr de mi?
Tedavi Sürecim : http://kronikprostatit.org/viewtopic.php?f=2&t=2019
Prostat sıvısı kültüründe buldu arkadaşMrshadow yazdı:Bu bakteri nasil yakaladin hocam?wolfpack yazdı:Merhaba arkadaslar ben gonore ve staph.aereus bakterisi icin 4 haftalik genta igne + zinnat + piyoleseptyl antibiyotik kurunu deneyecegim.. Gecen kez yaptigim iesef igne + tavanic bende etki etmedi.. Tecrubeli olan arkadaslar bu kombin hakkinda ne dusunuyor merak ettim..
Pcr de mi?
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
peki lökosit kaç çıkmıştı? postat sıvısı kültürüne kim baktı bir de merak ettim?
Kultur sonucuna gore mi bu ilaclar yazildi? Yalniz genta ve piyolesptyl in prostata penetrasyonu dusuktur bilesin
Yarin pcr yaptiracagim ama zafer hocaya rica edeyim kultur de yapsinmurat222 yazdı:Prostat sıvısı kültüründe buldu arkadaşMrshadow yazdı:Bu bakteri nasil yakaladin hocam?wolfpack yazdı:Merhaba arkadaslar ben gonore ve staph.aereus bakterisi icin 4 haftalik genta igne + zinnat + piyoleseptyl antibiyotik kurunu deneyecegim.. Gecen kez yaptigim iesef igne + tavanic bende etki etmedi.. Tecrubeli olan arkadaslar bu kombin hakkinda ne dusunuyor merak ettim..
Pcr de mi?
Kc34 yazdı:Kultur sonucuna gore mi bu ilaclar yazildi? Yalniz genta ve piyolesptyl in prostata penetrasyonu dusuktur bilesin
Hacım antibiyogrammı onu bilmiyorum geçmiş yazılarında vardı kültürde buldum diye öyle hatırlıyorum
Zafer hoca pcra karşı örneği ona aldırmak istersen kızar sen hisar hastanesinde basri hocaya örnek aldır hem pcr için hem kültür için laba verirsinMrshadow yazdı:Yarin pcr yaptiracagim ama zafer hocaya rica edeyim kultur de yapsinmurat222 yazdı:Prostat sıvısı kültüründe buldu arkadaşMrshadow yazdı:
Bu bakteri nasil yakaladin hocam?
Pcr de mi?
Yok rica edecegim. Hoca lama damlatirken ben de o esnada tupe alirim. Oyle diyecegim bakalimmurat222 yazdı:Zafer hoca pcra karşı örneği ona aldırmak istersen kızar sen hisar hastanesinde basri hocaya örnek aldır hem pcr için hem kültür için laba verirsinMrshadow yazdı:Yarin pcr yaptiracagim ama zafer hocaya rica edeyim kultur de yapsinmurat222 yazdı:
Prostat sıvısı kültüründe buldu arkadaş
İsteyenlere hep kızdı bn olsam denememMrshadow yazdı:Yok rica edecegim. Hoca lama damlatirken ben de o esnada tupe alirim. Oyle diyecegim bakalimmurat222 yazdı:Zafer hoca pcra karşı örneği ona aldırmak istersen kızar sen hisar hastanesinde basri hocaya örnek aldır hem pcr için hem kültür için laba verirsinMrshadow yazdı:
Yarin pcr yaptiracagim ama zafer hocaya rica edeyim kultur de yapsin
Buradan haber ederim. Ben sansimi denicem, ikna edebilirimmurat222 yazdı:İsteyenlere hep kızdı bn olsam denememMrshadow yazdı:Yok rica edecegim. Hoca lama damlatirken ben de o esnada tupe alirim. Oyle diyecegim bakalimmurat222 yazdı:
Zafer hoca pcra karşı örneği ona aldırmak istersen kızar sen hisar hastanesinde basri hocaya örnek aldır hem pcr için hem kültür için laba verirsin
Prostat sivisi orneginde buldum kardesim.. Ilk 2 sinde staph aereus 3. yapisimda ise gonore ve bol lokosit bulunmustu.. Gecen yil ki iesef igneler ise yaramis bu yil ki iesef igneler hic etki etmemisti.. Gonore bulununca antibiyogram yapilmadi cunku o mikroba verilen antibiyotikler belliymis. Anasinin orekkesi doktorun cunku ben bel sogukluguna yakalandigim zamanlar standart antibiyotiklere direncli cikti antibiyogram yapildiktan sonra duyarli olunan verildi ve atlattim ama prostata ilerlemis..
Iste iesef bana etki etmedi kardesim 2.kullanisimda staph aereus un zaten sirenci var buna ama gonoreyi bilmiyorum neye var neye yok sadece stapj aereus icin antibiyogram yapildi ve bircok antibiyotige direncli pezevenk mikropKc34 yazdı:Kultur sonucuna gore mi bu ilaclar yazildi? Yalniz genta ve piyolesptyl in prostata penetrasyonu dusuktur bilesin
Bir de benim en buyuk sikayetim kuyruk sokumu agrilarim ilk iesef (1 bucuk yil once) kullanisim haric hicbir turlu bu agridan kurtulamiyorum..
Zor bakteriler ama antibiyogram yapildiysa duyarli mdde bulunmustur. Faydasi olmuyor mu?wolfpack yazdı:Bir de benim en buyuk sikayetim kuyruk sokumu agrilarim ilk iesef (1 bucuk yil once) kullanisim haric hicbir turlu bu agridan kurtulamiyorum..
2. Iesef kullanisim hicbir olumlu etki yapmadi.. Su an kullandigim genta iyi gibi agrilarim tam olarak yok olmasa da hafifledi..
Selamlar arkadaslar
Milroplasma ve eroplasma icin illa azometrinmi kullanka lazim tetradox veya cupro yeterli gelemzmi?
Tşk
Milroplasma ve eroplasma icin illa azometrinmi kullanka lazim tetradox veya cupro yeterli gelemzmi?
Tşk
Tetradox ta etkilidir ama önemli olan mikrobun o ilaca duyarlı olması lazımUglyist yazdı:Selamlar arkadaslar
Tşk
Yoksa mikrop azitroyada dirençli ise işe yaramaz
Prostat sıvısı lökasit baktırıp ilacın iyi gelip gelmediğine bakman lazım
ciproya üreoplazma mycoplazma genelde dirençlidir işe yaramazUglyist yazdı:Selamlar arkadaslar
Tşk
Tavanıc tarivid tarzı ilaçlar olabilir cipro yerine
murat222 yazdı:İsteyenlere hep kızdı bn olsam denememMrshadow yazdı:Yok rica edecegim. Hoca lama damlatirken ben de o esnada tupe alirim. Oyle diyecegim bakalimmurat222 yazdı:
Zafer hoca pcra karşı örneği ona aldırmak istersen kızar sen hisar hastanesinde basri hocaya örnek aldır hem pcr için hem kültür için laba verirsin
Kulture de mi kiziyor
Kültürü bilmiyorum sorMsln yazdı:murat222 yazdı:İsteyenlere hep kızdı bn olsam denememMrshadow yazdı:
Yok rica edecegim. Hoca lama damlatirken ben de o esnada tupe alirim. Oyle diyecegim bakalim
Kulture de mi kiziyor
Ben sunu anladim. Hoca istemedigi bir tetkiki biz istedigimiz zaman kiziyor. Hatta ilac konusunda bile.
Mesela ben tabii hastaligin ciddiyetini bilmedigim icin hocam kinolon grubu yazmasaniz deme gafletinde bulunmustum ilk randevumda. O zaman evden disari cikma, aspirn dahi icme diye uyarmisti beni:)
Mesela ben tabii hastaligin ciddiyetini bilmedigim icin hocam kinolon grubu yazmasaniz deme gafletinde bulunmustum ilk randevumda. O zaman evden disari cikma, aspirn dahi icme diye uyarmisti beni:)